הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השוואה של אופטימן מול NSI

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
מחיר: 60 מנות של אופטימן יותר זול ב 1.10$

נוחות: NSI כדור אחד ביום לעומת 3 כדורים באופטימן

ויטמינים ומינרלים: בגדול באופטימן המינונים לרוב יותר גבוהים, סה"כ שניהם טובים, בNSI יש יותר ויטמין D (בהרבה), חומצה אלפא ליפואית, Q10,
מצ"ב טבלה שמשווה

סתם סקרן אותי לבדוק את הנושא כיוון ש EMZ ובנצרום כ"כ אוהבים אותו

אני אשאר עם אופטימן + תוספות (מגנזיום, אבץ, ויטמין D, ויטמין C)

קבצים מצורפים

• אופטימן מול NSI.xls
    KB 27 · צפיות: 184
כל הכבוד על ההשוואה.
הקטע הוא שהיחסים בין המינונים של החומרים השונים הוא מה שמצא חן בעיניי. NSI יודעים איפה לשים את הדגש.
אבל כן, מבחינת מחיר יכול להיות שיותר שווה לעשות את מה שאתה עושה.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על ההשוואה.
הקטע הוא שהיחסים בין המינונים של החומרים השונים הוא מה שמצא חן בעיניי. NSI יודעים איפה לשים את הדגש.
אבל כן, מבחינת מחיר יכול להיות שיותר שווה לעשות את מה שאתה עושה.

תודה
מה חשוב מבחינתך במולטיויטמין ? ועל איזה ויטמינים היית מוותר (מבחינת מינון גבוה) ?

מאוד חשוב הויטמין D. זה משהו שכמעט ולא ניתן להשיג מאוכל.
לעומת זאת, ויטמיני B למשל, זה משהו שכל הפורום טוחן פה כל היום מבשר ככה שכמויות כל כך גדולות לא כל כך חשובות במולטי.
יש אנשים שיגידו לך ש200 מג של ויטמין E ממולטי זה יותר מידי. אני חושב שזה חרטא.
כנל לגבי המנגן.
אבל בגדול, כמו שאמרתי, מבחינת מינונים זה יוצא פחות או יותר אותו הדבר לפי צריכת הכדורים שלך. רק שעם NSI זה יותר נוח.
אתה לא חושב שהדולר הזה מתקזז רק מזה שאתה קונה ויטמין D בנפרד?

אתה לא מקבל את D בחינם רק מלצאת החוצה בשמש ?
(או שזה בעיה לעזוב את הפורום עכשיו שאתה מנהל?!)

מה הכי עוזר בהתאוששות? C !?!?
אני בכלא. אנחנו מקבלים שעת שמש ביום.
ואין דבר כזה הכי עוזר.
מגנזיום,אבץ, C- הכל חשוב

אז בתאכלס זה אותו דבר. אלא אם אתה פריק Q10 ושאר אנטיאוקסידנטים וחרטאדנטים + טעם של דוגלי 3 פעמים ביום לא מפריע לך.
כמה יוצא החסכון בחודש? 2 שקל?

כל הכבוד על ההשקעה.
המסקנות שלי נשארו אותו דבר - אם אין הבדל גדול בין הויטמינים אני אקח את זה שמגיע פעם ביום בקפסולה במקום 3 פעמים בונזו וגם מסדר אותי מבחינת הויטמין D.

כל פעם שאני לוקח מולטי וויטמין הצבע של השתן משתנה (כהה יותר)
מה שגורם לי לחשוב שזה לא נספג ושילמתי כסף עבור צבע לשתן
אז אולי 3 כדורים ביום יספגו יותר טוב מכדור אחד ?

כל פעם שאני לוקח מולטי וויטמין הצבע של השתן משתנה (כהה יותר)
מה שגורם לי לחשוב שזה לא נספג ושילמתי כסף עבור צבע לשתן
אז אולי 3 כדורים ביום יספגו יותר טוב מכדור אחד ?

קשה לדעת. במולטי רגילים לרוב הצבע נגרם מעודף ויטמיני b שמופרש בשתן. זה לא אומר שאתה לא סופג את שאר הויטמינים. במולטי בסיגנון אופטימן ו-NSI יש גם כל מיני תמציות של כל מיני חארטה (grape seed, pepper, וכו') שיכול להיות שגם בהם יש כל מיני חומרים צבעוניים שמופרשים אחרי זה בשתן.

יכול להיות שחלוקה לשלוש תשפר את הספיגה. מאוד קשה לדעת בלי לבדוק את זה. ולי זה מציק לקחת 3 פעמים ביום.

יש בזה משהו. אבל זה כמו להגיד שעדיף לקחת 4 פעמים ויטמין C 500 במקום פעמיים ויטמין C 1000. ככל שתחלק יותר לאורך היום קיים סיכוי כלשהו שאחוז הספיגה יעלה. אבל באמת, זה דיי לשחק בקקה.

תכלס אופטי-מן זה בונזו ...

אני עוד חדוש ומשהו טס ל ארה"ב .. יש שם בחנויות הבטע וכל השטויות האלה מוצרים של NSI ?

או שאני יצטרך להזמין?

כשזה יהיה יותר קרוב אני יפתח אשכול עם רשימת קניות.. =P ... אני מתכוון לחזור עם קצת תוספים לארץ.. [לא אבקות חלבון... כל המולטיט ויטמינים, מגנזיום אבץ וכל אלה....]

יש בזה משהו. אבל זה כמו להגיד שעדיף לקחת 4 פעמים ויטמין C 500 במקום פעמיים ויטמין C 1000. ככל שתחלק יותר לאורך היום קיים סיכוי כלשהו שאחוז הספיגה יעלה. אבל באמת, זה דיי לשחק בקקה.

אבל אתה (אני מניח) לוקח OMEGA3 ... כמה פעמים ביום ...
ואוכל (אני בטוח) לפחות 3 פעמים ביום ...
ואולי שגם בתוספת אוכל הספיגה של הוויטמינים תהייה יותר טובה ...
-- אז מה זה עוד שני כדורים!
אני חושב שכאשר אני אקנה מולטי אני אקח את הדוגמה של MOO ואבחר אופטימן ...
תודה רן, האופציה הזו הרבה יותר זולה וטובה ממה שיש לי כעת!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית