הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לחיטוב (גבינה 9 אחוז)

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
אני בשלבי חיטוב עצבניים המטרה 4-5 אחוזי שומן

בפרוסת גבינה צהובה 9 אחוז יש כ 8 גרם חלבון אך היא 9 אחוז שומן האם זה שמן מידי על מנת להגיע למטרותיי
כרגע אוכל 4 פרוסות ביום

כמובן שאני בעיקר אוכל מזון עשיר בחלבונים במינימום שומן ובמינימום םחמימות

אבל השאלה שלי מתיחסת ספציפית לגבינה צהובה 9 אחוז אם היא שמנה מידי בתפריט חיטוב תודה מראש

אני בשלבי חיטוב עצבניים המטרה 4-5 אחוזי שומן

בפרוסת גבינה צהובה 9 אחוז יש כ 8 גרם חלבון אך היא 9 אחוז שומן האם זה שמן מידי על מנת להגיע למטרותיי
כרגע אוכל 4 פרוסות ביום

כמובן שאני בעיקר אוכל מזון עשיר בחלבונים במינימום שומן ובמינימום םחמימות

אבל השאלה שלי מתיחסת ספציפית לגבינה צהובה 9 אחוז אם היא שמנה מידי בתפריט חיטוב תודה מראש

10 לא מספיק לך??

אפשר הכל, אבל:
1. תאבד המון מסת שריר
2. יקח לך המון זמן (כי תאבד מסת שריר = תשאר באותו % שומן או אולי אפילו שמן יותר כי המסה הרזה קטנה ואתה כאילו דורך במקום)

בלי להזריק בהחלט כן, להראות כמו שלד בסוף אולי לא, תלוי במסה ההתחלתית וכמה מסת שריר תאבד בדרך וכמובן כמה זה תמשוך זאת.
הדבר הכי קריטי יהיה לשבור SET POINT ולהמשיך לשבור אותו מטה, משם החיים יהיו קשים.
מי שה SET POINT שלו עומד על 7-8% יהיה לו הרבה (בצורה משמעותית) יותר קל לרדת לאחוזי השומן של 4-5% מאשר בן אדם שה SET POINT שלו עומד על 12% (וככל שיותר מכך יהיו הרבה יותר קשה עד בלתי אפשרי).
כדי לא לאבד מסת שריר בצורה מסיבית ב% שומן שכאלו נדרש לעשות העמסות הרבה יותר צמודות כל 3-5 ימים מה שדופק את ה"חיטוב" ומביא ירידה מאוד איטית אך מאוד איכותית.

מתחת ל7-8% ללא חומרים אתה תאבד המון מאסת שריר
שלא נדבר על כוח ומצברוח

ושלא נדבר על זה שאי אפשר להחזיק בכזה א.ש

אין דרך לדעת מה ה SET-POINT? דרך אגב, מה עם לפטין מבודד, אם זה כ"כ יעיל למה לא עושים את זה? זה אפשרי.. אם זה יקרה כל העבודה של התזונאים תלך פארש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית