הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

CHEAT DAY

50cents

משתמש מתחיל
59
12
נק' מוניטין:
6
59
12
בחיטוב אני מודע לכאלה שעושים יום ציט של 5 אלף קלוריות מדי פעם וממשיכים לרדת כרגיל, כמובן שזה מאוד אינדיבידואלי אבל בוא נגיד שציט דיי כזה יכול לתקוע אותי ספציפית שבועיים שלוש.
אני יודע שעכשיו יהיו המון תגובות של מתחכמים שהכל עניין של איזון קלורי, אבל יש כאלה שזה משפיע עליהם אחרת ממה שרואה בעיניים שלי, מכיר חבר שעושה ציט של 10 אלף קלוריות(הוא מטורף) ושבוע וחצי אחרי זה בשקילה המשיך לרדת, והגרעון שלו מתון בדיוק כמו שלי.
לעומת זאת אם אני אעשה את זה, עם אותו גירעון כמו שלו כנראה שאתקע שבועיים שלוש ללא ירידה
אז חשבתי לעצמי, אם אני אחד שאוהב אוכל ואוהב גאנק וקשה לי לעצור בדבר אחד קטן, האם יהיה בעייתי שהCHEAT DAY שלי יהיה למשל באיזור הקלוריות של המאזן הנטרלי שלי, אולי 500-700 יותר אבל לא אספור חלבון בכלל באותו יום, אוכל רק גאנק, כמה זה יהיה גרוע לתהליך לעשות יום אחד כזה בחודש? כי מבחינת ההגיון אני יכול להנות ככה ולצרוך את כל הקלוריות שלי אותו יום רק משטויות וגאנק ולא לפגוע בגרעון הקלורי השבועי בכלל, ואם כן אז רק ב500-700 קלוריות

השאלה שלי כמה גרוע זה יהיה לא לאכול חלבון בכלל באותו יום?
וכן אני יודע שאני יכול בכל זאת להכניס חלבון במעט קלוריות ולהנות מגאנק משאר הקלוריות, אבל עדיין מתעניין
אני שואל כי אני בן אדם עם CRAVINGS רציניים למתוק, ושמשלב זה לא באמת מספק אותי כי זה במינון נמוך יחסית ואי אפשר להשתגע
אז כן בא לי יום שלם של לאכול רק חטיפים ומתוקים ואולי איזה פיצה בערב והכל יכנס במסגרת המאזן הנטרלי שלי, אבל בלי לייחס חשיבות לחלבון

אני יודע שעכשיו יהיו המון תגובות של מתחכמים שהכל עניין של איזון קלורי, אבל יש כאלה שזה משפיע עליהם אחרת ממה שרואה בעיניים שלי, מכיר חבר שעושה ציט של 10 אלף קלוריות(הוא מטורף) ושבוע וחצי אחרי זה בשקילה המשיך לרדת, והגרעון שלו מתון בדיוק כמו שלי.
האמת שאתה זה שמתחכם פה,
אם הוא חרג ב10 אלף קלוריות והמשיך לרדת אז על פני השבוע הוא כנראה היה בגירעון שפיצה על כך.
הכל עניין של מאזן קלורי.
אז חשבתי לעצמי, אם אני אחד שאוהב אוכל ואוהב גאנק וקשה לי לעצור בדבר אחד קטן, האם יהיה בעייתי שהCHEAT DAY שלי יהיה למשל באיזור הקלוריות של המאזן הנטרלי שלי, אולי 500-700 יותר אבל לא אספור חלבון בכלל באותו יום, אוכל רק גאנק, כמה זה יהיה גרוע לתהליך לעשות יום אחד כזה בחודש? כי מבחינת ההגיון אני יכול להנות ככה ולצרוך את כל הקלוריות שלי אותו יום רק משטויות וגאנק ולא לפגוע בגרעון הקלורי השבועי בכלל, ואם כן אז רק ב500-700 קלוריות
סביר להניח שלא תהיה יותר מידי משמעות, מה גם שאתה לא תהיה ב0 גרם חלבון, במקסימום לא תגיע להמלצות יום אחד.
ככל שתעשה את זה לעיתים יותר תכופות סביר להניח שהמשמעות תהיה גבוהה יותר.
לעומת זאת אם אני אעשה את זה, עם אותו גירעון כמו שלו כנראה שאתקע שבועיים שלוש ללא ירידה
כי אתם אנשים שונים, בהנחה ושניכם תהיו באותו פלוס קלורי על פני היום / שבוע אין שום סיכוי שחבר שלך ירד במשקל ואתה "תתקע".
אני שואל כי אני בן אדם עם CRAVINGS רציניים למתוק, ושמשלב זה לא באמת מספק אותי כי זה במינון נמוך יחסית ואי אפשר להשתגע
אתה צריך לדעת לשנות את המערכת יחסים שלך עם אוכל, אין שום יום צ'יט שיפתור לך את הבעיה לטווח הארוך.

בחיטוב אני מודע לכאלה שעושים יום ציט של 5 אלף קלוריות מדי פעם וממשיכים לרדת כרגיל, כמובן שזה מאוד אינדיבידואלי אבל בוא נגיד שציט דיי כזה יכול לתקוע אותי ספציפית שבועיים שלוש.

השאלה שלי כמה גרוע זה יהיה לא לאכול חלבון בכלל באותו יום?
וכן אני יודע שאני יכול בכל זאת להכניס חלבון במעט קלוריות ולהנות מגאנק משאר הקלוריות, אבל עדיין מתעניין
אז כן בא לי יום שלם של לאכול רק חטיפים ומתוקים ואולי איזה פיצה בערב והכל יכנס במסגרת המאזן הנטרלי שלי, אבל בלי לייחס חשיבות לחלבון

"הרבה תגובות של מתחכמים" פה הפסקתי לקרוא

נורא פשוט, ולא כל כך מסובך
בסוף הכל מסתכם בממוצע יומי

לדוגמה :
פלוני - הנייטרלי שלו 3000 קלוריות
6 ימים בשבוע אוכל 2000 קלוריות, ביום השביעי 5000 קלוריות - ממוצע קלוריות יומי 2430 קלוריות - ממוצע גירעון יומי 570 קלוריות

עדיין ימשיך לרדת, כמובן שיהיה פה משחק של נוזלים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית