הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט - כמה שאלות

taldaniel

משתמש פעיל
460
1
נק' מוניטין:
1,061
460
1
טוב מחר אני מתחיל אימון ראשון של SS ואני כרגע רואה את הDVD. אני עדיין בתהליכים של לימוד הטכניקה אז באימון הבא לכל תרגיל אני לא מעלה משקל חוץ מהסקאווט והבנץ' פרס שהתחלתי אותם מלפני זה. עכשיו ככה:
1. התחלתי בדדליפט עם משקל של 10 קילו כל צד ושמתי מין מדרגה כזאתי שעושה את המוט יותר גבוהה אבל גם יותר גבוהה מהגובה שיש לו עם 20 בכל צד. אז זאתי קצת בעיה. אפשר להתחיל עם ה20 בכל צד למרות שאני לומד טכניקה ( בן 14 )
2. אפשר לעשות יותר מסט אחד באימון הראשון הזה כדי ללמוד את הטכניקה? אני לא חושב שסט אחד מספיק בשביל לימוד טכניקה

תודה 😆

1. תעלה משקל כל עוד אתה יכול לשמור על הטכניקה.
2. בשביל זה יש סטים של חימום. במקרה שלך זה קצת בעייתי כי אין מספיק משקל כדי להתחמם איתו, אז אתה יכול לעשות יותר סטים.

• פותח/ת השרשור
1. תעלה משקל כל עוד אתה יכול לשמור על הטכניקה.
2. בשביל זה יש סטים של חימום. במקרה שלך זה קצת בעייתי כי אין מספיק משקל כדי להתחמם איתו, אז אתה יכול לעשות יותר סטים.
לעשות 2 או 3 סטים?
ואם המוט יותר גבוהה מהגובה שהוא צריך להיות זה עדיין בסדר?

סט חימום עם מוט + 2 סטים לדוגמה יהיה סבבה. גם ככה עוד שבוע-שבועיים כבר יהיה לך מספיק משקל בשביל לעשות חימום.
בקשר להגבהות, צריך לראות את זה, אבל אם זה מביא את המוט לגובה שהוא צריך להיות אין עם זה בעיה.

• פותח/ת השרשור
איך אפשר לעשות את זה עם מוט רק? כאילו זה יותר מדי נמוך אז רק להחזיק את זה באוויר ולעשות?
והמוט מגיע למצב שהוא יותר גבוהה מהגובהה הרגיל של ה20 בכל צד , אני חושב שאני יעלה ל20 בכל צד או לפחות ינסה, אפשר לדעתך?

לוקחים את המוט ועושים כמה חזרות כשהוא מגיע לגובה שהוא אמור להגיע כשיש עליו פלטות.
אם מספיק קל לך ואתה יכול, תעלה ל-20.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה לך.
באימון האחרון שעשיתי הצלחתי לעשות והיה לי די קל הבעיה זה שהיה לי קצת כאבים בגב התחתון זה מהטכניקה שהייתה לא טובה או שזה טבעי?

באמת שאי אפשר לענות על זה. להרגיש את הגב התחתון זה רגיל בדדליפט, בעיקר בהתחלה, ויכול להיות שגם הגובה לא ממש מתאים לך. אבל זה יכול להיות מעוד הרבה גורמים, ובלי סרטון קשה לדעת.

• פותח/ת השרשור
תקשיב מחר ככל הנראה אני ינסה עם ה20 כל צד ויעלה לכם סרטון - אני ישלח לך הודעה לפחות שיהיה תגובה אחת שאפשר להיסתמך עליה .

• פותח/ת השרשור
אין בעיה.
להעלות רק של הדדליפט או של הבנץ' והסקאווט גם?
דרך אגב, הפאוור קלין לא מסוכן מדי לילד בגיל 14?

• פותח/ת השרשור
רן אז להעלות הכל חחח..
בסדר תודה לכולם.
ד"א אפשר לעשות מחר שיש לי אימון A גם פאוור קלין? (זה בלי משקל זה לתרגל טכניקה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית