אימון רביעי ורק 3 חזרות - :🙁
קח קריאטין ותנוח טוב לפני - מה יהיה ב5 ו6 אתה צריך להעלות ב5% ו10%
זה תוקן.... קצת רייג ועשיתי 5 בניסיון השני.. ✌️
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון רביעי ורק 3 חזרות - :🙁
קח קריאטין ותנוח טוב לפני - מה יהיה ב5 ו6 אתה צריך להעלות ב5% ו10%
לא יודע... אני מגיע לאימון מלא מרץ, את התרגיל היידים אני מבצע בסוף האימון (הם לא פוגעים לי בהתאוששות). הם מפריעים לאימון הבא, אני דיי בטוח בזה... 5 סטים על טרייספס ובייספס זה חתיכת משקלים.
זה שאתה מגיע מלא מרץ לא אומר כלום לגביי הכח שיש לך ומצב השרירים שלך..
היום אני אחריי משקלים כבדים מאוד (שיאים קודמים שלי) ואני כבר מת לצאת למוסד לרקוד ולהתפרע... אני שבור ואין לי כח אבל אני מלא מרץ 😛
אני די נחלשתי בתוכנית הזאת ואני רואה את זה בעיקר בבנץ' פרס.
גם בליניארית עשיתי במצב של גירעון נייטראלי-שלילי והיו עליות במשקלים.
לא יודע זה טיפה מתסכל אבל זה גם חלק מהעניין של האימון.
Hikakku - הגעת לשלשות? אני שוקל לא לבצע את השלב הזה לא אני עדיין צריך לעשות עוד שבועיים של חמישיות... ואז אני לוקח שבוע מנוחה ואז אני עושה שלשות עד שאני נתקע.
👋
בסוף אני יעשה את התוכנית של גלן פנדלי.. סך הכל התקדמות חודשים תיהיה יותר אופטימליט מאשר כל 2 חודשים... כמו כן אני על recomposition+carb cycling אז התקדמות שבועית פשוט לא תלך לי..
למה שתעשה את התוכנית של גלן פנדלי ?
למה לא? חשבתי בכיוון של... נעצרתי בהתקדמות שבועית... ניסיתי HST בשביל הכיף ואכשיו אני ממשיך עם גלן...?
למה הגעת בהתקדמות שבועית ? כמה משקל הוספת למוט וגוף ?
20 קילו לסקוואט 37 לדד ו15 לבנץ'...
משקל גוף לא ממש זז..
לא התלחתי להתקדם יותר... זה פשוט לא הולך יותר עם התזונה שלי, אני מודע לזה שאני יכול להתקדם אם אני ישנה את התזונה.
משקל הגוף לא זז, אבל האחוז שומן יורד... ממש לאט... אבל זה עובד בשבילי..טוב, אם אתה לא רוצה לעלות במשקל אז זה בסדר
האימון כלל: 100% מהRM5 - היו כשלונות רבים - אין ספק שיש פה ירידה בכוח. מדכא ביותר :(
סקוואט - 155 (בוצע חימום)
סטיף לג דדליפט - 125
לחיצה חזה - 130 (ארבע חזרות) - כשלון ב5
חתירה - 100(4 חזרות כישלון ב5)
לחיצת כתפיים - 60 (4 חזרות - כשלון)
מתח עם משקל - 50 (אחיזה צרה) + 45 אחיזה רחבה
יד קדמית מוט - 70 (4 חזרות, 5 חזרות 66)
מקבילים עם משקל - 70 (6 חזרות)
תאומים - 160
בטן - 45
בשבועיים הבאים יש לי כמה אפשרות לעבוד אקצנטרי RM3 חמש חזרות\RM3\RM5 - אשמח לשמוע עצות לגבי מה לבחור כדי להחזיר לעצמי כמה שיותר כוח להמשך (התוכנית הבאה כנראה תיהיה ליניארית)
איך אתה רוצה להתחזק בתוכנית כמו HST + גירעון קלורי שלילי?
וזה לא נקלט שהלחיצת חזה שלך 130 והפרס 60, תעלה סירטון של הפרס אולי אפשר לשפר לך את הטכניקה