הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות בנוגע לאוכל בזמן השירות בצבא

• פותח/ת השרשור Arkadi.Kr
  • פורסם בתאריך
A

Arkadi.Kr

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אני משרת במג"ב חברון, עבודה סטטית, זאת אומרת 90% מהזמן העבודה בתחלס זה רק לעמוד במקום כל היום.
מה שאני בא להגיד שעם כל הרצון הטוב כושר יותר מדי אין, חוץ ממדסים העצמיים שאני עושה לעצמי פעם בכמה ימים.

הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מגיע מאוחר מדי לבסיס אחרי המשמרת ומאחר לחדר אוכל(לא שיש שם משהו מעניין...).
ובשביל מקרים כאלו אני מביא "מלאי" טונות במים למשך שבועיים.
עד שהתגייסתי הייתי מתאמן קבוע מאז גיל 14 ואוכל אך ורק טונה במים, היום אני מודיע רשמית שהמים האלו נמאסו עלי, אחרי שאני לא אוכל כל היום כמעט כלום, לאכול טונה במים יותר לא בא בחשבון.
אז מה שאני בא לשאול אם כדי לעבר לטונה בשמן(בגלל טעם), עד כמה זה קריטי מבחינה בריאותית ואם באמת זה קפיצת מדרגה מאוד משמעותית מבחינת קלוריות.(שוב, העבודה שלי בתחלס זה עבודה סטטית)
כמו כן, מה כדי לי לאכול חוץ מטונות? אם יש איזה המלצה לאיזה סוג של מרקים או דייסות(כל דבר שניתן להכין עם כפית ומים רותחים ולא דורש מקרר לאחסון).

מה המטרה שלך?
בגדול אין בעיה עם טונה בשמן, אומנם הייתי ממליץ להסתכל על סוגים שונים של שמנים, הטונה בשמן ה"רגילה" דיי ידועה בתור שמן מנועים יש כאלה עם שמן קנולה ועוד, אך גם יותר יקרות.
אתה יכול לאכל גם מנות חמות, שיבולת שועל, מרקים מוכנים (רק להוסיף מים חמים), אתה יכול גם לקנות אבקת חלבון ולהתווסף בהתאם.
במקרה שלך הייתי חושב שיותר חשוב להתווסף בויטמינים ומינרלים ואולי אומגה 3 בגלל התזונה הלקוייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית