עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קולדפייר,כן אני מקבל ביקורת שלך,אבל מה זה שווה עם אני מודע לטעויות ומשיקולים שלי לא מטפל בזה כרגע?
השיקול העיקרי נכון לעכשיו,זה לבנות גב גדול יותר,וחוסר כח באחיזה מעכב אותי. 180 על 100 אני עושה בלי וזה הטווח חזרות שמשרת את המטרות שלי ולא מתאפשר ללא רצועות. 200אני עושה בלי רצועות על חמישיה.
עידן,מגנזיום אני לא מצליח להשיג.
למה התירוץ של כל הבילדרים לזה שהם משתמשים ברצועות זה שמגנזיום מלכלכך??
זו הייתה תגובה מאוד טיפשית עכשיו, לך לצד ותחשוב על מה שאמרת
אני חושב שאם זה נקודה חלשה אצלו בהרמה הוא צריך לעבוד עלייה, אם היה לך מתקן שמבודד לך החוצה את ההאמס מהתרגיל ובצורה כזו היית יכול להרים יותר משקל (נניח) היית עושה את זה? אפשר גם לעבור ללג פרס במקום סקוואטים שקשה.
הגעתי לחמש פלטות אז מותר לי 😛
היתה לך פעם בעיה באחיזה ?
ובמה זה מתבתא ... כאבים חזקים אבל עדיין אפשר להחזיק או המוט פשוט מחליק כלליל מהידיים?
ומגניזיום פותר את זה?
BOTTOM LINE
רצועות או לא זה עדיין DL חזק ... (אבל אני בעד בלי רצועות...)
לא כאבים. המוט פשוט מחליק.
הרצועה תופסת את המוט, ואתה יכול להרפות מעט מהאחיזה והמוט לא נופל.
את האמת מה שMOO הציע זה טוב. לא חשבתי על זה בצורה כזו.
אוף סיזן רצועות
חיטוב בלי רצועות
דווקא רעיון חכם.
היתה לך פעם בעיה באחיזה ?
ובמה זה מתבתא ... כאבים חזקים אבל עדיין אפשר להחזיק או המוט פשוט מחליק כלליל מהידיים?
ומגניזיום פותר את זה?
BOTTOM LINE
רצועות או לא זה עדיין DL חזק ... (אבל אני בעד בלי רצועות...)
בדיוק, אחיזה משולבת ומגנזיום אני מאמין שהוא יחזיק גם את ה240...אני מתערב שאנטון יכול להחזיק את המשקל הזה עם מגנזיום
סתם הרגל
זה לא מתבטא בכאבים, זה מתבטא בזה שהמוט נופל לך מהידיים בשילוב עם רעידות בכל הגוף.
וכן, מגנזיום זה הפתרון לכל הבעיות בעולם. האחיזה שלי חלשה יחסית, ועם גנזיום אני יכול להחזיק 180 באחיזה רגילה, ו220 במשולבת בלי בעיה.