הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון KALINA DL 220

• פותח/ת השרשור KALINA
  • פורסם בתאריך

KALINA

משתמש משקיע
3,266
12
נק' מוניטין:
8,489
3,266
12
ספייס ב"ש

סט 5...3 חזרות ליפני PR 240

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
קולדפייר,כן אני מקבל ביקורת שלך,אבל מה זה שווה עם אני מודע לטעויות ומשיקולים שלי לא מטפל בזה כרגע?
השיקול העיקרי נכון לעכשיו,זה לבנות גב גדול יותר,וחוסר כח באחיזה מעכב אותי. 180 על 100 אני עושה בלי וזה הטווח חזרות שמשרת את המטרות שלי ולא מתאפשר ללא רצועות. 200אני עושה בלי רצועות על חמישיה.
עידן,מגנזיום אני לא מצליח להשיג.

קולדפייר,כן אני מקבל ביקורת שלך,אבל מה זה שווה עם אני מודע לטעויות ומשיקולים שלי לא מטפל בזה כרגע?
השיקול העיקרי נכון לעכשיו,זה לבנות גב גדול יותר,וחוסר כח באחיזה מעכב אותי. 180 על 100 אני עושה בלי וזה הטווח חזרות שמשרת את המטרות שלי ולא מתאפשר ללא רצועות. 200אני עושה בלי רצועות על חמישיה.
עידן,מגנזיום אני לא מצליח להשיג.

באמת לא ביקרתי את הדדליפט שלך כי הוא בסדר לטעמי. גם לא אמרתי שלא תשתמש ברצועות, רק שאלתי מה הבעיה עם מגנזיום.
אם הבעיה זה רק שאתה לא מצליח להשיג אז זה פתיר.

למה התירוץ של כל הבילדרים לזה שהם משתמשים ברצועות זה שמגנזיום מלכלכך??

זה לא תירוץ.
הוא בודי בילדר. שישתמש ברצועות.
כשהוא עושה שראגש אני מניח שהמטרה לו זה לפתח את הטרפזים, לא להפוך את זה לתרגיל אחיזה. המטרה שלו כנראה שונה משלך. תמודד עם זה 😃
בקשר לאמות. שוב, הוא מתאמן בצורה כזו שהוא גם יכול לעבוד על האמות בנפרד...

זו הייתה תגובה מאוד טיפשית עכשיו, לך לצד ותחשוב על מה שאמרת

אז מה אתה מציע לו, שיוריד את הרצועות ויעשה פחות חזרות?

אני יכול להבין את הרעיון להתאמן בלי רצועות וזה בסדר גמור, אבל יש אנשים עם מטרות שונות שלא מעוניינים באחיזה חזקה במיוחד.

לא?

אני חושב שאם זה נקודה חלשה אצלו בהרמה הוא צריך לעבוד עלייה, אם היה לך מתקן שמבודד לך החוצה את ההאמס מהתרגיל ובצורה כזו היית יכול להרים יותר משקל (נניח) היית עושה את זה? אפשר גם לעבור ללג פרס במקום סקוואטים שקשה.

אני חושב שאם זה נקודה חלשה אצלו בהרמה הוא צריך לעבוד עלייה, אם היה לך מתקן שמבודד לך החוצה את ההאמס מהתרגיל ובצורה כזו היית יכול להרים יותר משקל (נניח) היית עושה את זה? אפשר גם לעבור ללג פרס במקום סקוואטים שקשה.

זה טוב לאוף סיזן

אם הוא צריך לעלות על הבמה עוד חודש/חודשיים אין לו זמן לזה עכשיו
ועדיף לו לעבוד כבד בדדליפט עם רצועות

אחרי התחרות שישיג מגנזיום ויעשה את המעבר להרים ללא רצועות

הגעתי לחמש פלטות אז מותר לי 😛

היתה לך פעם בעיה באחיזה ?
ובמה זה מתבתא ... כאבים חזקים אבל עדיין אפשר להחזיק או המוט פשוט מחליק כלליל מהידיים?
ומגניזיום פותר את זה?

BOTTOM LINE
רצועות או לא זה עדיין DL חזק ... (אבל אני בעד בלי רצועות...)

הבעיה אצל אנטון אני מנחש, זה שימוש כרוני ברצועות.
קשה להיגמל בבת אחת, בשביל לשפר את האחיזה מספיק רק למשוך.

ובמה זה מתבתא ... כאבים חזקים אבל עדיין אפשר להחזיק או המוט פשוט מחליק כלליל מהידיים?
ומגניזיום פותר את זה?

BOTTOM LINE

לא כאבים. המוט פשוט מחליק.
הרצועה תופסת את המוט, ואתה יכול להרפות מעט מהאחיזה והמוט לא נופל.

את האמת מה שMOO הציע זה טוב. לא חשבתי על זה בצורה כזו.
אוף סיזן רצועות
חיטוב בלי רצועות

דווקא רעיון חכם.

לא כאבים. המוט פשוט מחליק.
הרצועה תופסת את המוט, ואתה יכול להרפות מעט מהאחיזה והמוט לא נופל.

את האמת מה שMOO הציע זה טוב. לא חשבתי על זה בצורה כזו.
אוף סיזן רצועות
חיטוב בלי רצועות

דווקא רעיון חכם.

אני אבהיר את מה שרשמתי
תמיד עדיף לעבוד ללא רצועות

במצב הקיים שלו שהוא צריך לעבוד כבד על הגב בעיקר בגלל התחרות, ובגלל הלו"ז שלו (לקראת התחרות) לעבור עכשיו לעבודה ללא רצועות לא יהיה הכי חכם
לאחר התחרות שיעבור לעבוד ללא רצועות

(אין טעם לעבוד עם/בלי רצועות בהקשר של OFF/ON סיזן)

ומגניזיום פותר את זה?

BOTTOM LINE

זה לא מתבטא בכאבים, זה מתבטא בזה שהמוט נופל לך מהידיים בשילוב עם רעידות בכל הגוף.
וכן, מגנזיום זה הפתרון לכל הבעיות בעולם. האחיזה שלי חלשה יחסית, ועם גנזיום אני יכול להחזיק 180 באחיזה רגילה, ו220 במשולבת בלי בעיה.

רן אני מסכים איתך אם זה באמת המצב אבל נראה לי שאנחנו מנחשים, ובכל מקרה זה כנראה יותר מקרה של הרגל מאשר צורך אמיתי

זה לא מתבטא בכאבים, זה מתבטא בזה שהמוט נופל לך מהידיים בשילוב עם רעידות בכל הגוף.
וכן, מגנזיום זה הפתרון לכל הבעיות בעולם. האחיזה שלי חלשה יחסית, ועם גנזיום אני יכול להחזיק 180 באחיזה רגילה, ו220 במשולבת בלי בעיה.

בדיוק, עם מגנזיום ומוט נורמלי אני, ואני מאמין שגם עידן (עם דדליפט 140 קילו ביד אחת) יכולים להרים 220 ויותר עם אחיזה רגילה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית