הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ויתרתי על גיינר למרות שהוזמן שאלה

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברים,באמת אחלה אנשים יש פה ,עכשיו למרות הגיינר שהזמנתי ,אולי עשיתי טעות ואולי לא
אגש לעניין!
אני רוצה לסגור ת 2500 3000 קלוריות באוכל,אומנם לא קל
אבל לא מעוניין בשייקים,פשוט לא מתחבר לזה
אשמח להמלצה על מאכלים עתירי קלוריות,כמובן בריאים,ולא עוגיות מפוצצות בסוכר או מגש פיצה,העניין זה לחלק נכון
מדבר על אגוזים ודברים שיעברו חלק ויסגרו לי תקלריות,
יש למישהו תפריט קל ? אגב שמנת 27 אחוז לא טועה גביע זה 600 קלוריות ,
תודה רבה

איזה ערכים כרגע אתה עומד בלי גיינר ?
מה המשקל גוף גובה וגיל שלך?
שמנת 27% זה המון שומן

אגש לעניין!
תתחיל מזה שתתן לנו פרטים לעבוד איתם: גיל, משקל, גובה, כמות הקל' שאתה כרגע צורך, מזונות שאתה אוכל באופן יומיומי.

ותתקן בבקשה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית שנותנת מידע על גוף הפוסט. הכותרת הנוכחית לא אומרת כלום

• פותח/ת השרשור
שמנת 27% זה המון שומן
תתחיל מזה שתתן לנו פרטים לעבוד איתם: גיל, משקל, גובה, כמות הקל' שאתה כרגע צורך, מזונות שאתה אוכל באופן יומיומי.

ותתקן בבקשה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית שנותנת מידע על גוף הפוסט. הכותרת הנוכחית לא אומרת כלום
האמת שקצת התביישתי לרשום נתונים,בגלל תת משקל כרגע !
אני מאוד מודה לכול מי שיכול לעזור,אני רוצה לעלות במשקל במהירות ,לכן רציתי גיינר אולי אנשים לא הבינו אותי נכון,אני בממוצא אוכל גג 1500 קלוריות ולכן רציתי השלמה ,לא מצאתי מחשבון כמה אני צריך לצרוך אם זה bmr או rmr בהחלט יש פה אנשים יקרים ואני אשמח לעצה כרגע ממתין לדייאטנית דרך הקופה,הלוואי והייתי מכיר דייאטנית באופן פרטי שהיא אכן מיקצועית לא מצאתי ,אני לא מכיר תתחום
לגבי גיינר זה רציתי כי אני קצת מייואש,החלטתי לנסות אבקות חלבון,בתוספת סוכר ענבים ועוד כמה דברים בשייק
אשמח להמלצות ,מה הכי כדאי לעשות,בכללי אין לי נטיה להשמנה מה שמקשה עוד יותר ,אבל מאמין שאצליח
אשמח לעזרה מי שיכול
תודה רבה חברים 🙏

אני בממוצא אוכל גג 1500 קלוריות
סבתות בגיל 90+ בלי שיניים אוכלות כמות כזו. בדרך כלל אני לא בעד לדחוף מזון, אבל בגלל הכמות קלוריות המגוחכת הזו (גם אם אתה נמוך ושוקל מעט) אולי כדאי. תרגיש קצת לא נעים, לא יקרה כלום.

• פותח/ת השרשור
סבתות בגיל 90+ בלי שיניים אוכלות כמות כזו. בדרך כלל אני לא בעד לדחוף מזון, אבל בגלל הכמות קלוריות המגוחכת הזו (גם אם אתה נמוך ושוקל מעט) אולי כדאי. תרגיש קצת לא נעים, לא יקרה כלום.
לא הבנתי מה כדאי,אני חושב שזה 1500 אולי יותר אני לא סופר קלוריות,אוכל ככה 3 פיתות ביום כמה יוגרט חלבון,פרי בניים ובערב ארוחה בשרית ,עדיין תקוע ומייואש האמת

• פותח/ת השרשור
תדחף מזון גם אם זה מרגיש קצת לא נעים.
זה כול העניין הקיבה קטנה ככה הרגלתי אותה,אוכל ארוחה מרגיש שאכלתי 10 קילו בשר ,זה הבעיה
איפה אני מוצא מחשבון כמה אני אמור לצרוך קלוריות?כול מה שחיפשתי לפי הנתונים לא נראה הגיוני ,אני חושב שאני צריך לפחות ת 3000,3500 קל להיות במאזן חיובי,לא פשוט וזה מייאש אותי כבר מרוסק

אני חושב שאני צריך לפחות ת 3000,3500 קל להיות במאזן חיובי
אם היית צריך כמות כזו של קלוריות לעלות במשקל לא היית שורד (הכוונה להישאר בחיים) על 1500 קלוריות לאורך זמן ארוך מבלי יכולת לאכול עוד.

• פותח/ת השרשור
אם היית צריך כמות כזו של קלוריות לעלות במשקל לא היית שורד (הכוונה להישאר בחיים) על 1500 קלוריות לאורך זמן ארוך מבלי יכולת לאכול עוד.
אז מה אתה אומר פה שאני צורך בסדר קלוריות?
יש מחשבון לבדוק כמה אני צריך?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אין לו מושג כמה קלוריות הוא צורך.
עדיין לא פיענחתי אם זה טרול או ילד.
טרול או ילד למה אתה מדבר ככה?
בוא נראה מי טרול מאיפה אתה אח שלי היקר
אל תגיב לי באשכולות יותר בסדר?

שמנת 27% זה המון שומן
אני לא מחשב
אין לי מושג בזה אולי מחשבון?
תודה חבר

תוכל לעזור לי חבר ?
תודה

נערך לאחרונה:
האמת שקצת התביישתי לרשום נתונים,בגלל תת משקל כרגע !
אני מאוד מודה לכול מי שיכול לעזור,אני רוצה לעלות במשקל במהירות ,לכן רציתי גיינר אולי אנשים לא הבינו אותי נכון,אני בממוצא אוכל גג 1500 קלוריות ולכן רציתי השלמה ,לא מצאתי מחשבון כמה אני צריך לצרוך אם זה bmr או rmr בהחלט יש פה אנשים יקרים ואני אשמח לעצה כרגע ממתין לדייאטנית דרך הקופה,הלוואי והייתי מכיר דייאטנית באופן פרטי שהיא אכן מיקצועית לא מצאתי ,אני לא מכיר תתחום
לגבי גיינר זה רציתי כי אני קצת מייואש,החלטתי לנסות אבקות חלבון,בתוספת סוכר ענבים ועוד כמה דברים בשייק
אשמח להמלצות ,מה הכי כדאי לעשות,בכללי אין לי נטיה להשמנה מה שמקשה עוד יותר ,אבל מאמין שאצליח
אשמח לעזרה מי שיכול
תודה רבה חברים 🙏
אהלן אחי, הפוסט קצת מפוזר אנסה לתת לך כמה כלים שעזרו לי בתור אדם שהיה בתת משקל עד גיל 24.

1. כדי למצוא ניטרלי, תחפש מחשבון TDEE בגוגל ותכניס את הנתונים שלך.
2. גיינר זה אף פעם לא פיתרון, אולי פלסטר זמני שלא מחזיק בדר"כ מעל כמה שבועות.
3. לצרוך 1,500 קלוריות בנתונים שלך זה מעט מאוד, אם הייתי צריך לנחש אז יש פה בעיות התנהלות ולא רעב.
4. תלמד מהי דחיסות קלורית, תלמד על דרכים לפתח מערכת יחסים יותר בריאה עם רעב ואוכל.
5. תיקח איש מקצוע שילווה אותך, זה בסוף הדבר שהכי עזר לי ולאו דווקא בגלל שעליתי המון במשקל אלא בגלל הידע שצברתי שמשרת אותי עד היום.

המון בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אהלן אחי, הפוסט קצת מפוזר אנסה לתת לך כמה כלים שעזרו לי בתור אדם שהיה בתת משקל עד גיל 24.

3. לצרוך 1,500 קלוריות בנתונים שלך זה מעט מאוד, אם הייתי צריך לנחש אז יש פה בעיות התנהלות ולא רעב.
4. תלמד מהי דחיסות קלורית, תלמד על דרכים לפתח מערכת יחסים יותר בריאה עם רעב ואוכל.
5. תיקח איש מקצוע שילווה אותך, זה בסוף הדבר שהכי עזר לי ולאו דווקא בגלל שעליתי המון במשקל אלא בגלל הידע שצברתי שמשרת אותי עד היום.

המון בהצלחה
הרבה תודה ,לא הבנתי לגבי 3 מה הכוונה התנהלות ולא רעב?
לגבי שתיית חלב כמו שקראתי על רפיטו יכול לתת מענה?
כמובן שאקח איש מקצוע,אם הכוונה שלך לתזונאי קליני?
תודה רבה ,תבורך

המון בהצלחה
במחשבון הזה מופיע לי 1600 קל
הגיוני?

נערך לאחרונה:
מה הנתונים שלך?
גיל, גובה, משקל?
כמה אימונים בשבוע? אירובי? כח?
כמה זמן כל אימון?
בלי הנתונים האלה מן הסתם אף אחד לא יוכל לעזור לך...

• פותח/ת השרשור
מה הנתונים שלך?
גיל, גובה, משקל?
כמה אימונים בשבוע? אירובי? כח?
כמה זמן כל אימון?
בלי הנתונים האלה מן הסתם אף אחד לא יוכל לעזור לך...
משקל 52
גובה 1.78
לא עושה אימונים,בקטנה ממש כמה סטים שכיבות
תודה

זה באזור ה1800 קלוריות, תלוי קצת בגיל..

בכל מקרה, אם אתה סופר קלוריות פשוט תעבוד לפי המשקל.
אם אתה אוכל 2000 קלוריות ולא עולה מספיק תאכל 200 יותר וכך הלאה.

לא הבנתי למה תוקפים אותך , רוצה מאכלים עשירים בקלוריות , בכיף ...

150 גרם קרונלפקס יחסית בריא + 500 מל חלב = לפחות אלף קלוריות

דייסת שיבולת שועל 50/100 גרם + 200/300 מל חלב + אבקת חלבון+ אגוזים + שקדים = נושק לאלף בכיף

200-300 גרםבשר/עוף לא רזה + 200-250 גרם פסטה לפני בישול + ירקות + שמן זית = לפחות 1300-1400 קלוריות

• פותח/ת השרשור
זה באזור ה1800 קלוריות, תלוי קצת בגיל..

בכל מקרה, אם אתה סופר קלוריות פשוט תעבוד לפי המשקל.
אם אתה אוכל 2000 קלוריות ולא עולה מספיק תאכל 200 יותר וכך הלאה.
1800 אני כן יעלה במשקל?
תודה

לא הבנתי למה תוקפים אותך , רוצה מאכלים עשירים בקלוריות , בכיף ...

150 גרם קרונלפקס יחסית בריא + 500 מל חלב = לפחות אלף קלוריות

דייסת שיבולת שועל 50/100 גרם + 200/300 מל חלב + אבקת חלבון+ אגוזים + שקדים = נושק לאלף בכיף

200-300 גרםבשר/עוף לא רזה + 200-250 גרם פסטה לפני בישול + ירקות + שמן זית = לפחות 1300-1400 קלוריות
אין לי מושג,אולי ילד שמחפש קצת צומת לב הנערף אני לא מתייחס לילדים,
בכול אופן ,זה תפריט של הכול ביחד או בנפרד מה שהצעת?
יש לי בעיה אם שיבלות שועל לא אוהב פשוט
לגבי חלב בסדר,חוץ רק מהגזים לא יודע אם זה טיבעי
אשמח לדבר איתך בפרטי אם אפשר?
תודה רבה

1800 אני כן יעלה במשקל?
תודה

תודה רבה
1800 זה הנייטרלי פחות או יותר..
זו רק הערכה כמובן.
צריך לאכול ולפעול לפי המספר שבמשקל.

כמו שהבחור למעלה ציין, אפשר בקלות לאכול מאכלים יחסית בריאים ועם הרבההה קלוריות.
אפילו פיתה עם חמאת בוטנים יכול להגיע בקלות ל400 או 500 קלוריות, תלוי כמה נדיב אתה בחמאת בוטנים.

1800 אני כן יעלה במשקל?
תודה

תודה רבה
זה דוגמאות לארוחות , מה זה הכל ביחד אתה רוצה לאכל את כל מה שרשמתי במכה אחת ? לבריאות
לבעיות בבטן מהחלב, תקנה חלב ללא לקטוז , אותו מחיר .
אתה לא אוהב שיבולת שועל - לא חייב , יש מספיק מאכלים . רק רשמתי דוגמאות . אתה יכול לבד להרכיב ארוחות כמו שרשמתי. שקדים, אגוזים, אבקת חלבון , תמצא משהו שטעים ותרביץ את הכל ביחד ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית