הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלב חצי ליטר מיתוס

מצב
השרשור נעול

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברה
הרכבתי תפריט קטן וקליל ,שכולל חלב ,ממה שקראתי בהרבה מאמרים לרזים לגבי שתיית חלב
השאלה היא,חלב מזיק?
קראתי בעבר ברשת חלק אומרים לא בריא
חלק חייבים את זה
וחלק רזים שרוצים להשמין מהר,בעיקר שומן
אשמח לעזרה במיתוס הזה,
תודה חברים 🙏

מאמר מצויין, מלבד העריכה - כיוון שעם טקסט כל כך ארוך, כדאי להתחיל עם אמל״ק ואח״כ לפרט.
״אין הוכחה ממשית כלשהי שהם (מוצרי חלב) מזיקים לבני אדם בריאים שאינם אלרגיים לחלב״.

במלים אחרות, ״חלב זה מסרטן/עושה דלקות/שקר כלשהו אחר״ זה עוד אחד מהבבל״תים שמקבלים תהודה דרך אימבצילים שמקבלים את המידע שלהם מפוסטים בפייסבוק.

ולפותח השרשור, ששאל את השאלה הזו על החלב בפוסט אחר על גיינר, ושאל על גיינר בפוסט על מגנזיום, ולהיפך, תבין שאתה מייצר אנטגוניזם וחוסר רצון לעזור לך או לקחת אותך ברצינות, כשהרושם הוא שאתה קודם מחפש האכלה בכפית במקום מינימום של מאמץ עצמאי מצידך.

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה יש כאלה שפשוט כול שאלה ישר יורדים עלי,שאלתי שאלה בכללי לגבי נושא החלב
חושב שמותר לשואל,בשביל זה הפורום נועד,ומי שחושב לצחוק על בנאדם שלא יגיב פשוט
תודה לעוזרים,יש פה אחלה חברה

אם אני אשתה חצי ליטר חלב אני אצטרך ללכת עם טיטול לעבודה

לא מבין למה יש כאלה שפשוט כול שאלה ישר יורדים עלי,שאלתי שאלה בכללי לגבי נושא החלב

אתה מוזמן להמשיך להיעלב ולהתעלם מביקורת עניינית.
או שתנסה להבין מה אתה יכול לשנות כדי לגייס יותר חברי פורום לעזרתך.

👇
תבין שאתה מייצר אנטגוניזם וחוסר רצון לעזור לך או לקחת אותך ברצינות, כשהרושם הוא שאתה קודם מחפש האכלה בכפית במקום מינימום של מאמץ עצמאי מצידך.

• פותח/ת השרשור
קראתי הרבה בפורום על חלב,וכול אחד טוען אחרת ,לכן שאלתי,גם היה פוסט על זה שחלב מבריח את הסידן ,
לכן השאלה יותר לאנשים שכן שותים חלב ,
תודה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אם אני אשתה חצי ליטר חלב אני אצטרך ללכת עם טיטול לעבודה
לא שותה במכה,מחלק בין הארוחות

אתה יכול לשתות ואתה יכול שלא.
זה לא מזיק וזה לא פתרון קסם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית