הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לעזרה ברכישת אבקת חלבון פעם ראשונה

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
היי חברים מקווה ששלומכם טוב בימים האלו
חזרתי לא מזמן להתאמן בחדכ, אני עושה 3-4 אימוני כוח בשבוע, והגעתי למסקנה הנכונה טובה יותר מאשר חלבון ממזון מבחינת עלויות
שימוש מיידי וניידות וחיי מדף ארוכים יותר

אז כדי לחסוך בעלויות והעיקר כדי שתהיה יכולת להכין שאני לא בבית או בחדכ אשמח להמלצה
יש לי מנוי בIHERB והזמנתי מהם בעבר ( חטיפי חלבון) תודה לכם.

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• Screenshot_2024-04-12-00-22-00-87_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-04-12-00-22-00-87_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    KB 187.5 · צפיות: 33
בוקר טוב.
יש מבצע על 3 אבקות של proud 759 גרם ב199 בחלק מהחנויות וחלק אפילו ב189 אבל עם תוקף קצר.

מבחינת הכמות זה דיי דומה וזול יותר, היתרון בזה זה שיש 3 טעמים ולא רק 1.

• פותח/ת השרשור
אז כנראה אין להם הטבה כזאת, אז או שתקנה בנפרד, תחפש בגוגל "שייקר לאבקת חלבון" או שתקנה באתר שיש הטבה...
קניתי סופר אפקט קפה ברזילאי עם הטבת בקבוק
מקווה שיהיה בסדר

אף שזו לא אופצייה זולה - אני קונה רק אבקת חלבון של optimum nutrition gold.

מהנסיון שלי, הם ליגה מעל כל השאר מבחינת טעם, מרקם ויכולת התמוססות.
עשיתי מסע חיפושים לתחליפים זולים, וכולם היו או מגעילים בטעם או לא מסיסים במים או שילוב נוראי של שתי התופעות.

על אחד וטעמו האישי, אז זו בסה״כ חוות הדעת שלי.
אני קונה את השוקולד double chocolate.
זה אשכרה טעים.

בארץ 2.3 קילו עולה כ-400 שח.
הרגע הזמנתי ב-iherb, יש הנחה 10% עם קופון gold60 ככה שיוצא לאחר מסים 348 שח.

קבצים מצורפים

• IMG_8249.jpeg
    IMG_8249.jpeg
    KB 135.8 · צפיות: 34
ושאני אבין אחי, שזה מגיע אני פשוט פותח את זה לוקח את הכף ממלא את הסוף שופך לתוך הבקבוק מוסיף 200 מ"ל חלב או מים קרים משקשק ושותה, זהו?
בדר"כ הכף תהיה קבורה בתוך האבקה אז קודם אתה פותח, לאחר חיפוש ובמאמץ ניכר אתה שולף את הכף מהאבקה ואז ממלא אותה עד לשפתה, מוסיף 200 מ"ל מים (חלב עדיף מבחינת קלוריות וחלבון השאלה היא האם הבטן שלך תשרוד את זה), משקשק ושותה בכיף!

• פותח/ת השרשור
בדר"כ הכף תהיה קבורה בתוך האבקה אז קודם אתה פותח, לאחר חיפוש ובמאמץ ניכר אתה שולף את הכף מהאבקה ואז ממלא אותה עד לשפתה, מוסיף 200 מ"ל מים (חלב עדיף מבחינת קלוריות וחלבון השאלה היא האם הבטן שלך תשרוד את זה), משקשק ושותה בכיף!
תודה על העזרה

• פותח/ת השרשור
בשמחה אחי, הקבלה מגיעה עוד 3 ימי עסקים....
היי אחי שבוע טוב
שאלה, עשיתי היום אימון חזה, אני רוצה תעבור מחר על גב וזרועות, האם גם שמדובר בקבוצת שרירים שונה עדיף לתת לגוף לפחות 24 שעות להתאושש ולבנות את עצמו, או אפשר לעבוד על קבוצת שרירים שונה יום אחר יום?

היי אחי שבוע טוב
שאלה, עשיתי היום אימון חזה, אני רוצה תעבור מחר על גב וזרועות, האם גם שמדובר בקבוצת שרירים שונה עדיף לתת לגוף לפחות 24 שעות להתאושש ולבנות את עצמו, או אפשר לעבוד על קבוצת שרירים שונה יום אחר יום?
אפשר לעבוד על קבוצת שרירים שונה יום אחרי יום.
אגלה לך סוד, אפשר גם לעבוד גם על אותו שריר או תרגיל גם למחרת.

• פותח/ת השרשור
אפשר לעבוד על קבוצת שרירים שונה יום אחרי יום.
אגלה לך סוד, אפשר גם לעבוד גם על אותו שריר או תרגיל גם למחרת.
זה לא נוגד וסותר את כל המחקרים הרציניים וכל הדעות של המומחים? זה לא רציונלי לתת לגוף זמן להתאושש ולבנות את השריר? הרי אם הוא כל הזמן בפעולה מתי הוא בונה את עצמו?

זה לא נוגד וסותר את כל המחקרים הרציניים וכל הדעות של המומחים? זה לא רציונלי לתת לגוף זמן להתאושש ולבנות את השריר? הרי אם הוא כל הזמן בפעולה מתי הוא בונה את עצמו?
אתה מתבסס על מידע שמשער שאתה לוקח כל תרגיל לכשל כפי שרוב המומחים ימליצו, במצב כזה אכן מומלץ זמן מנוחה של יום או יותר תלוי ברמה שלך.

תוכניות שונות שמכניסות תרגילים שלא מגיעים לכשל, אתה יכול לעשות את אותו תרגיל גם יום אחרי יום, עבדתי עם הרבה תוכניות כאלו.

בסופו של דבר, אנשים לא יכנסו איתך לעומק תורת התכנון, ויתנו לך הנחיות כלליות שתוכל לעבוד איתם, אבל טכנית הצורות לבנות תוכניות מעולות הם רבות, ואפשר גם להתאמן יום אחרי יום בהרבה מהם.

סתם נקודות למחשבה:
1: למה לנוח דווקא 48 שעות בין האימונים?
2: למה אחרי הסט הראשון אתה לא מתחיל את המנוחה? כלומר אין באמת מנוחה של 48 שעות מהסט הראשון לשני....
3: האם יש בידי המחקר יכולת לבודד את משתני האימון? או במילים אחרות- האם יש ביד המדע כיום באמת לערוך מחקרים על תורת האימונים?

• פותח/ת השרשור
סתם נקודות למחשבה:
1: למה לנוח דווקא 48 שעות בין האימונים?
2: למה אחרי הסט הראשון אתה לא מתחיל את המנוחה? כלומר אין באמת מנוחה של 48 שעות מהסט הראשון לשני....
3: האם יש בידי המחקר יכולת לבודד את משתני האימון? או במילים אחרות- האם יש ביד המדע כיום באמת לערוך מחקרים על תורת האימונים?
קיבלתי אחי נראה מעולה, שאלה יש שם כדור להשתמש בו או לא? וכפי שאמרת לי לקחת את כף הגשה לתוך הבקבוק להוסיף מים או חלב לשקשק וזהו כן? עדיף פעמיים ביום ועד שעה לאחר אימון, ולגבי היגיינה של הבקבוק אחי
לשטוף עם סבון או רק מים חמים אחת ליום שבוע?

קבצים מצורפים

• 17134540733702934347755927341928.jpg
    17134540733702934347755927341928.jpg
    KB 988.7 · צפיות: 26
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית