הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון היה לי אימון ראשון SS היום, לא משהו

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
קודם כל שאלתי תמאמן אם הוא מכיר סקוואט וכו והופתעתי לגלות שהוא כן מכיר
אבל אז התגלו הבעיות.. הוא הראה לי לעשות סקווט לא חופשי עם מתקן כזה נרא לי סמית'.. אז בסדר זרמתי איתו פעם ראשונה עשיתי.. (אגב ראיתי שיש ראק בצד אז פעם הבאה אני אעשה כמו שצריך לבד) אח"כ בנץ פרס הוא אמר לי לעשות 15 כל סט -_- גם בסקווט אגב אמר 12-15 -_-
לא הקשבתי לו והוא הכריח אותי לעשות בנץ פרס גם עם סמית'.. ודד ליפט הוא בכלל לא יודע תטכניקה אז ניסיתי לבד לא ממש הלך טוב.. =/ זהו זה היה האימון הראשון מבאס משהו.. נקווה אימון הבא אני אתחיל באמת לעשות משהו שקרוב לSS...

איכס, סמית'

חבוב, לא לגעת בקקה הזה - אל תקשיב למאמן, הוא מתייחס אלייך בזלזול אם הוא שם אותך על הסמית'.

לא נורא אבל, לומדים.
בהצלחה באימון הבא.

קודם כל שאלתי תמאמן אם הוא מכיר סקוואט וכו והופתעתי לגלות שהוא כן מכיר
אבל אז התגלו הבעיות.. הוא הראה לי לעשות סקווט לא חופשי עם מתקן כזה נרא לי סמית'.. אז בסדר זרמתי איתו פעם ראשונה עשיתי.. (אגב ראיתי שיש ראק בצד אז פעם הבאה אני אעשה כמו שצריך לבד) אח"כ בנץ פרס הוא אמר לי לעשות 15 כל סט -_- גם בסקווט אגב אמר 12-15 -_-
לא הקשבתי לו והוא הכריח אותי לעשות בנץ פרס גם עם סמית'.. ודד ליפט הוא בכלל לא יודע תטכניקה אז ניסיתי לבד לא ממש הלך טוב.. =/ זהו זה היה האימון הראשון מבאס משהו.. נקווה אימון הבא אני אתחיל באמת לעשות משהו שקרוב לSS...

בקיצר המאמן אנס לך את התוכנית.
הייתי פונה למרכז לנפעים מינית אולי הם יעזרו לך להתגבר, על הטראומה הזאת.

YNDTP = You're Not Doing The Program.
תראה את הסרט/קרא את הספר או לפחות תראה סרטונים ביוטיוב איך מבצעים נכון ותתרחק מהסמית' משין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית