היי אני בחיטוב קצת יותר מ3 חודשים
החודש האחרון כבר קשה לי ופה ושם חורג הרבה יותר מהחודשיים הראשונים
בעקבות זאת הירידה במשקל יותר איטית ולפעמים גם נתקעת.
עכשיו להיות בנטרלי לדעתי זה די בזבוז זמן בשבילי ובגלל שזה קורה הרבה אני כבר שוקל האם כדאי להתחיל כבר מסה נקייה
עוד לא הגעתי ליעדים שלי בחיטוב, רציתי לעצור באיזור ה10-12% שומן
גובה 180 כעת שוקל 75~ עם בערך 14-15% (יכול לצרף תמונה להערכה)
מעריך שעוד 4~ קג של חיטוב היה מביא אותי לנקודה שרציתי (יעני חודש וחצי~ חיטוב מוקפד)
עכשיו לשאלה
מתלבט אם לזרום על הגל שכבר נמאס לי מחיטוב ולהיכנס לתקופה ארוכה של מסה נקייה עלייה של 1% בחודש (למרות שהאחוז שומן קצת גבוה לתחילת מסה, וגם שמעתי משהו בעבר על פוטנציאל גדילה במסת שריר טוב יותר על א.ש נמוך יותר)
או לסיים את החיטוב כמו שצריך ולספוג אם יקח יותר מחודש וחצי בעקבות הרבה יציאות מהתפריט שמאוד קשה לי לעצור
סליחה על החפירה ותודה מראש
החודש האחרון כבר קשה לי ופה ושם חורג הרבה יותר מהחודשיים הראשונים
בעקבות זאת הירידה במשקל יותר איטית ולפעמים גם נתקעת.
עכשיו להיות בנטרלי לדעתי זה די בזבוז זמן בשבילי ובגלל שזה קורה הרבה אני כבר שוקל האם כדאי להתחיל כבר מסה נקייה
עוד לא הגעתי ליעדים שלי בחיטוב, רציתי לעצור באיזור ה10-12% שומן
גובה 180 כעת שוקל 75~ עם בערך 14-15% (יכול לצרף תמונה להערכה)
מעריך שעוד 4~ קג של חיטוב היה מביא אותי לנקודה שרציתי (יעני חודש וחצי~ חיטוב מוקפד)
עכשיו לשאלה
מתלבט אם לזרום על הגל שכבר נמאס לי מחיטוב ולהיכנס לתקופה ארוכה של מסה נקייה עלייה של 1% בחודש (למרות שהאחוז שומן קצת גבוה לתחילת מסה, וגם שמעתי משהו בעבר על פוטנציאל גדילה במסת שריר טוב יותר על א.ש נמוך יותר)
או לסיים את החיטוב כמו שצריך ולספוג אם יקח יותר מחודש וחצי בעקבות הרבה יציאות מהתפריט שמאוד קשה לי לעצור
סליחה על החפירה ותודה מראש
נערך לאחרונה: