הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט ומוט בשוק

yuval729

משתמש פעיל
445
108
נק' מוניטין:
122
445
108
אז ככה, הייתי בטוח עד היום שהמוט צריך לגרד את השוק כל התנועה(ככה למדתי עוד מריפטו)
אבל היום שמעתי שזה לא טוב ואם רוצים משיכה חלקה וחזקה יותר עדיף שלא יגע בשוקיים. מה נכון?

כשהמשקל קרוב לשוק אני מצליח להרים יותר משקל מאשר כשהמוט רחוק. כי אז הרגליים יותר עוזרות לי בהרמה הראשונית.

נערך לאחרונה:
אם תגרד ממש את השוק, אתה כנראה מקשה על עצמך, כי חיכוך תמיד גורם למוט לעלות לאט יותר. אם תאבד מגע עם השוק, אתה גם מקשה על עצמך כי המוט לא נמצא במקום הכי חזק שלך, ככל שהמוט קרוב יותר לגוף, אתה תהיה חזק יותר.

צריך שהמוט כמעט יגע, או יגע בעדינות, אבל לא חיכוך מלא, אתה יודע שהגזמת אם אתה מדמם מהשוקיים.

הרבה פעמים, האגן מידי נמוך, לכן הברכיים עוברים את המוט, ואין מנוס ממוט שיגרד את השוקיים.
או להיפך, האגן גבוה מידי, הגב אולי מתעגל טיפה, והמוט יהיה במרחק גדול מהשוקיים.

יש את ה Sweet spot שעליך למצוא.

• פותח/ת השרשור
אם תגרד ממש את השוק, אתה כנראה מקשה על עצמך, כי חיכוך תמיד גורם למוט לעלות לאט יותר. אם תאבד מגע עם השוק, אתה גם מקשה על עצמך כי המוט לא נמצא במקום הכי חזק שלך, ככל שהמוט קרוב יותר לגוף, אתה תהיה חזק יותר.

צריך שהמוט כמעט יגע, או יגע בעדינות, אבל לא חיכוך מלא, אתה יודע שהגזמת אם אתה מדמם מהשוקיים.

הרבה פעמים, האגן מידי נמוך, לכן הברכיים עוברים את המוט, ואין מנוס ממוט שיגרד את השוקיים.
או להיפך, האגן גבוה מידי, הגב אולי מתעגל טיפה, והמוט יהיה במרחק גדול מהשוקיים.

יש את ה Sweet spot שעליך למצוא.
אחרי שמצאתי את הנקודה הנכונה ביצעתי חזרה.
לאחר שאני מוריד את המוט , ברצפה המוט רחוק ממני. איך אני יכול לדעת אם אני צריך להתקרב אליו עם הברכיים או לגרור אותו אליי?

אחרי שמצאתי את הנקודה הנכונה ביצעתי חזרה.
לאחר שאני מוריד את המוט , ברצפה המוט רחוק ממני. איך אני יכול לדעת אם אני צריך להתקרב אליו עם הברכיים או לגרור אותו אליי?
אין צורך ללכת למוט, זה רק יוציא אותך מפוזיציה, תגרור את המוט אליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית