הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה הגיע הזמן לשתף. בדיקת קליפר עדכנית 8.5%

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
מה קורה רועי.... אחי אני מגיב מאוחר לא יודע לא עלה לי האתר.

בכל מקרה - חיטוב יפה - ועבודה טובה - מי כמונו יודע כמה קשה פיזית ומנטלית צריך לעבוד כדי לתת חיטוב ברמה גבוהה ועדיין גם ליהיות חזק.

לכן יישר כוח תמשיך ככה

ד.א איזה תוכנית אתה עושה בחדר כושר?

ואני רוצה אותך ב8!! 😃

תוצאות מעולות.

ועל כמה א.ש. הייתי לפני החיטוב (בתמונת ה 'לפני') לפי אותו הקליפר?

אתה תצחק..אבל אני על נייטראלי גרעון של 300 אולי עם 250 ג' חלבון 150 שומן ופחמימה 20 ג'

עושה תזונה של IF שבה אני צם 16 שעות.

אתה יכול לפרט יותר איך אתה אוכל סביב האימון? אני חושב שהשלב הבא בתזונה שלי (אחרי מעבר לסוג של פליאו/פרימל) יהיה לעשות IF פעמיים-שלוש בשבוע.

בכל מקרה, התוצאות מדברות בעד עצמן; אני חושב שהייתי עוצר עוד קודם 😃

נראה לי שאצל רועי יש בעיה בבלוטת התריס אם אני לא טועה - אז החילוף חומרים איטי או משהו כזה,לא?

אתה יודע משהו שאני לא יודע משה רוצה לחלוק חחחח

אתה יכול לפרט יותר איך אתה אוכל סביב האימון? אני חושב שהשלב הבא בתזונה שלי (אחרי מעבר לסוג של פליאו/פרימל) יהיה לעשות IF פעמיים-שלוש בשבוע.

מה השלב אחרי זה? להפסיק לאכול בכלל?

הייתי חולק מניסיון אישי בחיטוב - לא צריך לבצע הרעבות ויתר ירקות - לא אומר שזה לא עובד..... אבל רבאק מה רע בלאכול מאוזן עם גירעון שלילי בחיטוב.

לא צריך לעשות ניסויים מיותרים בגוף עם שיטות IF IR או USS או PSSS או כל שטות מיותרת אחרת

• פותח/ת השרשור

אני אוכל ארוחה אחרונה ב-10 בערב ואז אוכל ב-2 בצהריים לאחר הצבא

400 ג' חזה עוף+סלט+שמן זית מיונז וקטשופ

אחרי האימון טונה במים

בערב עוד 400 ג' חזה עוף עם סלט וטחינה מיונז ושמן זית

לפני שינה גביע קוטג' + טחינה + 100 ג' אגוזים

---------- התגובה התווספה ב 22:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:11 ----------

תוצאות מעולות.

ועל כמה א.ש. הייתי לפני החיטוב (בתמונת ה 'לפני') לפי אותו הקליפר?

12~

רועי ראית את ההערות שלי?

• פותח/ת השרשור
הייתי חולק מניסיון אישי בחיטוב - לא צריך לבצע הרעבות ויתר ירקות - לא אומר שזה לא עובד..... אבל רבאק מה רע בלאכול מאוזן עם גירעון שלילי בחיטוב.

לא צריך לעשות ניסויים מיותרים בגוף עם שיטות IF IR או USS או PSSS או כל שטות מיותרת אחרת

בגלל היהומבין שמצריך צום גם ככה...

---------- התגובה התווספה ב 22:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:24 ----------

נראה לי שאצל רועי יש בעיה בבלוטת התריס אם אני לא טועה - אז החילוף חומרים איטי או משהו כזה,לא?

אני מאוזן אבל על ידי T4

חחחח למה אתה רואה את השלילי. התכוונתי דווקא להודעת הפירגון שלי בחיטוב שלך.

שיש לך חיטוב בן זונה.

---------- התגובה התווספה ב 22:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:30 ----------

מה קורה רועי.... אחי אני מגיב מאוחר לא יודע לא עלה לי האתר.

בכל מקרה - חיטוב יפה - ועבודה טובה - מי כמונו יודע כמה קשה פיזית ומנטלית צריך לעבוד כדי לתת חיטוב ברמה גבוהה ועדיין גם ליהיות חזק.

לכן יישר כוח תמשיך ככה

ד.א איזה תוכנית אתה עושה בחדר כושר?

ואני רוצה אותך ב8!! 😃

ההודעה הזאת 😃

אני אוכל ארוחה אחרונה ב-10 בערב ואז אוכל ב-2 בצהריים לאחר הצבא

400 ג' חזה עוף+סלט+שמן זית מיונז וקטשופ

אחרי האימון טונה במים

בערב עוד 400 ג' חזה עוף עם סלט וטחינה מיונז ושמן זית

לפני שינה גביע קוטג' + טחינה + 100 ג' אגוזים

---------- התגובה התווספה ב 22:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:11 ----------

12~

כל כך הרבה חלבון...ועוד רובו מחזה עוף. שתהיה בריא : )

ולרדת מ 12 לכיוון 8-9 בשלושה שבועות זה מרשים מאוד. סחטיין

• פותח/ת השרשור
חחחח למה אתה רואה את השלילי. התכוונתי דווקא להודעת הפירגון שלי בחיטוב שלך.

שיש לך חיטוב בן זונה.

---------- התגובה התווספה ב 22:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:30 ----------

ההודעה הזאת 😃

חחח למה שלילי אחי , תודה 😃

---------- התגובה התווספה ב 23:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:04 ----------

כל כך הרבה חלבון...ועוד רובו מחזה עוף. שתהיה בריא : )

ולרדת מ 12 לכיוון 8-9 בשלושה שבועות זה מרשים מאוד. סחטיין

אני אוהב בשר גם אם זה חזה עוף ותודה על הערכה ✌️

פשש,אני מאוד מקווה שאני אצליח להגיע למה שרציתי ב UD2,עברתי כרגע את השבוע הראשון בלי יותר מדיי קושי,שבוע הבא נגמר הבצפר יהיה לי קצת יותר זמן לתפריט הרבה יותר מסודר ולקצת אירובי,נקווה לטוב ולא לאבד הרבה שריר
בכל מקרה אתה עשית חיטוב מטורף ביחס לזמן הקצר הזה

דרך אגב,אפשר לדעת מה היתרונות בלצום ככה?

חברים למי שחי בסרט ש UD2 זה קסם, אז תדעו שפותח האשכול עושה 300-400 דקות אירובי בשבוע ואם אתם חיים בסרט שדיאטה כזו או אחרת טובה מהשנייה או גרועה מהשנייה תדעו שאין דבר כזה, הכל אותו דבר והכל אותו חרא, בלי עבודה קשה לא תצליחו לשבור SET POINT או לרדת ל % שומן חד סיפרתי וגם כשתרדו לא תחזיקו שם מעמד מבלי להמשיך לעשות אירובי ולאכול כמו נמלה.

ברור ששום דבר זה לא קסם,אבל אני לדוגמא צריך משהו מובנה,אחרת אני משתגע,ואני לא חושב שיש שום דבר רע בלנסות את זה או כל דבר אחר שכן יכול "לעבוד" (ברור שזה תלוי בך ולא בתוכנית)

• פותח/ת השרשור
פשש,אני מאוד מקווה שאני אצליח להגיע למה שרציתי ב UD2,עברתי כרגע את השבוע הראשון בלי יותר מדיי קושי,שבוע הבא נגמר הבצפר יהיה לי קצת יותר זמן לתפריט הרבה יותר מסודר ולקצת אירובי,נקווה לטוב ולא לאבד הרבה שריר
בכל מקרה אתה עשית חיטוב מטורף ביחס לזמן הקצר הזה

דרך אגב,אפשר לדעת מה היתרונות בלצום ככה?

לא עשיתי UD2 להזכירך..

http://www.kilogram.co.il/524/הכל-מסביב-ל-if-cr-adf-צום-ממושך-תדירות-ארוחות/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית