הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משלוח של מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור AMTRP
  • פורסם בתאריך

AMTRP

משתמש מתחיל
133
4
נק' מוניטין:
93
133
4
היי,
אני מזמין מולטי ויטמין של Thorne.
בדר״כ רשום על האריזות האלה לשמור במקום קריר ומוצל.
המשלוח יגיע תוך לפחות שבוע- מוצל אולי יהיה אבל קריר בטוח לא. האם יש השפעה כלשהיא על הכדורים במעבר שלהם מחול לארץ ?
תודה רבה.

היי, באופן כללי יש ויטמינים ומינרלים שרגישים יותר לחום, בעיקר מספר ויטמיני B, אבל לא סביר שהמוצר יהיה חשוף לחום מספיק גבוה שיהרוס אותם ויפגע בתכולת התוסף (לפחות לא באופן משמעותי). חברת תוספים שמכבדת את עצמה תדאג ששרשרת האספקה שלה תהיה כמה שיותר אידיאלית על מנת שאיכות המוצרים לא תפגע.

Thorne חברה די מוכרת (מחירים מופקעים אם אתה שואל אותי), אז אם אני צריך לנחש, שרשרת האספקה שלה אמורה להיות בסדר.

Thorne חברה די מוכרת (מחירים מופקעים אם אתה שואל אותי), אז אם אני צריך לנחש, שרשרת האספקה שלה אמורה להיות בסדר.

זו לא שרשרת אספקה של Thorne, אלא סביר להניח שזו הזמנה ממתווכת כמו iHerb.
גם אם כן וגם אם לא, חברות שילוח צד ג׳ הן שאחראיות לאספקת המוצר למשתמש הקצה.

הייתי בעיקר דואג בנוגע לשלבי השילוח בצד שלנו - מהרגע שהמטוס נוחת בארץ, ועד הרגע שזה מגיע אליך הביתה.
אני בספק מאד, מאד גדול האם חברות שליחויות ישראליות כגון אקסלוט או צ׳יטה משקיעות שמץ דאגה או השגחה לטמפרטורה של החבילות במהלך השינוע.

הזמנות של מוצרים רגישים לחום בהחלט כדאי לרכז בחורף ולהימנע מהזמנות בקיץ.

שורה תחתונה - תקווה לטוב.

נערך לאחרונה:
חבל שלא עשיתי משלוח אקספרס.
תודה רבה.
זה נכון אם יש דאגה כלשהי עדיף לעשות אקספרס, אבל תכלס כנראה שזה לא יעמוד חשוף בשמש מלא שעות או ייחשף למעלות שבהן הויטמינים יהרסו אז לא הייתי חושש מזה.

תכלס שאני מזמין מוצרים כאלה אני תמיד משלם אקסטרא על האקספרס אבל זה רק כי אני רוצה שזה יהיה כבר אצלי 😃 פחות דואג אם זה ייהרס חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית