הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דילואוד

• פותח/ת השרשור yosefi
  • פורסם בתאריך

yosefi

משתמש מתחיל
105
28
נק' מוניטין:
28
105
28
שלום לכולם!
יש לי כמה שאלות בנוגע לדילואוד.

1.כל כמה זמן צריך לעשות דילואוד
2.איך לדעת אם אני צריך לעשות דילואוד ?
3. השבוע איכות השינה שלי לא הייתה בשיאה היה לי קשה להירדם וישנתי בין 7-8 שעות במקום בין 8-9 וזה הוביל לעייפות כללית שהחלה מאתמול (יום רביעי).
אתמול התאמנתי כרגיל לא ניסיתי שום דבר חדש ,הצלחתי להעלות את מספר החזרות בכל התרגילים אבל הייתי צריך לנוח יותר זמן משהו שלא קורה בדרך כלל,והיום כל השרירים שלי תפוסים גם זה לא קורה כל הזמן
ביום שישי אמור להסתיים השבוע השמיני של האימונים שלי ובכללי השבוע הזה הרגשתי די תשוש
הייתי צריך לנוח יותר בין סטים ואחרי האימונים אני ממש תשוש (זה לא דבר שבשגרה זה התחיל לקרות רק השבוע )
מה אתם ממליצים לי לעשות ?
תודה לכל העונים!

1.כל כמה זמן צריך לעשות דילואוד
תלוי בתכנית האימונים
2.איך לדעת אם אני צריך לעשות דילואוד ?
תלוי בתכנית האימונים/ אם אין שבוע כזה בתכנית האימונים אז כשאתה מרגיש שהביצועים מתחילים לרדת
אתמול התאמנתי כרגיל לא ניסיתי שום דבר חדש ,הצלחתי להעלות את מספר החזרות בכל התרגילים אבל הייתי צריך לנוח יותר זמן משהו שלא קורה בדרך כלל,והיום כל השרירים שלי תפוסים גם זה לא קורה כל הזמן
ביום שישי אמור להסתיים השבוע השמיני של האימונים שלי ובכללי השבוע הזה הרגשתי די תשוש
הייתי צריך לנוח יותר בין סטים ואחרי האימונים אני ממש תשוש (זה לא דבר שבשגרה זה התחיל לקרות רק השבוע )
אלה יכולים להיות סימנים שהתכנית מתחילה להיות קשה לאו דווקא משהו שמצריך דיאלוד.
מה אתם ממליצים לי לעשות ?
לעשות דיאלוד רק אם הביצועים יורדים

• פותח/ת השרשור
תודה על המענה.
אז מה אני יכול לעשות אם התוכנית בהחלט מתחילה להיות קשה ?

נשמע שעכשיו יכול להיות הזמן הנכון לדילואד.
זה תלוי בתוכנית מתי עושים דילואד, אבל בדרך כלל עושים דילואד קצת לפני שאתה מרגיש שהאימונים גומרים אותך.

• פותח/ת השרשור
נשמע שעכשיו יכול להיות הזמן הנכון לדילואד.
זה תלוי בתוכנית מתי עושים דילואד, אבל בדרך כלל עושים דילואד קצת לפני שאתה מרגיש שהאימונים גומרים אותך.
אם אני אציג בפניכם את התוכנית זה יעזור לכם לעזור לי ?
אני מרגיש די גמור ואני לא יודע אם זה בגלל שישנתי קצת פחות טוב או בגלל שאני כבר חודשיים מתאמן
שכחתי לציין שאני כמעט בכל אימון מתאמן לכשל

אני מרגיש די גמור ואני לא יודע אם זה בגלל שישנתי קצת פחות טוב או בגלל שאני כבר חודשיים מתאמן
אתה יכול לעשות deload אם הרגשת תשוש לאורך כל השבוע. גם אם מבחינת ביצועים אתה לא צריך deload, כנראה שמבחינת ההרגשה שלך אתה כן צריך. ולא באמת יקרה כלום אם במשך שבוע אחד תבצע אימונים קלים יותר, אז למה לא.

אחרי שבוע ה-deload תראה איך אתה חוזר לאימונים הרגילים. אם האימונים עדיין יהיו קשים ומתישים, אז כנראה שהאימונים קשים מדי (אולי יש יותר מדי נפח, אולי אתה מגיע יותר מדי פעמים לכשל)

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות deload אם הרגשת תשוש לאורך כל השבוע. גם אם מבחינת ביצועים אתה לא צריך deload, כנראה שמבחינת ההרגשה שלך אתה כן צריך. ולא באמת יקרה כלום אם במשך שבוע אחד תבצע אימונים קלים יותר, אז למה לא.

אחרי שבוע ה-deload תראה איך אתה חוזר לאימונים הרגילים. אם האימונים עדיין יהיו קשים ומתישים, אז כנראה שהאימונים קשים מדי (אולי יש יותר מדי נפח, אולי אתה מגיע יותר מדי פעמים לכשל)
תודה רבה על המענה !
אני יכול לעשות את האימון האחרון שלי לשבוע הזה ואז אחריו להתחיל דילואוד ?

תודה רבה על המענה !
אני יכול לעשות את האימון האחרון שלי לשבוע הזה ואז אחריו להתחיל דילואוד ?
בשמחה
תעשה מה שאתה מרגיש. אם אתה מרגיש שאתה יכול לבצע אימון רגיל אז תתחיל משבוע הבא, ואם לא אז תתחיל מעכשיו

אם אני אציג בפניכם את התוכנית זה יעזור לכם לעזור לי ?
שכחתי לציין שאני כמעט בכל אימון מתאמן לכשל
לא, אל תציג אותה.
אם תציג רק רשימת תרגילים סטים וחזרות, זה לא יגיד לי כלום.
אצטרך לראות את הפירוט של החודש האחרון של תרגילים, סטים, חזרות, משקל, והכי חשוב, דרגת הקושי של כל תרגיל בכל אימון בחודש האחרון.

בלי מידע מעמיק, אצטרך לשער שאתה צריך דילואד בגלל התיאור שלך באימונים שזה נהיה מאוד קשה.

• פותח/ת השרשור

ומה לעשות אם אחרי הדילואוד אני מרגיש יותר מידי מותש ?
לפתוח שרשור חדש פה ולשאול ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ומה לעשות אם אחרי הדילואוד אני עדיין ארגיש מותש מידי אחרי האימונים?

ומה לעשות אם אחרי הדילואוד אני מרגיש יותר מידי מותש ?
במקרה כזה, תוכנית האימונים ככל הנראה לא מתאימה לך ולכן אתה צריך להפחית סטים ו/או לבצע פחות סטים לכשל.
ייתכן גם שהתזונה שלך לא טובה או שהשינה לא אידיאלית.
כמו שאתה רואה יש לא מעט גורמים שיכולים להוביל אותך לתחושת תשישות, אבל אם עדיין תרגיש מותש הייתי מתחיל קודם בלבדוק את תוכנית האימונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית