למה צריך לבודד בכלל?

IronStone

משתמש מתחיל
114
45
נק' מוניטין:
34
114
45
חייב תשובה מהמקצוענים פה. אני חייב להבין למה צריך לבודד שרירים קטנים אם התרגילים המורכבים עובדים עליהם חזק? שמתי לב על עצמי למשל, שכשאני מבודד נניח יד אחורית, זה אשכרה "דופק" לי את ההתקדמות בבנצ. אני לא מצליח להתאושש. אני גם ממש לא מגזים עם המשקל והסטים אבל כן מבודד אבל אני מתחיל לחשוב שזה פשוט מיותר (לפחות כרגע). אותו הסיפור גם עם הכתפיים. האם בכלל רלוונטי להמשיך לבודד? האם הכתפיים והטרייספס לא מקבלים מספיק גירוי מהבנצ?

ואי אפשר לעשות דברים תוך כדי האימון?
אני בטוח שאם אתה מטאטא בין הסטים של הסקוואט ושוטף כלים בין הסטים של הדדליפט האימון שלך לא יפריע לאף אחד לא?
לא שאימון של שעה וחצי זה לא מספיק, אבל ניכר שאתה רוצה יותר

• פותח/ת השרשור
ואי אפשר לעשות דברים תוך כדי האימון?
אני בטוח שאם אתה מטאטא בין הסטים של הסקוואט ושוטף כלים בין הסטים של הדדליפט האימון שלך לא יפריע לאף אחד לא?
אני קם ב 5.30 עם התעוררות באמצע הלילה כמובן חחחח וחוזר סביבות 18.00 מהעבודה. הילד מתחרפן מתרוצץ בבית. אני עושה הכל לפני האימון. מנקה וכאלה יוצא עם הכלב ל 40 דק משחק עם הילד וכו וכו.. מתחיל אימון ב 20.00 - 20.30 כשאני שפוך. אפס מוטיבציה לאימון. נטו משמעת עצמית. שמע הילד בן 4 עוד מעט. אין מה לעשות כרגע תקופה לא קלה.

אני קם ב 5.30 עם התעוררות באמצע הלילה כמובן חחחח וחוזר סביבות 18.00 מהעבודה. הילד מתחרפן מתרוצץ בבית. אני עושה הכל לפני האימון. מנקה וכאלה יוצא עם הכלב ל 40 דק משחק עם הילד וכו וכו.. מתחיל אימון ב 20.00 - 20.30 כשאני שפוך. אפס מוטיבציה לאימון. נטו משמעת עצמית. שמע הילד בן 4 עוד מעט. אין מה לעשות כרגע תקופה לא קלה.
אז למה לא לעשות תוך כדי? ככה אתה לא "מבזבז" את הזמן שאתה נח בין הסטים

• פותח/ת השרשור
אז למה לא לעשות תוך כדי? ככה אתה לא "מבזבז" את הזמן שאתה נח בין הסטים
כי לא נוח ככה בכלל אחי. אם אני מתאמן אני רוצה להיות מרוכז באימון ולא לקפץ בין משקולות למטאטא אתה מבין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית