יש רק צד אחד שעשה "פוליטיקה קטנה" וזה גנץ וחבורתו (לפיד זה אירוע אחר לחלוטין), סמוטריץ ובן גביר עד לסוף ממשלת האחדות הסכימו להיות מודרים מהחלטות קבינט לגבי המלחמה למרות שהקבינט קיבל החלטות שהם ראו כגרועות מאוד, וכל זאת בשביל "ממשלת אחדות", ממשלת אחדות שגנץ פירקאבל בגלל הפוליטיקה הקטנה הכל נראה אחרת והמדינה הגיע למצב המטורף הזה.
במקרה שלנו? חד משמעית כן, כל אחד יותר טוב מגלנט.האם זה הגיוני להחליף שר ביטחון בזמן מלחמה ועוד להחליפו באדם שיש הרבה יותר מתאימים ממנו לתפקיד הזה בליכוד...
עקרונית אני מסכים אתך, זה לא אמור להתנהל ככה, מצד שני בסוף כדי לנהל מלחמה אתה צריך קואליציה....בתמורה שאותו אדם יתמוך ב'חוק הגיוס'.
אני אומר זאת כך, אני חושב שגם חרדים צריכים להתגייס, ואם הם לא מתגייסים אז צריכות להיות סנקציות, אבל, וזה אבל גדול כשמדובר על ניצחון במלחמה אז בבחירה בין צק"א (צוות קרב אוגדתי, קרי אוגדה מתמרנת על כל מרכיביה כגון שריון תותחנים וכו') שלמה שמורכבת מטובי החרדים, שמצוידת באישור הלכתי מפורש ממועצת גדולי התורה לבין להחליף את הרצי הלוי בעופר וינטר או דומיו/להחליף את גלנט במישהו מטעם סמוטריץ אז חד משמעית אני מוותר על החרדים.האם זה הגיוני להעביר חוק שפוטר אוכלסיה שלמה משירות צבאי ועוד בזמן מלחמה?!
שכבר יודעים שהכוחות הסדירים והמילואים ואלו שחזרו בגיל 45+ לעשות מילואים(כי הם רואים בזה חובה למדינה), אותם כוחות כבר שחוקים מהנטל הפיזי, הכלכלי והמשפחתי..
ופתאום מגלים שיש אוכלסיה שהדם שלה שווה יותר!
אם אני אמשיל את זה, אז יש לך אלונקה שנסחבת על ידי ארבע אנשים ויש מפקד שמנווט, לא משנה כמה רבקיסטים החברה עם האלונקה, אם הנווט גרוע הם לא יגיעו ליעדם.
מה שחסר לצבא כדי לנצח זה לא עוד כוח אדם, מה שחסר לצבא זה אדם שיעמוד בראשו ויהיה מוכן להזדהות עם האמרה "ארור מונע חרבו מדם", כשיהיה לך אדם כזה בראש הצבא ובמשרד הביטחון אפילו ביבי לא יצליח למנוע את הניצחון, ויותר מזה, אם היה לך אדם כזה בתחילת המלחמה תוך חודש חמאס היה מחוסל....