עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה אני מביא בסוף enanthate פשוט כל אחד טוחן אותי במחיר..למה היחיד שתוכל להשיג?
הוא גם אפשרי למסה, אבל פרופיונט עם אופי שיותר משוייך לחיטוב בגלל שהתדירות זריקות שלו גבוהה יותר כמו כל חומר קצר,הוא פחות נוזלי מטסט אנתת וכו׳.
זה כמובן גם אפשרי לתקופת מסה אבל לדעתי במסה ממילא עולים בנוזלים אז עדיף חומר ארוך וגם תדירות זריקות נוחה יותר(אלא אם כן אתה אוהב לחורר את הגוף) ופרופ מניסיון כואב יותר .
מה שאני לא מבין זה למה אתה יכול להשיג רק את הסוג הזה?
בכל מקרה,אפשרי. אבל תצטרך לתת הרבה זריקות ובכלל אם תשייך אותו לתקופת מסה אז הסייקל יצטרך להיות מעט יותר ארוך מחיטוב (בדכ ככה זה הולך) ויהיה פחות נעים,בטח של סייקל ראשון
תעשה חישוב : אם אתה לוקח 500מג לשבוע שזה 2 מיל , תחשב כמה זמן הסייקל נניח 12 שבועות סתם זרקתי עכשיו , 12 כפול 2 מיל בשבוע = 24 מיל זה יוצא 2 ויאל , עכשיו אם אתה מסתכל על עלויות ומתכוון לחסוך פה ושם , אז אל תיכנס לזה , מעכשיו אני אומר לך כי אתה תצטרך גם חומרים לפיסיטי אוכל וכו׳ אז קח בחשבוןתודה אני מביא בסוף enanthate פשוט כל אחד טוחן אותי במחיר..
לכמה זמן בערך זה אמור להספיק יש לך מושג?
דווקא פרופ כלכלית פחות עדיף אם אתה מסתכל כספית.תודה אני מביא בסוף enanthate פשוט כל אחד טוחן אותי במחיר..
לכמה זמן בערך זה אמור להספיק יש לך מושג?
תעשה חישוב : אם אתה לוקח 500מג לשבוע שזה 2 מיל , תחשב כמה זמן הסייקל נניח 12 שבועות סתם זרקתי עכשיו , 12 כפול 2 מיל בשבוע = 24 מיל זה יוצא 2 ויאל , עכשיו אם אתה מסתכל על עלויות ומתכוון לחסוך פה ושם , אז אל תיכנס לזה , מעכשיו אני אומר לך כי אתה תצטרך גם חומרים לפיסיטי אוכל וכו׳ אז קח בחשבון
הבנתי תודה רבה!דווקא פרופ כלכלית פחות עדיף אם אתה מסתכל כספית.
סייקל ראשון- 2 זריקות בשבוע * 10
20 אמפולות או 2 ויאלים
חשבון פשוט..
קח בחשבון שיש עלויות נוספות פרגניל כלומיד וטמוקסיפן יחד.
פרופ מזריקים 3 פעמים ולא פעמייםדווקא פרופ כלכלית פחות עדיף אם אתה מסתכל כספית.
סייקל ראשון- 2 זריקות בשבוע * 10
20 אמפולות או 2 ויאלים
חשבון פשוט..
קח בחשבון שיש עלויות נוספות פרגניל כלומיד וטמוקסיפן יחד.