עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואטים מלאים 😃
חחחחחחחחחחח
באמת כמו שסקוואט LB אמור להראות,
כאלה תחרויות אני אוהב,
לא Fail כמו של ג'*ם ו1נדלר
לא יודע לגבי סקוואטים עכשווים שלומה אתה מזיין בשכל? תראה את הסקוואט של וונדלר עכשיו ואז תדבר. אני אוהב ילדים שמבקרים דברים שהם לעולם לא יעשו. מילא, תבקר את הארגון שבו הוא מתחרה, אבל הבן אדם עושה כסף וזאת העבודה שלו.
לא יודע לגבי סקוואטים עכשווים שלו
אני רק זוכר את הסקוואטים הס1סים האלה
YouTube- Jim Wendler - Squat 525x6
אני לא בא לבקר אף אחד, זה אתה אומר.
בסך הכל ציינתי את העובדה.
מה תגיד על התחרויות שלו? מה הטעם?
ומה לגבי הבאונס דדליפט שלו?
YouTube- Jim Wendler, Deadlift - 600x5
ואני לא יודע מה הבעיה שלך איתי, אבל אני לא עושה חצאי סקוואטים. אני מרחם על חתלתולים בחו"ל.
תעשה לי טובה. ציינת את העובדה הזאת בטח כי היא קשורה לנושא האשכול, ולא כי רצית להסתלבט. מה אני אגיד על התחרויות שלו? שהוא עושה כסף ומתחרה איפה שהוא יכול אולי? מה הבעיה שלך עם זה? זה עושה אותו פחות גבר בעיניך? לך תגיד לו את זה בארבע עיניים.
לגבי הבאונס בדדליפט, אם היית קורא את הספר המזוין שלו, היית יודע את הסיבה שהוא עושה את זה ככה. הוא מודע בהחלט לזה שיש באונס, וגם לזה שבתחרות אין באונס. לא חושב שחסר לו ביקורת מאנשים עם דדליפט 100 קילו.
הבעיה שלי איתך, זה שאתה מזיין את השכל על דברים שאין לך מושג בהם כמו חצי מהפורום פה, כי קראת ספר אחד ואתה חושב שאתה מבין הכל בתחום.
לא אלכס היה קוטל, הילדים הטמבלים שקראו 2 פרקים מSS ועוד חצי פרק בPP היו קוטלים. וונלדר עושה את הדברים שהוא עושה מסיבות מסויימות, ועצם העובדה שהטיפשים פה לא מודעים אליהן לא הופכת אותו לליצן. אם מישהו כאן היה טורח לקרוא את מה שוונדלר לשם שינוי רשם, הוא היה מבין שהוא עושה דדליפט כמו שהוא עושה כי הוא גם ככה חזק בחלק של ניתוק המשקל מהרצפה, ובדרך שבה הוא עובד הוא יכול לשים יותר משקל ולחזק יותר את החלקים האחרים של התנועה.לא הבנתי מה יצאת עליו? לפי הסירטון שהוא ראה . ורק על פי הסירטון הבנאדם מתאמן באופן ליצני(בהגדרת הפורום) עושהחצאי חזרות+מקבל באונס בדדליפט , כל בילדר שהיית רואה מתאמן ככה היית קוטל אז מה ההבדל בין למה שהוא ראה ומסתמך על זה לבין אימון ליצני אחר.
ואשמח לשמוע את הסיבה שהוא עושה את הדדליפט בצורה כזאת.
🎉🎊🎈
לא הבנתי מה יצאת עליו? לפי הסירטון שהוא ראה . ורק על פי הסירטון הבנאדם מתאמן באופן ליצני(בהגדרת הפורום) עושהחצאי חזרות+מקבל באונס בדדליפט , כל בילדר שהיית רואה מתאמן ככה היית קוטל אז מה ההבדל בין למה שהוא ראה ומסתמך על זה לבין אימון ליצני אחר.
ואשמח לשמוע את הסיבה שהוא עושה את הדדליפט בצורה כזאת.
🎉🎊🎈