עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אלכס היה קוטל, הילדים הטמבלים שקראו 2 פרקים מSS ועוד חצי פרק בPP היו קוטלים. וונלדר עושה את הדברים שהוא עושה מסיבות מסויימות, ועצם העובדה שהטיפשים פה לא מודעים אליהן לא הופכת אותו לליצן. אם מישהו כאן היה טורח לקרוא את מה שוונדלר לשם שינוי רשם, הוא היה מבין שהוא עושה דדליפט כמו שהוא עושה כי הוא גם ככה חזק בחלק של ניתוק המשקל מהרצפה, ובדרך שבה הוא עובד הוא יכול לשים יותר משקל ולחזק יותר את החלקים האחרים של התנועה.
איפה למען השם אתה רואה כאן חצאי חזרות?
ואני לא מבקר צורת אימון של בילדרים מקצועיים. אני מבקר ליצנים שמחקים אותם ולא מבינים כלום מהחיים שלהם.
אגב, לא אמרתי שאני מסכים עם באונס מהרצפה, כמו שאני לא מסכים עם הרבה דברים שעושים ב WS למשל, או הרבה דברים של בילדרים. אבל אני לא קורא להם FAIL
קולד,
ב"fail" התכוונתי לתחרויות
אני בטוח שזה לא נראה לך בסדר שעושים רבע סקוואט ומוסיפים את זה לטוטאל
רוב האנשים פה טיפשים, מעולם לא טענתי אחרת. את מספר האנשים בפורום שבאמת מבין באימונים ולא רק צועק "SS\ריפטו\TEXAS" אפשר לספור על כף יד אחת.סבבה,יכול להיות שאלכס ספציפית לא, אבל אני בטוח שרוב האנשים פה וגם הוותקים, שאם היו רואים בילדר עושה דברים דומים ישר היו מסיקים מסקנות מבלי לחשוב אול יש לזה סיבות כמו שיש לוונדלר.
הבנתי.
תגיד היית כבר במכון או שעומרי הוא המושיע והעביר לכם כבר את כל מה שצריך על המכון?
סבבה..בכל ארגון סקוואט חוקי מוגדר אותו הדבר. אם סקוואט לא מלא עובר בתחרות, זה אשמת השופטים, לא המתחרה.
בוא תגיד לי אתה, אם היית עושה סקוואט מפוקפק אבל שובר שיא עולם כי השופט מפגר, מה היה קורה? היית קורא לעצמך ליצן? היית קורא לשופט ליצן? או שהיית לוקח את הפרס והולך הביתה?
רוב האנשים פה טיפשים, מעולם לא טענתי אחרת. את מספר האנשים בפורום שבאמת מבין באימונים ולא רק צועק "SS\ריפטו\TEXAS" אפשר לספור על כף יד אחת.
לא הייתי, עמרי ויניב היו והעבירו לי את הפרטים. אולי בכ"ז אני אקפוץ לבקר שם מתישהו לקראת סוף החודש.
איפה ההמבורגר שלי, ילד?אתה עצבני כי אמרו לך שאתה עושה חצאים?
קראת כרגע ילד לבחור עם סקוואט 240?
איפה ההמבורגר שלי, ילד?
איך עוד היית קורא למישהו שמתערב איתי, מפסיד ואז בוכה כשהוא צריך לשלם?קראת כרגע ילד לבחור עם סקוואט 240?
לא, זה מ15% אחוז שומן ומטה. עוד שלושה-ארבעה חודשים גם אתה תקבל.על מה המבורגר ? חשבתי שזה רק מהצלחת ה-3 של הסקוואט
איך עוד היית קורא למישהו שמתערב איתי, מפסיד ואז בוכה כשהוא צריך לשלם?
לא, זה מ15% אחוז שומן ומטה. עוד שלושה-ארבעה חודשים גם אתה תקבל.
בלה בלה בלה, אתה לא רוצה לפדות את הניצחון כי אתה עצלן.
אתה מוזמן כרגע לקפוץ לבאר שבע ולקבל אותו.*
איך עוד היית קורא למישהו שמתערב איתי, מפסיד ואז בוכה כשהוא צריך לשלם?
לא, זה מ15% אחוז שומן ומטה. עוד שלושה-ארבעה חודשים גם אתה תקבל.
יאללה טרול, אני אוסף אותך ונוסעים לבאר שבע. עידן חייב גם לי ארוחה.
איפה אני ואיפה אתה? אשמח אם תגיד לי.תקרא את החתימה של דאוס
ותבין איפה אני ואיפה אתה
אני עדיין אוהב אות פש1ש, למרות שאתה מטריל אותי
איפה אני ואיפה אתה? אשמח אם תגיד לי.
המשפט שרשום לו בחתימה הוא אידיוטי בכל מובן אפשרי. או שאתה מאמין בזה שמכורים לסמים שמתים ממנת יתר של הרואין ממזרק נגוע באיידס הם WINNERS כי הם לא נגמלו?
השקפת עולם מאוד מעניינת, רן.