עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע לגבי סקוואטים עכשווים שלו
אני רק זוכר את הסקוואטים הס1סים האלה
YouTube- Jim Wendler - Squat 525x6
אז בלי קשר למטרות עצמן, אם מישהו עומד במטרות שלו הוא וינר? אוקיי.אם הם בחרו להתמיד בסטלה אז הם וינרים
כל אחד והמטרות שלו טרול
כבוד, מעניין אותי עם יש משהו שאתה לא יכול לענות עליואז בלי קשר למטרות עצמן, אם מישהו עומד במטרות שלו הוא וינר? אוקיי.
עם הגדרות כ"כ פשטניות ונבובות באמת אין לי עם מה לעבוד. לפי זה, כל אחד הוא וינר (פשוט מגדירים מטרות בהתאם).
כבוד, מעניין אותי עם יש משהו שאתה לא יכול לענות עליו
מה בא קודם הביצה או התרנגול?
תרנגול מטיל ביצים? 😳
אז בלי קשר למטרות עצמן, אם מישהו עומד במטרות שלו הוא וינר? אוקיי.
עם הגדרות כ"כ פשטניות ונבובות באמת אין לי עם מה לעבוד. לפי זה, כל אחד הוא וינר (פשוט מגדירים מטרות בהתאם).
תיקנתי אותך שםתרנגול מטריל ביצים? 😳
תעשה לי טובה. ציינת את העובדה הזאת בטח כי היא קשורה לנושא האשכול, ולא כי רצית להסתלבט. מה אני אגיד על התחרויות שלו? שהוא עושה כסף ומתחרה איפה שהוא יכול אולי? מה הבעיה שלך עם זה? זה עושה אותו פחות גבר בעיניך? לך תגיד לו את זה בארבע עיניים.
לגבי הבאונס בדדליפט, אם היית קורא את הספר המזוין שלו, היית יודע את הסיבה שהוא עושה את זה ככה. הוא מודע בהחלט לזה שיש באונס, וגם לזה שבתחרות אין באונס. לא חושב שחסר לו ביקורת מאנשים עם דדליפט 100 קילו.
הבעיה שלי איתך, זה שאתה מזיין את השכל על דברים שאין לך מושג בהם כמו חצי מהפורום פה, כי קראת ספר אחד ואתה חושב שאתה מבין הכל בתחום.