הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגילים משקל גוף

• פותח/ת השרשור OYP
  • פורסם בתאריך

OYP

משתמש משקיע
2,907
2,046
נק' מוניטין:
2,717
2,907
2,046
לא כתבתי פה הרבה זמן...
יש לי שאלה, יוצא לי הרבה להתאמן אימוני כוח בלי גישה לחדר כושר, אבל חוץ ממתח אני לא מוצא עוד תרגילים שמדגדגים אותי עם פחות מ30 חזרות. גם שכיבות סמיכה בכל מיני וריאציות לא מאתגר בכלל אחרי שאתה רגיל ללחוץ עשרות קילו בבנץ, ולא צריך להיות חזק בשביל זה בכלל. יש לכם רעיונות לתרגילים שאפשר לבצע בחוץ חוץ ממתח?
תודה:)

לא כתבתי פה הרבה זמן...
יש לי שאלה, יוצא לי הרבה להתאמן אימוני כוח בלי גישה לחדר כושר, אבל חוץ ממתח אני לא מוצא עוד תרגילים שמדגדגים אותי עם פחות מ30 חזרות. גם שכיבות סמיכה בכל מיני וריאציות לא מאתגר בכלל אחרי שאתה רגיל ללחוץ עשרות קילו בבנץ, ולא צריך להיות חזק בשביל זה בכלל. יש לכם רעיונות לתרגילים שאפשר לבצע בחוץ חוץ ממתח?
אם יש לך טווח תנועה גדול אז מקבילים, גם אם לא אז אפשר לשים משקל בתיק ואז לעשות.

לא כתבתי פה הרבה זמן...
פיסטול סקוואט
מתח סופיbציה / פרונציה
מקבילים
פייק פרס
שכיבות סמיכה בהגבהה / יד - יד

ובכללי גומיה זה אחלה דבר שיכול לעזור לך עם עוד הרבה תרגילים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם יש לך טווח תנועה גדול אז מקבילים, גם אם לא אז אפשר לשים משקל בתיק ואז לעשות.
מקבילים גם לא מאתגר, אני עושה 40 חזרות בכיף:(
פייק פרס
שכיבות סמיכה בהגבהה / יד - יד
גם זה תרגילים שלמתחיל הם מעולים, אבל לצערי הם כל כך קלים
ובכללי גומיה זה אחלה דבר שיכול לעזור לך עם עוד הרבה תרגילים.
זהו חשבתי על לקנות גומיות. ליד אחורית פושדאוון עובד די טוב, הנפות לצדדים ופייספולס אולי אולי יהיו נחמדים למרות שהם קשים רק בשיא הכיווץ, אבל לחזה ולרגליים מה יש לעשות?

מקבילים גם לא מאתגר, אני עושה 40 חזרות בכיף:(
תקנה חגורה לחבר משקל מאמזון, עולה כמה עשרות שקלים.
גם זה תרגילים שלמתחיל הם מעולים, אבל לצערי הם כל כך קלים
פייק פרס אפשר תמיד להגביה את הרגליים, אם גם קל אז לחשוב על באמת להוסיף דברים כמו ווסט משקולות...
שכיבות סמיכה אתה יכול לבצע יד - יד אני לא מכיר מישהו שזה "קל כל כך" בשבילו וגם פה - ווסט משקולות יהיה נחמד..
זהו חשבתי על לקנות גומיות. ליד אחורית פושדאוון עובד די טוב, הנפות לצדדים ופייספולס אולי אולי יהיו נחמדים למרות שהם קשים רק בשיא הכיווץ, אבל לחזה ולרגליים מה יש לעשות?
הם קשים רק בשיא הכיווץ כי הגומיה חלשה, תקנה קשה ותראה איך היא קשה מההתחלה.
מקבילים עם משקל לחזה
שכיבות סמיכה כמו שדיברנו
אפשר גם לבצע פרפר בחלק המוארך עם גומיה מספיק טובה

לגבי רגליים לדעתי האידיאל יהיה חגורת משקל / ווסט משקולות ואז אפשר להקשות כל תרגיל.
אם לא אז תרגילים יוני-לאטרלים או תרגילים במנח B STANCE יכולים אולי לעזור.
בנוסף לרוב עם גומיה אפשר לבצע גם כפיפה בשכיבה.
בנוסף2 כפיפה / פשיטה נורדית חד משמעית תיתן לך מענה טוב.

• פותח/ת השרשור
תקנה חגורה לחבר משקל מאמזון, עולה כמה עשרות שקלים.

פייק פרס אפשר תמיד להגביה את הרגליים, אם גם קל אז לחשוב על באמת להוסיף דברים כמו ווסט משקולות...
שכיבות סמיכה אתה יכול לבצע יד - יד אני לא מכיר מישהו שזה "קל כל כך" בשבילו וגם פה - ווסט משקולות יהיה נחמד..

מקבילים עם משקל לחזה
שכיבות סמיכה כמו שדיברנו
אפשר גם לבצע פרפר בחלק המוארך עם גומיה מספיק טובה

לגבי רגליים לדעתי האידיאל יהיה חגורת משקל / ווסט משקולות ואז אפשר להקשות כל תרגיל.
אם לא אז תרגילים יוני-לאטרלים או תרגילים במנח B STANCE יכולים אולי לעזור.
בנוסף לרוב עם גומיה אפשר לבצע גם כפיפה בשכיבה.
בנוסף2 כפיפה / פשיטה נורדית חד משמעית תיתן לך מענה טוב.
הבעיה עם להוסיף משקל עם חגורה או ווסט זה בדיוק אותה בעיה כמו ללכת פשוט לחדר כושר, יוצא לי הרבה להיתקע בשטח רק עם מתח מקבילים במקרה הטוב ולהביא איתי גןמיה זה פתרון נחמד מאוד, אבל להסתובב עם משקולות לכל מקום כבר לא פרקטי בכלל.
שכיבות סמיכה אתה יכול לבצע יד - יד
הבעיה שלי עם תרגילים בסגנון הזה זה שהטכניקה כבר יותר בעיה מאשר כוח
קיבלתי, אחפש משהו חזק

הבעיה עם להוסיף משקל עם חגורה או ווסט זה בדיוק אותה בעיה כמו ללכת פשוט לחדר כושר, יוצא לי הרבה להיתקע בשטח רק עם מתח מקבילים במקרה הטוב ולהביא איתי גןמיה זה פתרון נחמד מאוד, אבל להסתובב עם משקולות לכל מקום כבר לא פרקטי בכלל.
אחי אתה יכול לקשור כל דבר שתרצה לחגורה.
לצורך העניין ברוס / מימיות או כל דבר עם משקל שמתחבר בקליפס.

בכל מקרה יכול גם עם גומיה להסתדר יופי.
הבעיה שלי עם תרגילים בסגנון הזה זה שהטכניקה כבר יותר בעיה מאשר כוח
אתה יכול לנסות דבר כזה-

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=n69-eVLtevc

או להכניס מניפולציות אחרות כמו קלאסטר סט / טמפו / עצירה בשיא המתיחה וכד'.
בנוסף אתה יכול לשים גומיה בשכיבות סמיכה מעל הגב כמו פה-
1728982884983.png

בנוסף2, אתה יכול לשים גומיה מסביב לזרועות באיזור המרפקים וזה גם יעלה טיפונת את רמת הקושי כמו פה-
1728982943022.png

נו, אז רק הווסט (כוננות קליעית+ כוננות מימית+ קרמי) זה סביבות 15 קילו, בקלות אתה זורק עוד שני תופי מאג ובא נראה אותך עושה מקבילים...
העניין פה הוא על עומס מוגבר כנגד הרוטציה החיצונית ואז גם קצת יותר עומס על החזה.
ואז בעלייה (שלב הכיווץ) הגומייה עוזרת לו לעלות לא?

• פותח/ת השרשור
נו, אז רק הווסט (כוננות קליעית+ כוננות מימית+ קרמי) זה סביבות 15 קילו, בקלות אתה זורק עוד שני תופי מאג ובא נראה אותך עושה מקבילים...
לפעמים באמת זה מה שאני עושה, אבל יש פעמים שזה לא רלוונטי/ תרגילים שזה לא נוח בעליל

אולי תשקול תרגילים איזומטריים, זאת אומנות ישנה שכמעט נשכחה מרוב חדרי כושר שקיימים היום, אבל זה מאוד אפקטיבי.

• פותח/ת השרשור
מתח ומקבילים??
לא תמיד יש מקבילים
אולי תשקול תרגילים איזומטריים, זאת אומנות ישנה שכמעט נשכחה מרוב חדרי כושר שקיימים היום, אבל זה מאוד אפקטיבי.
וואי וואי, נראה אימון כל כך לא כיף
אשקול את זה אם אהיה ממש נואש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית