עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמורה לא כזאת גדולה אם תתאמן 5 פעמים בשבוע אתה יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע מה שכן קובע זההיי
ראיתי שיש אנשים שעושים ABC רק 4 פעמים בשבוע ולא 5
ושיש תוכניות ABC שמתאימות לזה ולזה
עכשיו אם יש יותר תוצאות ב5 פעמים בשבוע למה שמישהו ייכנס לחלוקה כזאת במקום לעשות AB של 4 פעמים בשבוע ולעבוד יותר בתדירות על השרירים?
על דברים מסוג זה אבא שלי אומר "אל תניח הנחות לא תשאל שאלות"עכשיו אם יש יותר תוצאות ב5 פעמים בשבוע
כי אין לו כוח לעשות יותר/ אין לו זמן לעשות יותרלמה שמישהו ייכנס לחלוקה כזאת
אם כבר 6 פעמים בשבוע מרגיש לי יותר מדיתמורה לא כזאת גדולה אם תתאמן 5 פעמים בשבוע אתה יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע מה שכן קובע זה
תזונה כמות הסטים השבועיים ומה שכן נראה יותר אפקטיבי זה לאמן את אותו השריר פעמיים בשבוע ולא רק פעם אחת
אין לי מושג למה שמישהו יעשה abc 4 פעמים בשבוע
לדעתי החלוקה הזאת היא בכלל ל-6 פעמים בשבוע
אני מתאמן אצל מאמן מוכרתוכניות אימון שמחולקות ל3 ימי אימון תמיד יקבלו עדיפות לתדירות של 5-6 אימונים שבועיים.
יש פה עניין של תדירות והתאוששות, לעשות 4 אימונים בחלוקה כזו פוגע בתדירות.
אני בספק שזה יפגע, ואני בספק שיש הכרח בABC אבל בוא אדייק את העניין.אני מתאמן אצל מאמן מוכר
הוא נתן לי ABC(כPPL) של 4-5 פעמים בשבוע
אמרתי לו שיש לי רק 4 ימים להתאמן ושעדיף אולי שנשאר על AB
והוא אמר שאנחנו צריכים את הנפח הזה כדי שאתקדם בביצועים וככה גם בתוצאות. אי אפשר להשאר על אותו נפח או להוריד אותו, כי המטרה שלנו זה להתקדם.
עיקרון העל בתוכנית עובד על פרוגרסיב אוברלואוד, שזה אומר שאנחנו ממשיכים להשתפר ולהתקדם בביצועים ככל שאתה מתקדם יותר
השאלה אם זה נכון כשעושים תוכנית של PPL רק 4 פעמים בשבוע וזה לא יפגע בי
למה לא להעלות את הנפח ב АВ רגיל ?אני מתאמן אצל מאמן מוכר
הוא נתן לי ABC(כPPL) של 4-5 פעמים בשבוע
אמרתי לו שיש לי רק 4 ימים להתאמן ושעדיף אולי שנשאר על AB
והוא אמר שאנחנו צריכים את הנפח הזה כדי שאתקדם בביצועים וככה גם בתוצאות. אי אפשר להשאר על אותו נפח או להוריד אותו, כי המטרה שלנו זה להתקדם.
עיקרון העל בתוכנית עובד על פרוגרסיב אוברלואוד, שזה אומר שאנחנו ממשיכים להשתפר ולהתקדם בביצועים ככל שאתה מתקדם יותר
השאלה אם זה נכון כשעושים תוכנית של PPL רק 4 פעמים בשבוע וזה לא יפגע בי
כי המאמן טוען שיותר יקדם אותי ABC מאשר להעלות נפח בABלמה לא להעלות את הנפח ב АВ רגיל ?
מהי תוכנית האימונים שלך (הקודמת ה АВ) ?