נק' מוניטין:
130
- 105
- 115
שלום לכולם.
האם אתם משתמשים באפליקציות בתחום הכושר והתזונה?
נשמח שתשתפו אותנו איזו מהאפליקציות עוזרת לכם וכיצד?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אשמח לשמוע מה לא אהבת באפליקציה הזאת, מאוד חיבבתי אותה כשספרתי קלוריות, מה שקורה אחת לשנתיים כשיש לי תחרות שאשקרה מעניין אותי הקטגוריה שלי.בעבר השתמשתי הרבה ב-MyFitnessPal, היום לא אוהבת אותה
אפליקציה הכי טובה שיש, לא יכול להסתגל לשום דבר אחר.לאימוני חדר כושר אני משתמש ב-Google Sheets.
לגמרי, עדיין לא נתקלתי באפליקציה יותר טובה למעקב אחר תוכניות אימוןאפליקציה הכי טובה שיש, לא יכול להסתגל לשום דבר אחר.
גם אני לא מתלהב ממנה, לדעתי הפכו אותה למסורבלת. השתמשתי בה לתקופה קצרה לפני המון שנים וזכור לי שהיא הייתה יותר פשוטה לשימוש ויותר ידידותית למשתמש. יש את MacroFactor - אפליקציה הרבה יותר טובה, אבל היא בתשלום.אשמח לשמוע מה לא אהבת באפליקציה הזאת, מאוד חיבבתי אותה כשספרתי קלוריות, מה שקורה אחת לשנתיים כשיש לי תחרות שאשקרה מעניין אותי הקטגוריה שלי.
בגדול גם מהסיבות שמאור רשם, וגם כי בשימוש לאורך זמן היא מייצרת בעיניי תלות ואובססיה.אשמח לשמוע מה לא אהבת באפליקציה הזאת, מאוד חיבבתי אותה כשספרתי קלוריות, מה שקורה אחת לשנתיים כשיש לי תחרות שאשקרה מעניין אותי הקטגוריה שלי.
אתה לא סופר קלוריות ?לגמרי, עדיין לא נתקלתי באפליקציה יותר טובה למעקב אחר תוכניות אימון
גם אני לא מתלהב ממנה, לדעתי הפכו אותה למסורבלת. השתמשתי בה לתקופה קצרה לפני המון שנים וזכור לי שהיא הייתה יותר פשוטה לשימוש ויותר ידידותית למשתמש. יש את MacroFactor - אפליקציה הרבה יותר טובה, אבל היא בתשלום.
אבל באופן כללי, ברוב המקרים ספירת קלוריות היא די מיותרת ומבזבזת זמן מבלי לספק תועלת ממשית. אפליקציות כאלה יכולות לסייע במקרים שבהם צריך מעקב יותר מדויק אחר הצריכה הקלורית, צריכת פחמימות, זמני אכילה וכד'. אז לצורך העניין, במקרה כמו שלך שצריך להגיע לקטגוריית משקל מסוימת אני כן רואה תועלת באפליקציות האלה.
לא. ולא חייב לספור קלוריות כדי לרדת או לעלות במשקל, וברוב המוחלט של המקרים זה בכלל לא נחוץאתה לא סופר קלוריות ?
אז איך אתה יודע שאתה בגירעון קלורי או בפלוס קלורי לצורך העניין ?
יש מעקב אחר שקילות ואחר היקפים בשביל זה. אנשים ירדו במשקל, ירדו באחוזי שומן ושמרו על המשקל גם לפני שהיו אפליקציות. ההנחה שחייב להשתמש באפליקציה (או בכל אמצעי חיצוני אחר) או חובה לספור קלוריות כדי לרדת/לעלות במשקל אינה נכונה וברוב המקרים אינה נחוצה, ומייצרת יותר נזק מתועלת.איך אתה שומר על המשקל שלך ולא עולה באחוזי השומן ?
ירדו באחוזי שומן ושמרו על המשקל גם לפני שהיו אפליקציות.
עריכה:ספירת קלוריות היא הדרך הכי טובה
הרבה יותר טובעבורי, ספירת קלוריות היא הדרך הכי טובה
הדוגמאות האלה מתבססות על שתי הנחותאפשר לנווט בלי ג׳י פי אס, לבנות גשרים בלי תוכנות הנדסה, ולנהל תוכנית אימונים עם נייר ועפרון.
"טובה" זה מאוד רחב, אבל לגמרי אפשר להגיד שכשתספור קלוריות דברים יעבדו לך יותר טוב ומדויק לאורך זמן (בהנחה ונוריד משתנים כמו התמדה).1. חובה לספור קל', או לשיטתך - ספירת קל' היא הדרך הכי טובה לשינוי הרכב גוף
מה טיילור עשתה לך?😂שקל טיילור סוופיט לא תקבל ממני!!!
קמאלה האריס היא מהנה מאז שהיא הופיעה אני מתפלא כמה מבטאים אישה אחת יכולה להחזיק בלי להבין שאף אחד מהם הוא לא לגיטמימה טיילור עשתה לך?😂
נ.ב. הכותב לא יודע דבר על המואשמת מלבד תמיכתה המרומזת בקאמלה האריס.
מעניין מאוד מי ינצח.קמאלה האריס היא מהנה מאז שהיא הופיעה אני מתפלא כמה מבטאים אישה אחת יכולה להחזיק בלי להבין שאף אחד מהם הוא לא לגיטמי