הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

באילו אפליקציות בתחום הכושר והתזונה אתם משתמשים?

Avital Hadary

משתמש מתחיל
105
115
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
130
105
115
אפליקציות כושר ותזונה.png

שלום לכולם.
האם אתם משתמשים באפליקציות בתחום הכושר והתזונה?

נשמח שתשתפו אותנו איזו מהאפליקציות עוזרת לכם וכיצד?

• פותח/ת השרשור
אני אתחיל 🙃
משתמשת באפליקציית בריאות של האייפון לספירת צעדים.
משתמשת לסירוגין (תלוי תקופה) באפליקציות אימונים, לאחרונה השתמשתי באחת בשם WorkOut.
בעבר השתמשתי הרבה ב-MyFitnessPal, היום לא אוהבת אותה.

משתמש ב-Garmin Connect וב-Strava לאימוני ריצות.
לאימוני חדר כושר אני משתמש ב-Google Sheets.
לא משתמש באפליקציות תזונה.

בעבר השתמשתי הרבה ב-MyFitnessPal, היום לא אוהבת אותה
אשמח לשמוע מה לא אהבת באפליקציה הזאת, מאוד חיבבתי אותה כשספרתי קלוריות, מה שקורה אחת לשנתיים כשיש לי תחרות שאשקרה מעניין אותי הקטגוריה שלי.
לאימוני חדר כושר אני משתמש ב-Google Sheets.
אפליקציה הכי טובה שיש, לא יכול להסתגל לשום דבר אחר.

אישית, לא משתמש באפליקציות, אלא אם כן ספוטיפיי למוזיקה נחשבת.

אפליקציה הכי טובה שיש, לא יכול להסתגל לשום דבר אחר.
לגמרי, עדיין לא נתקלתי באפליקציה יותר טובה למעקב אחר תוכניות אימון

אשמח לשמוע מה לא אהבת באפליקציה הזאת, מאוד חיבבתי אותה כשספרתי קלוריות, מה שקורה אחת לשנתיים כשיש לי תחרות שאשקרה מעניין אותי הקטגוריה שלי.
גם אני לא מתלהב ממנה, לדעתי הפכו אותה למסורבלת. השתמשתי בה לתקופה קצרה לפני המון שנים וזכור לי שהיא הייתה יותר פשוטה לשימוש ויותר ידידותית למשתמש. יש את MacroFactor - אפליקציה הרבה יותר טובה, אבל היא בתשלום.
אבל באופן כללי, ברוב המקרים ספירת קלוריות היא די מיותרת ומבזבזת זמן מבלי לספק תועלת ממשית. אפליקציות כאלה יכולות לסייע במקרים שבהם צריך מעקב יותר מדויק אחר הצריכה הקלורית, צריכת פחמימות, זמני אכילה וכד'. אז לצורך העניין, במקרה כמו שלך שצריך להגיע לקטגוריית משקל מסוימת אני כן רואה תועלת באפליקציות האלה.

• פותח/ת השרשור
בגדול גם מהסיבות שמאור רשם, וגם כי בשימוש לאורך זמן היא מייצרת בעיניי תלות ואובססיה.

אימונים - תקופה ארוכה השתמשתי בHEVY, אפליקציה מעולה למעקב אחר אימונים.
לפני 4.5 חודשים עשיתי מנוי שנתי ל RP Hypertrophy App. בכנות אני עוד לא יודע מה אני חושב לגביה.
תזונה - MyFitnessPal, הייתי משתמש בה במשך המון שנים ובאופן אובססיבי עד שלפני שלושה חודשים החלטתי להפסיק לספור קלוריות. אני עדיין נשקל כל יום, מתעד בה את השקילות ועוקב אחרי הגרף.
בנוסף לזה זה יש לי שעון GARMIN ואת האפליקציה שלהם עבור ספירת צעדים, וגם שם עוד יותר נוח להזין את משקל הגוף ולראות ממוצעים שבועיים.

Hevy בעבר השתמשתי למעקב אימונים , עכשיו פשוט מתעד בnotes, ובמשך 5 שנים עד היום כולל כמובן בmyfitness pal בתשלום למעקב תזונתי

חוץ מאימוני כח, אני עוסק בשחייה, אופניים וריצה.
אז יש שימוש די כבד באפליקציות - תלוי הטכנולוגיה שאני משתמש בה.
אם אני לובש את הגארמין - אז כמובן connect, אם זה שעון האפל אז WorkOutDoors והמשלימה שלו Athlytic.
למסלולי אופניים Komoot.
בתקופות חיטוב בלבד - myfitnesspal.

לגמרי, עדיין לא נתקלתי באפליקציה יותר טובה למעקב אחר תוכניות אימון

גם אני לא מתלהב ממנה, לדעתי הפכו אותה למסורבלת. השתמשתי בה לתקופה קצרה לפני המון שנים וזכור לי שהיא הייתה יותר פשוטה לשימוש ויותר ידידותית למשתמש. יש את MacroFactor - אפליקציה הרבה יותר טובה, אבל היא בתשלום.
אבל באופן כללי, ברוב המקרים ספירת קלוריות היא די מיותרת ומבזבזת זמן מבלי לספק תועלת ממשית. אפליקציות כאלה יכולות לסייע במקרים שבהם צריך מעקב יותר מדויק אחר הצריכה הקלורית, צריכת פחמימות, זמני אכילה וכד'. אז לצורך העניין, במקרה כמו שלך שצריך להגיע לקטגוריית משקל מסוימת אני כן רואה תועלת באפליקציות האלה.
אתה לא סופר קלוריות ?
אז איך אתה יודע שאתה בגירעון קלורי או בפלוס קלורי לצורך העניין ?
איך אתה שומר על המשקל שלך ולא עולה באחוזי השומן ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני משתמש בmy fitness pal .

לאימוני כוח פשוט משתמש בפתקים שבטלפון
לא מצאתי אפליקציה חינמית ונורמלית לאימונים בחד"כ

אתה לא סופר קלוריות ?
לא. ולא חייב לספור קלוריות כדי לרדת או לעלות במשקל, וברוב המוחלט של המקרים זה בכלל לא נחוץ
אז איך אתה יודע שאתה בגירעון קלורי או בפלוס קלורי לצורך העניין ?
איך אתה שומר על המשקל שלך ולא עולה באחוזי השומן ?
יש מעקב אחר שקילות ואחר היקפים בשביל זה. אנשים ירדו במשקל, ירדו באחוזי שומן ושמרו על המשקל גם לפני שהיו אפליקציות. ההנחה שחייב להשתמש באפליקציה (או בכל אמצעי חיצוני אחר) או חובה לספור קלוריות כדי לרדת/לעלות במשקל אינה נכונה וברוב המקרים אינה נחוצה, ומייצרת יותר נזק מתועלת.
תחשוב על זה ככה, למה צריך להיות תלוי בכלי חיצוני כדי לבצע שינויים במשקל גוף? מה האינטרס שלך, או של כל אחד אחר, לייצר תלות באמצעי שכזה?

ירדו באחוזי שומן ושמרו על המשקל גם לפני שהיו אפליקציות.

אפשר לנווט בלי ג׳י פי אס, לבנות גשרים בלי תוכנות הנדסה, ולנהל תוכנית אימונים עם נייר ועפרון.
אבל למה?
ספירת קלוריות היא הדרך הכי טובה להצלחה בשינוי משקל הגוף.
אפליקציות מאד מאד עוזרות בתהליך הזה.

נערך לאחרונה:
אפשר לנווט בלי ג׳י פי אס, לבנות גשרים בלי תוכנות הנדסה, ולנהל תוכנית אימונים עם נייר ועפרון.
הדוגמאות האלה מתבססות על שתי הנחות
1. חובה לספור קל', או לשיטתך - ספירת קל' היא הדרך הכי טובה לשינוי הרכב גוף
2. כדי לספור קל' צריך להשתמש באפליקציה כי זה יהפוך את הספירה לקלה יותר

על הטענה השנייה אפשר להסכים. בהנחה וסופרים קל', שימוש באפליקציה יהפוך את המטלה הזו לקלה הרבה יותר.
לגבי הטענה הראשונה, היא מבוססת על נתונים כלשהם?

1. חובה לספור קל', או לשיטתך - ספירת קל' היא הדרך הכי טובה לשינוי הרכב גוף
"טובה" זה מאוד רחב, אבל לגמרי אפשר להגיד שכשתספור קלוריות דברים יעבדו לך יותר טוב ומדויק לאורך זמן (בהנחה ונוריד משתנים כמו התמדה).
אני מסכים עם הטענה שלאוכלוסיה כללית אין טעם לספור קלוריות וכן אפשר ללמד אותם שיטות מספיק טובות להערכה.

ספירת קלוריות - מחשבון קלוריות של גולינגו - מחשבונים אינטראקטיביים בנושאי בריאות, תזונה, הריון ופיננסים
מעקב אימונים - גוגל SHIT!💩 וNotepad.
מוזיקה - YouTube ReVanced. *שקל טיילור סוופיט לא תקבל ממני!!!

בשביל תוצאות לא צריך אפליקציות! צריך כוח רצון והתמדה!
מבחינתי כמה שפחות להתעסק עם הטלפון זה יותר בריא בכל קנה מידה

מה טיילור עשתה לך?😂

נ.ב. הכותב לא יודע דבר על המואשמת מלבד תמיכתה המרומזת בקאמלה האריס.
קמאלה האריס היא מהנה מאז שהיא הופיעה אני מתפלא כמה מבטאים אישה אחת יכולה להחזיק בלי להבין שאף אחד מהם הוא לא לגיטמי

קמאלה האריס היא מהנה מאז שהיא הופיעה אני מתפלא כמה מבטאים אישה אחת יכולה להחזיק בלי להבין שאף אחד מהם הוא לא לגיטמי
מעניין מאוד מי ינצח.
אני מהמר על טראמפ, הוא נראה לי הצליח לנהל קמפיין טוב יותר, וכמובן ההתחלה המוקדמת שלו ביחס להאריס זה יתרון גדול.
להאריס היה אתגר גדול, והיא הצליחה יפה לצמצם את הפערים שלה, אבל אני חושב שלא מספיק לנצח.

בכל אופן, היא סתומה בלי מבטא משלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית