הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדרגה לכוון הגובה הנכון בראק פולס

אריאל ניר

משתמש מתחיל
115
22
נק' מוניטין:
70
115
22
shape יגאל אלון
אני מתקשה קצת בדד ליפט בגלל תאונת דרכים קטנה שהיתה לי בקיץ ולכן הוספתי ראק פולס לתוכנית האימונים שלי, ואמאלה ואבאלה איזה תרגיל פצצה - כל הפלג גוף העליון שלי התחזק וגם גדל - נהדר.
העניין הוא שאני עושה אותם מנקודת התחלה גבוהה מידי (בערך מגובה הפיקה של הברך), ואני רוצה לעשות אותם כ 6-8 ס״מ נמוך יותר, כלומר שהמוט יהיה מתחת לברך בהתחלת התנועה. אני לא יכול להוריד את הפינים על הכלוב יותר נמוך, אני צריך להגיבהה את עצמי, כלומר לעמוד על מדרגה בגובה 6-8 ס״מ. ניסיתי עם מדרגת אירובי מפלסטיק אבל היא מתעוותת ומאיימת להישבר ולא נראה לי כל הסידור הזה. לעמוד על 2 פלאטות של 20 ק״ג. (אין לי צלחות באמברים) מאוד לא יציב וגם הצלחות לא שטוחות וזה לא נוח.
יש מקום שאפשר לקנות בו מדרגה נמוכה כזו ממתכת או עץ שאיננו מתקופף או נשבר ?
זה תרגיל קל מאוד ואני הגעתי ליותר מ 200 ק״ג דיי בקלות ואני שוקל עוד 100 אז עם קצת טווח בטחון - נגיד מדרגה שיכולה לעמוד בעומס של 350-400 ק״ג

אני מתקשה קצת בדד ליפט בגלל תאונת דרכים קטנה שהיתה לי בקיץ ולכן הוספתי ראק פולס לתוכנית האימונים שלי, ואמאלה ואבאלה איזה תרגיל פצצה - כל הפלג גוף העליון שלי התחזק וגם גדל - נהדר.
העניין הוא שאני עושה אותם מנקודת התחלה גבוהה מידי (בערך מגובה הפיקה של הברך), ואני רוצה לעשות אותם כ 6-8 ס״מ נמוך יותר, כלומר שהמוט יהיה מתחת לברך בהתחלת התנועה. אני לא יכול להוריד את הפינים על הכלוב יותר נמוך, אני צריך להגיבהה את עצמי, כלומר לעמוד על מדרגה בגובה 6-8 ס״מ. ניסיתי עם מדרגת אירובי מפלסטיק אבל היא מתעוותת ומאיימת להישבר ולא נראה לי כל הסידור הזה. לעמוד על 2 פלאטות של 20 ק״ג. (אין לי צלחות באמברים) מאוד לא יציב וגם הצלחות לא שטוחות וזה לא נוח.
יש מקום שאפשר לקנות בו מדרגה נמוכה כזו ממתכת או עץ שאיננו מתקופף או נשבר ?
זה תרגיל קל מאוד ואני הגעתי ליותר מ 200 ק״ג דיי בקלות ואני שוקל עוד 100 אז עם קצת טווח בטחון - נגיד מדרגה שיכולה לעמוד בעומס של 350-400 ק״ג
מה עם לקנות משטח עץ קטן?
ואם זה יקר מידי אז אתה יכול להזמין 4 שטיחי גומי של חדר כושר ולעמוד עליהם, פחות קשיח מהעץ אבל נראה לי יצא יותר זול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית