הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון squat 60kg

• פותח/ת השרשור Tiny
  • פורסם בתאריך

Tiny

משתמש פעיל
496
0
נק' מוניטין:
1,688
496
0
אחרי קצת יותר מחצי שנה של לא לעשות כלום, לתת ביד, לחרוש למבחנים, וניסיון קצרצר בWL שנגמר תוך כמה אימונים בגלל כאבי ברכיים. החלטתי לחזור להתאמן.
עדיין שחיף (כן, הכינוי עדיין תקף לגבי) ,מתאמן SS בינתיים עליתי 4 קילו בשלוש השבועות האחרונים אבל אני מניח שזה כי התחלתי לאכול, נראה איך זה ימשיך, כנראה שעכשיו תקופת הבגרויות מתכונות עומדת להסתיים החיים יהיו יותר יפים.
תגובות וביקורות יתקבלו בברכה.

*סט שלישי הפלאפון החליט להפסיק לעבוד אז אין סרטון*

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סקוואט ממש טוב... הירידה באמת נמוכה אבל היא לא נראית בעייתית, כי זה לא נראה כאילו שהיא באה על חשבון הרפיית גב תחתון.

• פותח/ת השרשור
תודה, לגבי המשקל עדיף שאשמור את זה לעצמי. משום מה אני מרגיש שהברכיים עדיין לא יציבות, אקח את עצתו של coldfire לתשומת ליבי.
ומקסים אין דבר כזה יותר מדי שובר, יש שובר, ויש לא שובר.

• פותח/ת השרשור
כנראה כי המשקל עדיין לא הכי כבד לי אז אני מצליח לרדת איתו קצת יותר.

כן

יש אנשים שאצלם זה דווקא עובד הפוך, המשקל הכבד גורם להם לרדת יותר מדי ולאבד מתח בהאמס..

בכל מקרה, ביצוע טוב, רק נשאר להתחיל להעמיס פלטות...

זה נראה שהוא יורד בסדר גמור, אם היה יורד לו מתח מהאמס הגב שלו היה מתעגל. לנערים מתבגרים בד"כ יש גמישות טובה יותר משל מבוגרים שמתחילים להתאמן. תמשיך כך ותיהיה חזק וגמיש, אחלה סקוואט.

זה נראה שהוא יורד בסדר גמור, אם היה יורד לו מתח מהאמס הגב שלו היה מתעגל. לנערים מתבגרים בד"כ יש גמישות טובה יותר משל מבוגרים שמתחילים להתאמן. תמשיך כך ותיהיה חזק וגמיש, אחלה סקוואט.

כן, הוא כמו הג'ינג'ית בDVD של ריפ

ניראה סקוואט מצויין באמת אבל רק דבר אחד אני מקווה... אני מקווה שהירידה שלך היא ירידה ולא התרסקות..
כי אתה יורד ממש נמוך שקצת קשה להבדיל אם זאת ירידה או התרסקות.
אם זאת ירידה אז אתה עושה סקוואט מצויין.
אם זאת התרסקות אז אתה בדרך לבי"ח.

• פותח/ת השרשור
מה
היא כמו קרש, אין לה תחת :<
אני חייב להסכים פה, בכללי הברונטית יותר קרצה לי 😘

ניראה סקוואט מצויין באמת אבל רק דבר אחד אני מקווה... אני מקווה שהירידה שלך היא ירידה ולא התרסקות..
כי אתה יורד ממש נמוך שקצת קשה להבדיל אם זאת ירידה או התרסקות.
אם זאת ירידה אז אתה עושה סקוואט מצויין.
אם זאת התרסקות אז אתה בדרך לבי"ח.
חח זו ירידה, והיפוטתית, נגיד זו התרסקות למה אני בדרך לבית חולים? לא עוקץ, באמת שואל מחוסר ידע

אה והגיל 16 וחצי למי ששאל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית