הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מחפש תוכנית FBW טובה

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
תכננתי לעבור לעשות ממחר את SS, מה שכנראה יסבול דחייה קטנה מסיבה שאני עדיין לא שלם עם ההחלטה באופן מלא לעבור לתוכנית כוח.

אני מחפש להתאמן רק 3 פעמים בשבוע, אבל SS לא תתן לי מספיק עבודה למטרת BB אלא יותר לכוח.
בקיצור, אם יש לכם הצעה לתוכנית של FBW סגנון 5*5 שאני אוכל לעשות למטרות פיתוח גם אני קשוב ופתוח להצעות.

מצטער, גבר. אתה רוצה תוכנית? תבנה אחת. אנחנו לא יודעים מה הצרכים/ הרצונות/ המגבלות/ התזונה/ האמצעים שלך, ולכן לא נרשום לך סתם תוכנית ברשת (שלא לדבר על כך שזה גם לא מקצועי).
רוצה להתייעץ על מה שבנית? בשמחה!! 😃

• פותח/ת השרשור
מצטער, גבר. אתה רוצה תוכנית? תבנה אחת. אנחנו לא יודעים מה הצרכים/ הרצונות/ המגבלות/ התזונה/ האמצעים שלך, ולכן לא נרשום לך סתם תוכנית ברשת (שלא לדבר על כך שזה גם לא מקצועי).
רוצה להתייעץ על מה שבנית? בשמחה!! 😃
לפעמים התגובות שאנשים נותנים כאן פשוט ירייה באוויר...

אני מחפש תוכנית מוכנה, דוגמאת אחת הווריאציות של 5*5, ומבקש עיצות איך להרכיב אותה.
אלכס לא לכעוס 🙄

לפעמים התגובות שאנשים נותנים כאן פשוט ירייה באוויר...

אני מחפש תוכנית מוכנה, דוגמאת אחת הווריאציות של 5*5, ומבקש עיצות איך להרכיב אותה.
אלכס לא לכעוס 🙄

עדיף ירייה באוויר, מאשר ירייה ברגל.
ייעוץ לגבי בנית תוכנית לא יעלה כסף. בניית תוכנית מחלקים של תוכניות אחרות, כדי להתאים אותה לצרכים שלך יכולה לעלות בבריאות.

ובנימה יותר אופטימית, בהצלחה 😃.

black רשום לך בתת כותרת פורם במקום פורום זה מציק לי בעין 😛
אחלה תשובה ד"א...

ולנושא, תקרא אשכולות תלמד מה אתה רוצה מעצמך תבנה לעצמך תפריט שתוכל גם להשיג ממנו דברים ולהשיג את הדברים בתוכו
ובהצלחה 😃
אנחנו תמיד כאן בשביל לעזור לך לשנות לגוון הכל...

• פותח/ת השרשור
אוי ואבוי לי שמישהו ינעל את הפוסט איזה תגובות אני מקבל כאן, כאילו אני יומיים בתחום

black רשום לך בתת כותרת פורם במקום פורום זה מציק לי בעין 😛
אחלה תשובה ד"א...

ולנושא, תקרא אשכולות תלמד מה אתה רוצה מעצמך תבנה לעצמך תפריט שתוכל גם להשיג ממנו דברים ולהשיג את הדברים בתוכו
ובהצלחה 😃
אנחנו תמיד כאן בשביל לעזור לך לשנות לגוון הכל...
אתה אמיתי?
THE SUN , לא יודע זה נראה מוזר פתאום ששינתה את דעתך בכזו קיצוניות.. מה גם שהוססת מתח ( לא?)
ולא נתקלתי בFBW מוכנה .. אלא רק מה שהמאנים בחד"כ מכינים, ולכאלו אתה מתנגד (לפי מה שהבנתי..)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני עדיין לא סגור על זה שאני לא אעשה את SS יש לי עד מחר בערב לחשוב על זה 😃
אני צריך לחשוב איך אני עושה tweak לתוכנית כדי שתתאים למטרות לי.

תעשה קל בינוני קשה...

כשהקשה של פלג גוף תחתון יהיה בזמן הקשה של פלג הגוף התחתון.

אתה יכול גם לעשות תוכנית משלך, עם טוויקים שיתנו לך שליטה על עייפות...

• פותח/ת השרשור
החלטתי לעשות בכל זאת את SS, בכל מקרה הפלג גוף תחתון שלי זה החלק שהכי דורש שיפור כרגע וSS תפתור את הבעיה.

מישל חאלס !!!! 😆

איזה בעייתי אתה
פעם אחת הדבר שאתה הכי רוצה זה "להרים ברזל כבד" ופעם אחרת אתה בא בגישת BB
לא שSS לא מתאימה לשתיהם במצב הנתון.....

תבין דבר אחד, ברגע שיש לך סקוואט דד ליפט ובנץ' פרס חזקים, כל השאר יתגמד ולא יעניין, אם יהיה בכלל רלוונטי, הם יפתרו את רוב אם לא כל הדברים

אנשים לפעמים שוכחים שאלה הדברים הכי חשובים וכשאתה מסודר איתם אתה תסתדר על השאר, מה שלא קורה הפוך. ברגע שתבסס תתרגילים האלה כל השאר יבוא בקלות או יהיה כבר קיים

אז עכשיו תיתן לעצמך עונש ותעשה SS כמו בספר בלי שום תרגיל עזר ובלי להשמיט או להוסיף חזרה אחת עד עוד 3 חודשים מלאים, אתה סתם מאבד את עצמך בזיגזגים האלה ואתה תדרוך במקום\

• פותח/ת השרשור
איזה בעייתי אתה
פעם אחת הדבר שאתה הכי רוצה זה "להרים ברזל כבד" ופעם אחרת אתה בא בגישת BB
לא שSS לא מתאימה לשתיהם במצב הנתון.....

תבין דבר אחד, ברגע שיש לך סקוואט דד ליפט ובנץ' פרס חזקים, כל השאר יתגמד ולא יעניין, אם יהיה בכלל רלוונטי, הם יפתרו את רוב אם לא כל הדברים

אנשים לפעמים שוכחים שאלה הדברים הכי חשובים וכשאתה מסודר איתם אתה תסתדר על השאר, מה שלא קורה הפוך. ברגע שתבסס תתרגילים האלה כל השאר יבוא בקלות או יהיה כבר קיים

אז עכשיו תיתן לעצמך עונש ותעשה SS כמו בספר בלי שום תרגיל עזר ובלי להשמיט או להוסיף חזרה אחת עד עוד 3 חודשים מלאים, אתה סתם מאבד את עצמך בזיגזגים האלה ואתה תדרוך במקום\

מישהו הסיח את דעתי, התעוררתי בבוקר ובכלל לא זכרתי שחשבתי על להחליף תוכנית, אני כבר מת לעשות את האימון היום.
בכל מקרה המטרות עדיין עומדות גבוה בראש הלוג שלי ומזכירות לי מה הבטחתי לעצמי, תהיה בטוח שזה יהיה מינימום 10 שבועות של עבודה עם התוכנית.

מישהו הסיח את דעתי, התעוררתי בבוקר ובכלל לא זכרתי שחשבתי על להחליף תוכנית, אני כבר מת לעשות את האימון היום.
בכל מקרה המטרות עדיין עומדות גבוה בראש הלוג שלי ומזכירות לי מה הבטחתי לעצמי, תהיה בטוח שזה יהיה מינימום 10 שבועות של עבודה עם התוכנית.

10 לא מספיק
תן לה 16

תכננתי לעבור לעשות ממחר את SS, מה שכנראה יסבול דחייה קטנה מסיבה שאני עדיין לא שלם עם ההחלטה באופן מלא לעבור לתוכנית כוח.

אני מחפש להתאמן רק 3 פעמים בשבוע, אבל SS לא תתן לי מספיק עבודה למטרת BB אלא יותר לכוח.
בקיצור, אם יש לכם הצעה לתוכנית של FBW סגנון 5*5 שאני אוכל לעשות למטרות פיתוח גם אני קשוב ופתוח להצעות.

קח:

סקווט\דדליפט 4X6-8
מתח\בנט\מסור 4X6-8
לחיצות חזה\שיפוע חיובי\דאמבלים 4X6-8
מילטרי פרס\דאמבל פרס 3X6-8
סופר סט אחד של טריפספס\ביספס (אפשר לוותר אם אתה מרגיש מותש).
בטן אם אתה מתעקש
הביתה לאכול.

כמובן שאפשר להתקדם בעליה במשקלים. אפשר לנסות לחלק עומסים בין ימי האימון ולהתאים את התוכנית איך שנוח לך בסך הכל.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית