הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש מצב שאכילת יתר פוגעת באימון עצמו?

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
אהלן, סתם שאלה שמעניינת אותי.
אני אומנם בחיטוב, ואומנם עשיתי העמסה לפני יומיים, אבל היום היתה לי מסיבת סיום שנה שלישית לתואר שלי, ואכלתי... והמון, שזה לא קריטי(אני לא איזה פראנויד שחושב שכל החיטוב שלי נדפק בגלל זה).
מה שכן, חשבתי שהיום באימון אני הולך להפציץ, היה לי היום דדליפט 205, שבאימון שעבר שהייתי על סביבות ה80-90 גרם פחמימה, עשיתי ל2 חזרות, והיום שהכנסתי קרוב ל400 פחמימה, זה אפילו לא זז, הייתי שעתיים אחרי הארוחה, אבל עדיין עם תחושת כובד בגלל כמות האוכל שאכלתי(שאני מעריך שהגיע קרוב ל2.5-3 אלף קלוריות עם כל הקייטרינג שהיה שם), וזה די הפתיע אותי, כי זה די נוגד את כל מה שתוכניות הכוח מבוססות עליו(תאכל יותר, תרים יותר), או שאני טועה?
קיצר יכול להיות שעודף אוכל אשכרה יכול לפגוע באימון?

• פותח/ת השרשור
הבנתי...
דווקא חשבתי שאין כזה דבר עודף שווארמה, וסיני חחחח מסתבר שטעיתי, או שאולי זה בעצם היו הגלידה והעוגות שהרסו לי חחחח לא חשוב, לפחות נהנתי לזלול כמו חזיר.
מחר אירובי של שעה וחצי עונש.

---------- התגובה התווספה ב 20:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:16 ----------

בגלל זה רוב האנשים מעדיפים לא להתאמן יום אחרי ההעמסה, כי מרגישים חרא.
זה לא קריטי, דווקא אחרי האימון ההרגשה השתפרה קצת(למרות שבזמן האימון היה חרא).
הכי חרא זה אחר כך אתה יודע שאתה תרגיש כמו אישה בהריון... אבל אתה עדיין אוכל.
בקטנה, מתי כבר אני יוכל לחגוג עוד פעם סיום תואר חחחח...

הייתה לך הרגשה של כבדות בנשימה כזה?
אני תמיד מרגיש כבד ומתקשה לנשום כשאני מתאמן שעה-שעתיים אחרי ארוחה כבדה (1200~ קל').

• פותח/ת השרשור
לא כבדות נשימה אבל תחושה של כאילו אני בהריון עם תאמוים בבטן ושאני עומד להקיא כן.
עכשיו אחרי 4 גיחות לשירותים מרגיש שוב פעם קליל... חחחחח

פעם אחת אכלתי שעועית ברמות מסחריות והפלצתי כל היום שאחרי אז זה בהחלט הפריע לי בסקוואט...

אין דבר יותר מבאס אם אתה נופל על יום עם נאדים ועם אימון רגליים... פשוט אין..
אתה כל פעם לא יודע אם להתחיל סט או לא ואתה צריך להתחיל להסתכל לצדדים כדי להשתחרר בשושו...
מתחיל להסתובב בחדר כושר כדי שלא ידעו שאתה מקור הריח

אם בפלוצים עסקינן, איך אני שונא שאחרי סט כבד ואני מתנשף ומחפש חמצן דחוף, כל מה שנכנס לי לריאות זה איזה נוד מסריח של אחד המתאמנים שם שבא למות.

• פותח/ת השרשור
חחחחחח, דווקא חשבתי שלהתאמן בזמן נודים עוזר מביוחד בסקוואטים, מטיס כלפי מעלה חחחח...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית