הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה דעתכם על הטעיית שרירים לפרק זמן?

מיכאל כהן

משתמש מתחיל
113
10
נק' מוניטין:
10
113
10
אני משנה כל כמה זמן את התכנית שלי בהתאם להתקדם מכריח את עצמי לאמץ תרגילים שונים וכו', אבל בכל הנוגע לזרועות אני די מקובע , יד קדמית יש אצלי 3 קבוע ו3 קבוע ליד אחורית. תמיד שאני עושה גב אני עושה עם אותם תרגילים של יד קדמית
אותו דבר עם חזה אחורית

אני שוקל לעשות תרגילים של יד קדמית עם חזה ועד אחורית עם גב לבלבל את השריר
ואם אני רואה תוצאות להישאר עם אותם תרגילים או לגוון לדעתכם?

יתרונות לבצע אותו תרגיל לאורך זמן - רכישת מיומנות התנועה ברמה גבוהה יותר לאורך זמן, המאפשר עבודה עם משקל כבד ומאתגר יותר לשרירי המטרה.
יתרונות להחליף תרגילים - עבודה על נקודות מעט שונות ממה שתרגיל בודד היה יכול לעבוד.

נטו שיקול אישי, שני הדרכים כשרות.

לא צריך "לבלבל" את השריר, הוא לא בינה מלאכותית או משהו כזה. תתמיד באותה תוכנית לפחות איזה חודשיים ואז תחליט אם להחליף.

אם אתה מחליט ללכת על הגישה של להחליף תרגילים כל חודש וחצי חודשיים הייתי מציע לך לבחור 3-5 תרגילים שאתה מחליף אותם כל פעם לפי הסדר, ואז יוצא שאחרי 3-5 סייקלים אתה חוזר לאותו תרגיל שעשית. ככה אתה נהנה מכל היתרונות (פחות או יותר), וגם יכול למדוד התקדמות (חזרת לאותו תרגיל עם ביצועים יותר/פחות טובים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית