הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע לאימון בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור TomShv
  • פורסם בתאריך

TomShv

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
טוב, אז אני בן 14 ונרשמתי לחדר כושר לפני 5 ימים.
המטרה שלי היא לעלות מסת שרירים , להתחזק ולהיות יותר את אתלטי (אני בגובה של 175 ס''מ ושוקל 60 ק''ג).
לפני שנרשמתי לחדר כושר, אני עשיתי די הרבה ריצות, ריצות עם ספרינטים, 3-5 פעמים בשבוע למשך שנה, אז אני כבר די בכושר.

הלכתי עד עכשיו 3 פעמים, ועדיין לא נתנו לי תוכנית וכל התרגילים שהם נותנים לי הם ממש קלים. אני קראתי הרבה דברים על בניית שרירים והוספת כוח, ואחד הדברים הם שצריך להשתמש במשקל יחסית כבד ליכולת ולעשות 5-8 חזרות. אפילו אחרי שאמרתי להם את מה שאני רוצה להשיג, שמו לי משקל יחסית קל ואמרו לי לעשות 15 חזרות.

דרך אגב, אני לא רוצה לעשות "Body Building'', חשוב לי מאוד להוסיף מסת שרירים, אבל לא פחות ואפילו יותר להתחזק ולשפר את ההישגים התלטאיים שלי. אז מה אני יכול לעשות? אני רוצה ללכת לחדר כושר בקיץ, אבל בקצב הזה לא נראה שאני ישיג שום דבר עם התרגילים שהם נותנים לי. אני יודע שהלכתי רק 3 פעמים, ואני מאוד מקווה שהתרגילים שהם נותנים לי לעשות לא יהיו בתוכנית שלי.

אני רוצה לעשות תרגילי כוח בשביל לעלות במסת שרירים ולהתחזק, אבל עד עכשיו נתנו לי לעשות רק במכונות.

ואם יתנו לך תוכנית מפגרת מה תעשה ?!?!
אולי עדיף שלא נתנו לך כבר ...
תכיר את המאמנים ... תמצא מישהוא שמבין מה אתה רוצה ...
ורק אחר כך תעשה תוכנית אימונים איתם ...
אם תקבל מאמן ליצן חבל על הזמן שלך ..
בכל מקרה ... לא משנה איזה תוכנית יתן לך ...
אתה חייב תרגילים מורכבים ...
סקוואט ... דד ליפט ... פרס ... בנש פרס ... וכו.
אז תדאג שאתה יודע לבצע אותם בטכניקה טובה ... ותדאג שהמאמן יודע גם !

על STARTING STRENGTH קראת ?

אחי בההתחלה אתה צריך להכיר הכל כולל את המאמנים ואז תעבור לקשה , אולי זה קל לך עכשיו מאוד אבל אחר"כ בקשים יהיה לך גם קל .
אם זה קל לך עכשיו תמשיך עם זה ואז בסוף תאמין לי אחרי 6 או 7 פעמים ישנו לך את הכמות .

ss משפר הכול אל תדאג.
הם נותנים לך תוכניות כאלה כי לא מעניין אותם מה יצא מימך גם אם אתה תהיה מר אולימפיה הבא הם לא רוצים שתעשה את התרגילים של התוכנית,שהם משפרים הכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית