הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בקיץ

• פותח/ת השרשור barw
  • פורסם בתאריך

barw

משתמש פעיל
754
5
נק' מוניטין:
77
754
5
טוב נתחיל עם נתונים
בן 16 עוד חודשיים
1.82
71
9.5% בקליפר כזה
אני רציתי להתחיל SS אחרי החיטוב שסיימתי לפני שבועים, אבל יש לי בקיץ כל מיני דברים שנראה לי יפריעו
אני נוסע לאילת לשבוע בתחילת יולי ושבועיים אחרי שאני חוזר אני טס לחו"ל ל3 שבועות ושבועים אחרי שאני חוזר אני נוסע לאילת לעוד שבוע
עשיתי השנה SS 3 חודשים אני מרגיש שלא מיציתי התקדמות ליניארית מאימון לאימון אז בעיקרון בתחילת ספטמבר אני יתחיל עוד פעם
מה לעשות בקיץ מבחינת אימונים?

אם אתה נוסע כל כך הרבה ואין לך אפשרות להתאמן כמו שצריך אל תתחיל SS. אתה יכול לעשות תוכנית לכל הגוף שמבוססת על SS (סקוואט-לחיצה-משיכה) בלי להשתגע עם ההתקדמות במשקלים.

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר לעשות תוכנית שמבוססת על SS אבל נגיד עם תרגיל עזר ו\או התקדמות יחסית איטית?

כי מה ייתן לעשות SS שלושה שבועות, אח"כ שבוע חופש, אח"כ עוד שבוע עבודה ואח"כ 3 שבועות חופש , חזרה לשבועיים ואז עוד שבוע חופש?

מה תיתן לו תוכנית אחרת לשלושה שבועות, אח"כ שבוע חופש, אח"כ עוד שבוע עבודה ואח"כ 3 שבועות חופש, חזרה לשבועיים ואז עוד שבוע חופש? עדיף להתקדם כמה שאפשר בזמן שיש.

• פותח/ת השרשור
מה תיתן לו תוכנית אחרת לשלושה שבועות, אח"כ שבוע חופש, אח"כ עוד שבוע עבודה ואח"כ 3 שבועות חופש, חזרה לשבועיים ואז עוד שבוע חופש? עדיף להתקדם כמה שאפשר בזמן שיש.

אז אתה אומר לעשות בקיץ SS למרות שזה לא יהיה רצוף?

לדעתי כן. ככה כשתוכל להתחיל תקופה רצופה ארוכה יותר תתחיל מנקודה יותר טובה. אם אין לך כוח אתה יכול לעשות תוכנית שלא תדרוש ממך התקדמות אגרסיבית כזאת, אבל זה נראה לי ניצול פחות יעיל של הזמן שיש לך.

• פותח/ת השרשור
להתחיל במשקלים נמוכים יותר כמו שצריך בתוכנית ? או לעשות 10% מהמשקלים של עכשיו ולהתקדם בגלל ההפסקות?

אם עכשיו סיימת חיטוב לא הייתי מוריד יותר מידי מהמשקלים. תתחיל לאכול ותתחזק מהר.

לא יודע, חלק בלתי נפרד מה-SS זה ה-progressive overload שדי נדפק כשעושים כאלה הפסקות ארוכות. אני אישית הייתי מנסה לשמר/להעלות קצת במשקלים בתקופה הזאת, ולהשאיר את העבודה הקשה לתקופה יותר ארוכה.

לא יודע, חלק בלתי נפרד מה-SS זה ה-progressive overload שדי נדפק כשעושים כאלה הפסקות ארוכות. אני אישית הייתי מנסה לשמר/להעלות קצת במשקלים בתקופה הזאת, ולהשאיר את העבודה הקשה לתקופה יותר ארוכה.
+1
.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית