הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ud2 זה אמיתי?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה אין לי בעיה להשקיע ולסבול אם זה באמת מביא כאלה תוצאות תוך חודש-חודש וחצי!

תקשיב, לא משנה כמה פעמים תפתח אשכול בנושא, אני כל פעם אתפלא מחדש.

למה לעזאזל אתה רוצה להוריד במשקל.

אתה במשקל של זבוב שבמשקל נוצה.
אין עלייך גרם שריר.
אתה רק תגרום לעצמך נזק ותיראה נורא.

פשוט.. אל תעשה את זה לעצמך ותעשה טובה - תקשיב!

אני רוצה אין לי בעיה להשקיע ולסבול אם זה באמת מביא כאלה תוצאות תוך חודש-חודש וחצי!

זה בחודש -חודשיים אם אתה אתה על אחוז שומן נמוך יחסית.אל תצפה מאחוז שומן גבוה להגיע לתוצאות כאלו בלי חומרים.

זה בחודש -חודשיים אם אתה אתה על אחוז שומן נמוך יחסית.אל תצפה מאחוז שומן גבוה להגיע לתוצאות כאלו בלי חומרים.

כשאנשים מתכוונים ל"חומרים" כדי להוריד שומן הכוונה לממריצים כמו יהומבין וכו?
זה לא ממש סטרואיד או הורמון, אבל אני אשמח לדעת למה הכוונה.

יהומבין ואפדרין וגם קלן הם בהגדרה של ממריצים לא בדיוק בהגדרה של "שורפים" אם כי הם יכולים לתת פוש של 5% לערך.
חומרים בד"כ מתכוונים לטרן, וינסטרול והרשימה עוד פתוחה עד ל DNP

• פותח/ת השרשור
תקשיב, לא משנה כמה פעמים תפתח אשכול בנושא, אני כל פעם אתפלא מחדש.

למה לעזאזל אתה רוצה להוריד במשקל.

אתה במשקל של זבוב שבמשקל נוצה.
אין עלייך גרם שריר.
אתה רק תגרום לעצמך נזק ותיראה נורא.

פשוט.. אל תעשה את זה לעצמך ותעשה טובה - תקשיב!
מה אתה לא מבין שאני מעדיף להתחיל מאחוז שומן נמוך ואז מסה נקייה ולא להיות עם מסת שריר בינונית על אחוז שומן גבוה!!!!
אני בסך הכל מוריד את השומן לא את השריר!!

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אני רוצה לעשות ud2 כי אפשר גם לרדת בשומן וגם להעלות בשריר או לפחות לשמור על השריר

במקום שכל אחד יקבע מה נראהלו שיורד או לא יורד, שיבדוק את הדיאטה בעצמו ויחזור לספר לנו.

להתעסק במה נראה לנו לא מקדם אף אחד

כשאנשים מתכוונים ל"חומרים" כדי להוריד שומן הכוונה לממריצים כמו יהומבין וכו?
זה לא ממש סטרואיד או הורמון, אבל אני אשמח לדעת למה הכוונה.
גם בלי ממריצים אתה לא תרד כמו שאתה חושב......
אתה כנראה תרד יותר מדיאטה אחרת אבל לא כמו בתמונות בזמן של חודש חודשיים מאחוז שומן גבוה.

שמע אני לא יודע אם זה ממש אפשרי באמת להעלות בשריר ולרדת בשומן.. אם קראת את הספר אז בטח ראית שביום שבת אם אני לא טועה וגם יום ראשון צריך להיות על מאזן ניטרלי.. אלא אם כן המטרה היחידה שלך היא חיטוב אז אתה יכול להיות בגירעון של 10%-20% מהקלוריות ושזה יבוא אך ורק מפחמימות... מה שאומר שתוריד יותר אחוז שומן אבל לא תעלה שריר....
א המטרה שלך היא חיטוב ולא אכפת לך למשוך את זה עוד קצת בשביל לעלות קצת מסת שריר אז בימים האילו פשוט תהיה על מאזן ניטרלי...
לא ניראה לי שזה חכם כל כך כי מיייי ישמעעעע כמה שריר אפשר לעלות בתקופה כל כך קצרה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית