הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אני עוד אנצח... שבוע 6 SS

PowerLifting

משתמש משקיע
6,008
4,798
נק' מוניטין:
59,267
6,008
4,798
157.5KG
סט שלישי

בסט הראשון והשני סגרתי את כל החזרות, לא היה מי שיצלם...
התייאשתי בחזרה השלישית הגב שרד את ה-GM, אמרתי כבר נוותר :D

[video=youtube;5oTzsdQgIEQ]http://www.youtube.com/watch?v=--8JcHQjvZY"]YouTube- SS 157.5KG.wmv[/url][url="http://www.youtube.com/watch?v=5oTzsdQgIEQ[/video]

שובר מקביל?

נערך לאחרונה:
אתה נראה לי הגעת לסקוואט הכי גבוה בפורום ב SS

כן,באמת 160 סקוואט ב SS זה מטורף בשבוע 6,בכלל בכל שלב בתוכנית עצמה אפילו

אבל לא לשכוח שהוא שוקל 100+ קילו והוא התחיל את התוכנית עם 110 (אחרי הפציעה) שאם אני לא טועה היה לו 140-145 לפני הפציעה,אז הוא חזר לעצמו מהר

בכל מקרה מטורף!

פעם שניה שמישהו אומר את השטות הזאת. לא זוכר באיזה ת'רד סקוואט אחר גם צירפו את התמונה של הסקוואטים השונים מ- starting strength כדי להוכיח את הטענה המטופשת הזאת.
זוית הגב תלויה באנטרופומטריה (בהנחה שהעקבים על הרצפה). high bar או low bar נקבע לפי מיקום המוט.

ברגע שאתה מוריד את המוט ללאו-בר אתה מטה את הגב יותר לפנים על מנת לשמור על המוט מעל אמצע כף הרגל.
סביר להניח שאכן זוית הגב גם תושפע מהאנטרופומטריה של המתאמן.
אך גם טכניקה לא נכונה יכולה לתרום לכך לא מעט -למשל גלישת ברכיים.

ברגע שאתה מוריד את המוט ללאו-בר אתה מטה את הגב יותר לפנים על מנת לשמור על המוט מעל אמצע כף הרגל.
סביר להניח שאכן זוית הגב גם תושפע מהאנטרופומטריה של המתאמן.
אך גם טכניקה לא נכונה יכולה לתרום לכך לא מעט -למשל גלישת ברכיים.

זוית הגב מושפעת ממיקום המוט. אבל זה בערך כל השליטה שיש למתאמן על זוית הגב ביחס לרצפה. כלומר, מרגע שהצבת את המוט ובהנחה שהמוט נמצא מעל מרכז הכובד, אין הרבה משחק לגבי הזויות האחרות. גלישת ברכיים קדימה יכולה לשנות אולי טיפה אבל לא בצורה רצינית אם אתה לא מנתק עקבים. אנטרופומטריה שונה כמובן תיצור זויות שונות.
מי שמתעקש להישאר זקוף בירידה, לרוב פשוט לא יצליח לרדת עמוק, או יעלה על קצות האצבעות. לכן להגיד למישהו שבברור שובר מקביל, ושהמוט נמצא בברור במנח הנכון ללאו בר שהוא זקוף מדי זאת שטות.

אז למה אתה עושה טקסס?
ולמה לא למשוך את ה-SS עד 4 פלטות? (🤡)

ד"א,
מה נחשב משקל ממש גובה בשביל SS? (סקוואט)

כי זה קשה חוץ מעידן (עוד מעט גם יוסי) אני לא חושב שיש פה מישהו שיכול לעבוד 180 אקרוס

• פותח/ת השרשור
סבבה, אבל למשוך את ההתקדמות מאימון לאימון בסקוואט עד כמה שניתן...

ד"א,
ניראה לי שאובזי1ן גם יכול?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית