הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 165 ל4 חזרות

• פותח/ת השרשור gad57
  • פורסם בתאריך

gad57

משתמש פעיל
499
16
נק' מוניטין:
850
499
16

שוקל 85~
אני יודע שאני מתחיל דיי גבוהה, והגב לא הכי ישר (בעיקר ב2 האחרונות). נעבוד על זה:)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דדליפט מצוין, חוץ ממה שעשית בנעילה בחזרה האחרונה אין בעיות.
שיא אישי יכול להתעקס טיפה, בגב התחתון שלך אין חוליות עפות באוויר אז הכל סבבה.
יאללה עוד משקל כמו שאומרים.

• פותח/ת השרשור
אני דיי בעייתי בכל מה שקשור בגב, השאיפה שלי היא שאני יהיה ישר כמו פלס.

עידן מה הבעיה ב4 חזרות?

• פותח/ת השרשור
יש לי פריצה ו2 בלטים בגב תחתון, בגלל זה אני לא מנסה לנצל את כל הכוח\לעבוד בטווח חזרות נמוך מ3.

אל תפחד מטווח נמוך. במצב שלך, יכול להיות שעדיף לעשות 3 סטים מושלמים של 3 חזרות עם משקל שאתה יכול לעשות איתו 5RM, מאשר סט אחד all out של 5.

• פותח/ת השרשור
עשיתי שם את הקורס מדריכים שלי (הייתי במחזור הראשון), 90% אתה זוכר מי אני.(שאלתי את החבר שלך שעשה 5X5 כמה חזרות הוא עשה בדדליפט).

ודווקא הפלטות המרובעות הם הכי נורמליות, למרות שהם בעיתיות, כל שאר הפלטות הגדולות מתנדנדות בגלל שחיסרה להם הטבעת הפנימית.

תזהר כשאתה עובד איתן בזמן משיכות של משקלים גבוהים, הן תרמו תרומה נכבדה לפציעה שהייתה לי לפני חודשיים וחצי.

• פותח/ת השרשור
הפלטות העגולות טיפה יותר גדולות מהמרובעות, ואני שם את הפלטות האלו באמצע יותר בשביל להחזיק את כל השאר שלא יתנדנדו, קצת מסובך לסדר את זה (צריך שני אנשים) אבל בסוף זה יוצא די נורמלי .

ד"א איך פצעת את עצמך איתם? זה קרה בגלל שהמוט לא ישב ישר?

עשיתי שם את הקורס מדריכים שלי (הייתי במחזור הראשון), 90% אתה זוכר מי אני.(שאלתי את החבר שלך שעשה 5X5 כמה חזרות הוא עשה בדדליפט).

ודווקא הפלטות המרובעות הם הכי נורמליות, למרות שהם בעיתיות, כל שאר הפלטות הגדולות מתנדנדות בגלל שחיסרה להם הטבעת הפנימית.

אולי בסרטון יותר ברור אני אזהה, איך קרה שמהקורס הליצני והפלצני הזה יצא מישהו שעושה דדליפט.
כל הכבוד גם על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית