עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתי הבעיה שזאת תוכנית שאפשר לבצע יותר מ4 פעמים בשבועחושב שבאפר לוואר יש חוסר איזון מובנה בין רגליים לפלג גוף עליון. ובפול באדי יש בעיתיות של נפח עבודה מוגבל מאוד (אם לא מתאמנים 3 שעות כל אימון)
לדעתי פוש פול לגס היא התוכנית הכי מאוזנת מבחינת האיזון בין תדירות לנפח. כמובן אני מדבר על פוש פול לגס ל4 פעמים בשבוע בתוכנית זזה משבוע לשבוע (המלצה של דני קגנוביץ)
לגבי ppl 6/5 פעמים בשבוע יש בעיתיות עם התאוששות.
בקיצור תמשיך עם ppl ותעשה 4 פעמים בשבוע ופרוגרסיב משבוע לשבוע 💪✌️
תלוי בכמה קשה האימונים שלך נראים וביכולת התאוששות האישית שלך.לדעתי הבעיה שזאת תוכנית שאפשר לבצע יותר מ4 פעמים בשבוע
ואם מבצעים רק 4 לא ממקסמים עליה
או שפספסתי משהו?
4 פעמים בשבוע זה מאוד אידיאלי. הבעיה שם זה חוסר איזון ביל עליון לתחתוןלדעתי הבעיה שזאת תוכנית שאפשר לבצע יותר מ4 פעמים בשבוע
ואם מבצעים רק 4 לא ממקסמים עליה
או שפספסתי משהו?
זה לא דחוס מדי בפלג גוף עליון? אצלי נגיד יש קצת פיגור בידיים לעומת שאר הגוף והגב מגיב טוב לנפח גבוהלדעתי upper / lower הכי אופטימלי ל4 אימונים בשבוע.
דחוס מאוד.. והרגלים מקבלות פי 2 עבודה וזה לא מאוזןזה לא דחוס מדי בפלג גוף עליון? אצלי נגיד יש קצת פיגור בידיים לעומת שאר הגוף והגב מגיב טוב לנפח גבוה
ואז ייצא אימון ארוך מדי
למה?לדעתי upper / lower הכי אופטימלי ל4 אימונים בשבוע.
אגב jeff nippard עושה חלוקה של 5 ימים בשבוע שלדחוס מאוד.. והרגלים מקבלות פי 2 עבודה וזה לא מאוזן
איך אפשר להכניס את כל פלג גוף עליון באימון אחד? (3 כתפיים, יד אחורית וקדמית, גב עליון, אמצעי, תחתון, חזה, ובטן.) זה או אימון 3 שעות (לא אפקטיבי בשום צורה) או נפח נמוך מאוד לכל שריר (גם לא אפקטיבי)
הכי טוב פוש פול לגס בפיצול של 4 אימונים בשבוע בתוכנית זזה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
למה?
אין חובה לפגוע פעמיים בשבוע בשריר.. לפעמים זה דווקא פוגע בהתאוששות.
בגדול עצימות > נפח > תדירות. ולכן התדירות פחות משנה אלא הנפח והעצימות והיכולת להתאושש מאימון לאימון.
לפעמים אנחנו נעשה תדירות גבוהה יותר משום שבשריר מסוים העצימות יורדת משמעותית אחרי כמה סטים ולכן נעדיף לפצל לקצת סטים על פני יותר אימונים בשבוע (אצלי זה בחזה) אבל כל עוד העצימות לא יורדת משמעותית (משמעותית = מעל 50% ירידה בכוח אחרי כמה סטים בודדים)
אנחנו נעדיף להכניס נפח פר אימון מאשר לפצל סתם לתדירות גבוהה.
בהחלט , פלג עליון דחוס ולפעמים האימון ארוך.זה לא דחוס מדי בפלג גוף עליון?
ואז ייצא אימון ארוך מדי
צודק , אין חובה לאמן קבוצת שרירים פעמיים בשבוע.למה?
אין חובה לפגוע פעמיים בשבוע בשריר.. לפעמים זה דווקא פוגע בהתאוששות.
אגב jeff nippard עושה חלוקה של 5 ימים בשבוע של
Upper
Lower
Push
Pull
Legs
למה ספליט מתיש?בהחלט , פלג עליון דחוס ולפעמים האימון ארוך.
צודק , אין חובה לאמן קבוצת שרירים פעמיים בשבוע.
אבל כאשר עושים מסה ונמצאים בפלוס קלורי אז מומלץ לגרות כל קבוצת שריר פעמיים בשבוע בשביל למקסם היפרטרופיה.
בנוסף כל אחד מתאושש ובנוי אחרת ולכן יש להתאים את הספליט לפי ההתקדמות והשאיפות האישיות.
ספליט מתיש. 😅
זה נשמע יותר הגיוני ומכיר מלא שמתקדמים בתוכנית הזו. אבל זה מתאים רק לאנשים ש1 - מתאוששים טוב ומהר בין האימונים. 2 - יש להם זמן לבקר 5 פעמים בשבוע במכון.אגב jeff nippard עושה חלוקה של 5 ימים בשבוע של
Upper
Lower
Push
Pull
Legs
וימי מנוחה במהלך השבוע כמובן ביניהם
זה נשמע לי אחלה פתרון כדי להכות בקבוצות השרירים פעמיים בשבוע ולקבל אחלה נפח
1. זה 5 אימונים בשבוע ולא לכולם יש את הזמן לזה.למה ספליט מתיש?
זה נשמע יותר הגיוני ומכיר מלא שמתקדמים בתוכנית הזו. אבל זה מתאים רק לאנשים ש1 - מתאוששים טוב ומהר בין האימונים. 2 - יש להם זמן לבקר 5 פעמים בשבוע במכון.
בגדול לא הייתי ממליץ לרוב האנשים שאני מכיר לעשות את זה כי להתאושש טוב בכזו תוכנית זה קשוח.
עדיין אני חושב שהפיצול הכי טוב לרוב האנשים זה פוש פול לגס 4 בשבוע.
תמיד אני יעדיף להיות באובר התאוששות על פני חוסר התאוששות.
1. זה 5 אימונים בשבוע ולא לכולם יש את הזמן לזה.
2. אם אלוהים לא נגע בך בהקשר של גנטיקה אז קשה להתאושש מאימון לאימון בספליט הזה.
3. לאמן את כל פלג גוף העליון באימון זה מאוד ארוך.
4. עדיין יש בקטנה חוסר איזון בין פלג גוף עליון לתחתון (לא קריטי).
פול באדי (בהנחה ולא עושים 2 סטים לשריר) הוא הרבה יותר גרוע מהתוכנית שהצגת. אין לי מושג איך אפשר לאמן את כל הגוף באימון אחד ולצאת מהמכון בפחות משלוש וחצי שעות חחאני מסכים שלאמן את פלג גוף העליון באימון אחד זה ארוך
אבל פה בגלל שיש גם ppl לא חייב לתת פול נפח ביום upper ואפשר להשלים אותו בימי push/pull
למשל במקום לתת 2 תרגילים ליד אחורית ו2 קדמית ביום upper אפשר לתת תרגיל אחד רק ולהשלים לכמות סטים שבועית מספקת בימי push וpull
ולמה צריך גנטיקה מטורפת? מה ההבדל בין זה לפול באדי 3 פעמים בשבוע
בסופו של דבר אם קולעים לכמות סטים של 10-20 לשריר זה נשמע אחלה
ובמידה ולא מתאוששים אפשר עדיין לשנות נפח
אגב, נכון מאוד מה שאמרת עם זה שאפשר לפצות על הנפח החסר בימים אחרים של פוש ופול. לכן קודם אמרתי שזו תוכנית יותר הגיונית מרק אפר לוואר. ובתכלס, מי שמתאמן ככה ומתקדם אז זה מעולה 👍אני מסכים שלאמן את פלג גוף העליון באימון אחד זה ארוך
אבל פה בגלל שיש גם ppl לא חייב לתת פול נפח ביום upper ואפשר להשלים אותו בימי push/pull
למשל במקום לתת 2 תרגילים ליד אחורית ו2 קדמית ביום upper אפשר לתת תרגיל אחד רק ולהשלים לכמות סטים שבועית מספקת בימי push וpull
ולמה צריך גנטיקה מטורפת? מה ההבדל בין זה לפול באדי 3 פעמים בשבוע
בסופו של דבר אם קולעים לכמות סטים של 10-20 לשריר זה נשמע אחלה
ובמידה ולא מתאוששים אפשר עדיין לשנות נפח