הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות לגבי סארמס

• פותח/ת השרשור Ansu
  • פורסם בתאריך

Ansu

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום, אין לי נסיון בשום דבר שקשור לחומרים ואני מתאמן יחסית מתחיל(כשנה וחצי).
קראתי על סארמס וכהדיוט שאין לו מושג בנושא רציתי לשאול אותכם חברים יקרים האם סארמס הם אכן פחות מסוכנים מסטרואידים?
האם חייבים לקחת אותם בסייקלים ואם כן האם אפשר לקחת רק סייקל אחד בלי כל הטיפולים והתהליכים שצריך אחרי סייקל(כמה אותיות ששכחתי את שמן)
הסארם שקראתי שהכי פחות מסוכן זה אוסטרין.

המון תודה לכל מי שיתייחס 😃

יש כדורים מסוימים בסארמס שלאחר שימוש תפקודי כבד היו הרבה יותר גבוהים אצל מתאמנים מאשר השתמשו בסטרואידים. לדוגמה ראד140.
ה אוסטרין הוא חלש הרבה יותר ודומה לאנבר בסטרואידים ולשניהם אין ממש תופעות לוואי. (מומלץ לשלב בין חומרים בזריקה לסארמס בכדורים)
אפשר להשתמש בסטרואידים וגם בסארמס במינון נמוך ולא תרגיש תופעות לואי כלל או שכן/ זה אינדיוידואלי ומשתנה בין אנשים.
אתה מתאמן רק שנה וחצי זה מאט מידי זמן בשביל להכנס לזה . רצוי לתת לפחות 3 שנים של אימונים טבעיים להגיע למקסימום תוצאות בכוח גדילה וחיטוב ללמוד לאכול ולהתאמן כמו שצריח ואז לחשוב על שימוש בחומרים אם תרצה להיות יותר גדול וחטוב מהמצב הטבעי שלך.

• פותח/ת השרשור
קיבלתי מה שאתה אומר.
אני פשוט מחפש קיצורי דרך וקסמים(לפחות אני לא מתבייש להגיד חחחח)
ותגיד הכדורים האלה שמשווקים ברשתות המוכרות שמתויגים כטסטוסטרון זה חרטא?
מאמין שיש בזה כל מיני צמחים טבעיים השאלה אם זה חרטא לגמרי או כן תורם ברמה מסוימת

קיבלתי מה שאתה אומר.
אני פשוט מחפש קיצורי דרך וקסמים(לפחות אני לא מתבייש להגיד חחחח)
ותגיד הכדורים האלה שמשווקים ברשתות המוכרות שמתויגים כטסטוסטרון זה חרטא?
מאמין שיש בזה כל מיני צמחים טבעיים השאלה אם זה חרטא לגמרי או כן תורם ברמה מסוימת
מוצרים שמאחורה במדבקה בתרכובת שלהם רשום שהמוצר מכיל טריבולוס , מאקה, מגנזיום אבץ B6 וגינסינג סיבירי ומקדימה על האריזה רשום לך שזה מגביר טסט וGH בגוף . ו בפועל מה שיכול לעלות רמות טסט וGH זה תרופות שמזריקים בלבד. אז תבין לבד שהכל שקר.

תעשה לעצמך טובה ולכיס שלך ..לא שווה לא סארמס ולא קשקושים אחרים .
רק טסט סייקל ראשון תתחיל לראות תוצאות נורמליות! זהירות אבל זה ממכר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית