הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן....

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
לוקח לכם הסקוואט מסה"כ זמן האימון שלכם? זה כבר מתחיל להיות אצלי סיוט, הסקוואט לוקח לי שנים למרות שהוא יחסית נמוך (הוא כל כך מעייף)
האם יותר מ45 דקות זה כבר בעייתי? אני לא יכול לנוח פחות מ 10 דקות לפחות

סקוואט יכול לקחת 40-50 דקות לערך, יותר מכך או שאתה נח יותר מדי או שאתה לא אוכל מספיק/נתקע והגיע הזמן לריסט (בהנחה שאתה באמת נכשל בסט לאחר מנוחה ארוכה מ"הרגיל" [מספר אימונים]. כמובן בדידדתי משתנים כמו לזיין את השכל עם המדרכיה בחד"כ וכו')

• פותח/ת השרשור
אחרי סט אני פשוט נופל על הכיסא ומתנשם...אני לא מרגיש שהרגליים כואבות כל כך או תפוסות \ רועדות, אבל כל הדם זורם לי לראש, אני עייף בצורה מפחידה, אפילו 10 דקות בקושי מספיקות
אבל אם סקוואט לוקח בממוצע 50 דקות אז המצב שלי בסדר גמור...

לא בממוצע, הממוצע מתייחס לסקוואט כבד לקראת סיום התוכנית.
ומה שאתה מרגיש הוא נורמאלי לחלוטין, אם אתה לוקח קפאין או כל מיני שטויות לפני אימון הייתי נמנע, הלחץ דם קופץ לשמיים בסטים שכאלו ויכול להיות מסוכן.

לא בממוצע, הממוצע מתייחס לסקוואט כבד לקראת סיום התוכנית.
ומה שאתה מרגיש הוא נורמאלי לחלוטין, אם אתה לוקח קפאין או כל מיני שטויות לפני אימון הייתי נמנע, הלחץ דם קופץ לשמיים בסטים שכאלו ויכול להיות מסוכן.

אסור להתאמן בלי קפה לפני האימון 😣

אחרי סט אני פשוט נופל על הכיסא ומתנשם...אני לא מרגיש שהרגליים כואבות כל כך או תפוסות \ רועדות, אבל כל הדם זורם לי לראש, אני עייף בצורה מפחידה, אפילו 10 דקות בקושי מספיקות
היתי במצב זהה באימון סקווט של 20 חזרות. אפילו בחזרה לבית היתי נח לפני כל כמה מטרים.

אבל אם סקוואט לוקח בממוצע 50 דקות אז המצב שלי בסדר גמור...
המצב שלך אכן בסדר, השאלה היא- האם אתה מסוגל להמשיך באימון אחרי זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית