הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלוג חודש וקצת טסטוסטרון במינון רפואי ועצירה..

Nobody23

משתמש מתחיל
72
4
נק' מוניטין:
4
72
4
סוג של פוסט פריקה על המחירים של hcg..אז בגדול, בן 29, התחלתי טסטוסטרון במינון של בערך 150 מג לשבוע. רפואית לא הייתי צריך, בבדיקות דם תמיד הייתי נורמלי מבחינת טסטוסטרון. אבל יש לי קול ציפציף ואני ביישן ושלילי מאוד לגבי החיים, וזה דופק אותי בראיונות עבודה ובמציאת בת זוג. אז בתאריך 8.10.25 התחלתי טסט. כעבור שבועיים שמתי לב שהקול מתעבה, קצת יותר בטחון עצמי, ורידים התחילו לבלוט, פחות כאב בכתף שכאבה לי כבר שנים ואשכרה הצלחתי לעשות בנץ 2 פלטות כל צד ל8 חזרות כפול 3 ואני ממש רזה. הבעיה שלצערי האשכים התכווצו, הרגשתי כמו תינוק שם למטה, הייתי מתהלך בחדכ במבוכה בשלב הזה. בכל זאת נשארתי על הטסט, קניתי אוביטרל במחיר מופקע לגמרי דרך דילר וזה גרם לי להבין שדילרים זה עם של חזירים. מחירים פי 3 מהמחיר של התרופה עם מרשם, ופשוט אין לך מה לעשות בנושא, ובטווח הרחוק, זאת התחייבות כלכלית גדולה, כמה מאות שקלים בחודש רק על אוביטרל. אתה משועבד אליהם כל עוד לא בא לך ביצים של תינוק. אז הפסקתי טסטוסטרון וכרגע אני על אוביטרל, אשלב טמוקסיפן עוד כמה ימים. מבאס, באמת הרגשתי את האופי שלי משתנה לטובה, ואת הגישה לחיים בכלל. עכשיו חזרתי להיות אדם עצוב ללא חשק מיני וללא שמחת חיים שרואה הכל שלילי. חבל שבארץ זה עדיין בגדר טאבו הטיפול בטסטוסטרון.

• פותח/ת השרשור
מצטער, אבל יש בפוסט הזה כל כך הרבה בולשיט שאני חייב להגיב.
קודם כל, לתת איזה גיבוי למה שאני הולך להגיד, אני על TRT מקופת חולים כבר כמעט שנה, במינון יותר גבוהה משלך.

1. אין שום סיכוי שהרגשת שינוי אחרי שבועיים, אלא אם נתנו לך טסט פרופ - מה שלא עושים בקופת חולים, נותנים טסט אנט או נבידו.
לדעתי, הרבה ממה שאתה מתאר בפוסט בכלל בראש שלך. אתה נשמע גם קצת רגשני.

2. אתה טוען עכשיו, וגם טענת בפוסט מוקדם יותר שלך שהאשכים שלך התכווצו תוך חודש מהשימוש, שזה רפואית לא לגמרי אפשרי, אטרופיה של אשכים זה לא דבר שקורה כל כך מהר, כנראה זה גם רק בראש שלך.

3. הסתובבת בחדר כושר במבוכה? גם אם התכווצו האשכים (שאני לא מאמין) אתה חושב שלאנשים בחדר כושר יש עיני רנטגן? ושמה שהם עושים כל היום זה להסתכל לך על הביצים?

מה שאני ממליץ, זה לנסות קודם לטפל בפן הנפשי של anxiety וחרדות, לפני שמכניסים עוד הורמונים לגוף.

רק בריאות.
צודק, אז אני משקר. ואגב, כיווץ אשכים לגמרי יכול לקרות גם אחרי שבועיים, לי זה קרה אחרי 3 שבועות, בא לך לא להאמין זה שלך, הלוואי שהיה אכפת לי.. והיו פעמים שהייתי מזריק קצת יותר מהמינון של 150 מג לשבוע כי הייתי ״צעיר״ וחשבתי שהטסט לא נקלט כראוי בזריקות שלא הצלחתי להגיע בדיוק לIm. בא לך לקרוא לי חרטטן שיבושם לך אחי, וכן שינוי קול לגמרי קרה לי, תקרא קצת מחקרים לפני שאתה ממלמל שטויות ואם תרצה ממש- אשמח לצרף לך את האבחנת רופא שבדק לי פיזית את האשכים והגדיר אותן כביצים רכות, מה שקורה בtrt .. כמו כן אשמח לצרף לך בדיקות דם, כי אתה מאוד מטיל ספק
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חחחח אשכרה
תוסיף עוד לחרטא שלו שאחרי שבועיים הקול שלו התעבה
ואחרי 2 זריקות של אביטורול האשכים שלו התמלאו
חחח שמע אז אל תאמין אחשלי, האמת כן אחרי 2 זריקות באותו שבוע שאגב זה סביבות ה4,000iu, שזה המון, אז כן היה לי כמה ימים עם שק אשכים מתנופף בהשוואה לטסט שהשק מכווץ לגוף. אבל האמת עכשיו הם חזרו להיות מכווצות כי הפסקתי עם האוביטרל כי נהיה לי נפיחות בפטמות שאני מקווה שתרד. רוצה אגב בדיקות דם? כי אני שקרן והכל , בוא לפרטי אשלח באהבה

חחחח אשכרה
תוסיף עוד לחרטא שלו שאחרי שבועיים הקול שלו התעבה
ואחרי 2 זריקות של אביטורול האשכים שלו התמלאו
שמע חשבתי המצב שלי בחיים קשה, עד שהבנתי שיש אנשים כמוך שמתעסקים בלחשוב שמחרטטים אותם בפוסט אנונימי.. עצוב לא חושב? מאחל לך רק טוב אבל, אני סבור שאתה תשתנה

קבצים מצורפים

• IMG_2133.jpeg
    IMG_2133.jpeg
    KB 68.3 · צפיות: 54
נערך לאחרונה:
צודק, אז אני משקר. ואגב, כיווץ אשכים לגמרי יכול לקרות גם אחרי שבועיים, לי זה קרה אחרי 3 שבועות, בא לך לא להאמין זה שלך, הלוואי שהיה אכפת לי.. והיו פעמים שהייתי מזריק קצת יותר מהמינון של 150 מג לשבוע כי הייתי ״צעיר״ וחשבתי שהטסט לא נקלט כראוי בזריקות שלא הצלחתי להגיע בדיוק לIm. בא לך לקרוא לי חרטטן שיבושם לך אחי, וכן שינוי קול לגמרי קרה לי, תקרא קצת מחקרים לפני שאתה ממלמל שטויות ואם תרצה ממש- אשמח לצרף לך את האבחנת רופא שבדק לי פיזית את האשכים והגדיר אותן כביצים רכות, מה שקורה בtrt .. כמו כן אשמח לצרף לך בדיקות דם, כי אתה מאוד מטיל ספק

חחח שמע אז אל תאמין אחשלי, האמת כן אחרי 2 זריקות באותו שבוע שאגב זה סביבות ה4,000iu, שזה המון, אז כן היה לי כמה ימים עם שק אשכים מתנופף בהשוואה לטסט שהשק מכווץ לגוף. אבל האמת עכשיו הם חזרו להיות מכווצות כי הפסקתי עם האוביטרל כי נהיה לי נפיחות בפטמות שאני מקווה שתרד. רוצה אגב בדיקות דם? כי אני שקרן והכל , בוא לפרטי אשלח באהבה

שמע חשבתי המצב שלי בחיים קשה, עד שהבנתי שיש אנשים כמוך שמתעסקים בלחשוב שמחרטטים אותם בפוסט אנונימי.. עצוב לא חושב? מאחל לך רק טוב אבל, אני סבור שאתה תשתנה
אני לא יודע איזה "trt" עשית אבל מעל ל50 זה סופר גבוה לtrt ול150 בכללי
כנראה אתה הזרקת יותר ממה שאתה חושב
אתה אשכרה nmol/L 20 מעל הטופ

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איזה "trt" עשית אבל מעל ל50 זה סופר גבוה לtrt ול150 בכללי
כנראה אתה הזרקת יותר ממה שאתה חושב
אתה אשכרה nmol/L 20 מעל הטופ
זהו גם לי זה היה מוזר האמת.. מה המדדים שאמורים בערך להיות בבדיקות דם בtrt נורמלי? כי נראלי מאוד קשה באמת להישאר בנורמה

זהו גם לי זה היה מוזר האמת.. מה המדדים שאמורים בערך להיות בבדיקות דם בtrt נורמלי? כי נראלי מאוד קשה באמת להישאר בנורמה
שאתה עושה trt אתה צריך להיות בטווח הנורמה
לפי המדדים שלך אתה כמעט פי 2 מהטופ
אין פלא שאתה מרגיש אתה מה שאתה מספר חוץ מהקטע של האשכים שזה קצת לא הגיוני בזמן כזה קצר כנל העיבוי קול
או שאתה סופר הייפר רספונדר או שאתה הזרקת יותר ממה שאתה חושב

• פותח/ת השרשור
שאתה עושה trt אתה צריך להיות בטווח הנורמה
לפי המדדים שלך אתה כמעט פי 2 מהטופ
אין פלא שאתה מרגיש אתה מה שאתה מספר חוץ מהקטע של האשכים שזה קצת לא הגיוני בזמן כזה קצר כנל העיבוי קול
או שאתה סופר הייפר רספונדר או שאתה הזרקת יותר ממה שאתה חושב
כנראה הזרקתי יותר אין ספק

כנראה הזרקתי יותר אין ספק
בן כמה אתה?
כל הבליל תגובות פה מאוד מוזר.

גם אני רואה שהבדיקות הקודמות שלך היו 21 ו-26, ואתה במכבי.
מה שאתה ממשיך לקרוא לו פה TRT, זה לא מקופת חולים, כי לא היו נותנים לך עם טסטוסטרון בנורמה ואפילו גבוהה.

מה גם שאתה אומר שיש לך מספיק לשנה, ובקופת חולים נותנים מרשם לשלושה חודשים, שרק פעם בחודש אפשר להוציא מינון מבית מרקחת.

מעבר לזה, אתה לא יודע באמת מה המינון שהזרקת, והבדיקת דם אחרונה שלך מעל הטווח שהמכשיר בודק - מעל 50nmol/l הוא לא מזהה, אז אלוהים יודע מה הרמה בדם באמת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בן כמה אתה?
כל הבליל תגובות פה מאוד מוזר.

גם אני רואה שהבדיקות הקודמות שלך היו 21 ו-26, ואתה במכבי.
מה שאתה ממשיך לקרוא לו פה TRT, זה לא מקופת חולים, כי לא היו נותנים לך עם טסטוסטרון בנורמה ואפילו גבוהה.

מה גם שאתה אומר שיש לך מספיק לשנה, ובקופת חולים נותנים מרשם לשלושה חודשים, שרק פעם בחודש אפשר להוציא מינון מבית מרקחת.

מעבר לזה, אתה לא יודע באמת מה המינון שהזרקת, והבדיקת דם אחרונה שלך מעל הטווח שהמכשיר בודק - מעל 50nmol/l הוא לא מזהה, אז אלוהים יודע מה הרמה בדם באמת.

בקיצור עשית סייקל, נבהלת, ובאת פה לבלבל את הביצים שלנו על הביצים שלך.
מעולם לא אמרתי שהtrt שעשיתי זה עם מרשם. וכן אני במכבי, ושמע קראתי תגובות שלך בפוסטים אחרים, קלטתי שאתה בא לשחק אותה עבריין מקלדת. תעצור ותדפדף הלאה חביבי, אפחד לא ביקש שתוציא את החרא שלך פה על אנשים באינטרנט

מעולם לא אמרתי שהtrt שעשיתי זה עם מרשם. וכן אני במכבי, ושמע קראתי תגובות שלך בפוסטים אחרים, קלטתי שאתה בא לשחק אותה עבריין מקלדת. תעצור ותדפדף הלאה חביבי, אפחד לא ביקש שתוציא את החרא שלך פה על אנשים באינטרנט
כל התגובות היו לך.
בכל מקרה יום טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית