סוג של פוסט פריקה על המחירים של hcg..אז בגדול, בן 29, התחלתי טסטוסטרון במינון של בערך 150 מג לשבוע. רפואית לא הייתי צריך, בבדיקות דם תמיד הייתי נורמלי מבחינת טסטוסטרון. אבל יש לי קול ציפציף ואני ביישן ושלילי מאוד לגבי החיים, וזה דופק אותי בראיונות עבודה ובמציאת בת זוג. אז בתאריך 8.10.25 התחלתי טסט. כעבור שבועיים שמתי לב שהקול מתעבה, קצת יותר בטחון עצמי, ורידים התחילו לבלוט, פחות כאב בכתף שכאבה לי כבר שנים ואשכרה הצלחתי לעשות בנץ 2 פלטות כל צד ל8 חזרות כפול 3 ואני ממש רזה. הבעיה שלצערי האשכים התכווצו, הרגשתי כמו תינוק שם למטה, הייתי מתהלך בחדכ במבוכה בשלב הזה. בכל זאת נשארתי על הטסט, קניתי אוביטרל במחיר מופקע לגמרי דרך דילר וזה גרם לי להבין שדילרים זה עם של חזירים. מחירים פי 3 מהמחיר של התרופה עם מרשם, ופשוט אין לך מה לעשות בנושא, ובטווח הרחוק, זאת התחייבות כלכלית גדולה, כמה מאות שקלים בחודש רק על אוביטרל. אתה משועבד אליהם כל עוד לא בא לך ביצים של תינוק. אז הפסקתי טסטוסטרון וכרגע אני על אוביטרל, אשלב טמוקסיפן עוד כמה ימים. מבאס, באמת הרגשתי את האופי שלי משתנה לטובה, ואת הגישה לחיים בכלל. עכשיו חזרתי להיות אדם עצוב ללא חשק מיני וללא שמחת חיים שרואה הכל שלילי. חבל שבארץ זה עדיין בגדר טאבו הטיפול בטסטוסטרון.