הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלת HDMI-component

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
מהמעט שאני מבין בנושא, זה לא יעבוד..
HDMI של מחשב זה כמו DVI רק עם קול וזה אות דיגיטלי בעוד שהטלויזיה שלך צריכה אות אנלוגי
אם אני לא טועה.. בשביל המרה כזאת צריך ממיר אקטיבי
אני חושב שכדאי לך לשאול את השאלה הזאת בפורום של מחשבים או קולנוע ביתי, סיכוי הרבה יותר גבוה למצוא מישהו שמבין בנושא הזה שם

• פותח/ת השרשור
אז איך אתה מסביר שאפשר לחבר ממיר HD? הוא גם מוציא אות דיגיטלי

מה ז"א ממיר HD? כמו יס מקס HD? יש לו גם יציאה אנלוגית וגם דיגיטלית

• פותח/ת השרשור
כן.
יש לו יציאה HDMI/קומפוננט גם דיגיטלי וגם אנלוגי?

כן, יש לו גם יציאה דיגיטלית שהיא ה-HDMI וגם קומפוננט שזה אנלוגי

זה יעבוד אבל אתה לא תקבל תמונה של HD + אולי לא יהיה קול. (תצטרך להוציא את הסאונד באופן עצמאי מהכרטיס קול או משהו כזה)

• פותח/ת השרשור
הסאונד לא מעניין אותי. הוא מסודר כבר.
אבל איך תהיה המרה מHDMI (דיגיטלי) לקומפוננט (אנאלוגי)?

אם זו לא טלויזיה משנת ה 1950 מלפני שהמציאו HD אמור להיות איזשהו ממיר פנימי שם שממיר את האות.

ה'ממיר' עצמו נמצא בכבל, הקומפוננט הוא גם אות דיגיטלי, והוא מסוגל להעביר עד 480P אאל"ט (שזה גם סוג של HD). אז אם לטלויזיה שלך יש כניסות קומפוננט, לא תהיה בעיה כלל.
למרות שבמקרה הזה חבל על עלות הכבל, ותוכל להסתפק בכבל SVIDEO 'פשוט', או בכבל שקיבלת עם הכרטיס מסך - אם הוא יחסית חדש אז קיבלת בטח כבל שמצד אחד הוא SVIDEO שמתחבר לכרטיס מסך ומצד שני קומפוננט, שתוכל לחבר לטלויזיה.

• פותח/ת השרשור
אם זו לא טלויזיה משנת ה 1950 מלפני שהמציאו HD אמור להיות איזשהו ממיר פנימי שם שממיר את האות.
זה סוני מ2006. פשוט על כל כבל שמוכרים באיביי כתוב שזה לא מתאים לחיבור מחשב אלא רק למכשירים כמו ממיר יש יס, פלייסטיישן וכו'. למה שזה יהיה? יש לי יציאת HDMI במחשב. מה ההבדל?
אתה משוכנע שיעבוד?

למה אתה מתעקש לחבר בHDMI? איזה כרטיס מסך יש לך שאין לו TV OUT?

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מהמעט שאני מבין בנושא, זה לא יעבוד..
HDMI של מחשב זה כמו DVI רק עם קול וזה אות דיגיטלי בעוד שהטלויזיה שלך צריכה אות אנלוגי
אם אני לא טועה.. בשביל המרה כזאת צריך ממיר אקטיבי
אני חושב שכדאי לך לשאול את השאלה הזאת בפורום של מחשבים או קולנוע ביתי, סיכוי הרבה יותר גבוה למצוא מישהו שמבין בנושא הזה שם
יש פורום מומלץ לשאול בו?

תן לי להבין -
יש לך כבל שבצד אחד VGA ובצד שני קומפוננט, חיברת, ולא עבד?

תקשיב, אני די בטוח שאני אוכל לעזור לך בזה.
עבדתי בתחום די קרוב (מחשבים).
רק אני לא בטוח עדיין - יש לך חיבור HDMI בטלויזיה?

ולא צריך ממיר אקטיבי בשביל כזה דבר...
אם אתה מחפש לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת להציג את מה שאתה רואה במחשב, לטלויזיה.
אתה צריך כבל HDMI ל HDMI במידה ויש לך יציאה כזו.
אחרת, אם יש לך רק COMP - אז לך על HDMI ל COMP וזה יעבוד, פשוט האות יהיה ברמה נמוכה יותר מ HDMI, משמע ברמה של COMP.

• פותח/ת השרשור
הבהרות:
אני רוצה לחבר את הלפטופ לטלויזיה כדי להציג את מה שיש בלפטופ בטלויזיה.
הטלויזיה היא CRT של סוני משנת 2006. בטלויזיה יש חיבור קומפוננט בלי HDMI. לא אכפת לי מהסאונד אני צריך רק תמונה.
במחשב יש לי חיבורי VGA וHDMI בלבד.
ניסיתי לחבר בכבל VGA לקומפוננט ולא עבד. -שזה מאוד מוזר.
האם יש טעם לנסות לחבר HDMI-קומפוננט? אני פשוט צריך לקנות במיוחד כבל והשאלה אם שווה את הכסף.
הבנתי באתרים השונים, ובאתרים של מי שמוכר כבלים שהטלויזיה קוראת אות אנלוגי והHDMI שיוצא מהמחשב הוא דיגיטלי ולכן זה לא יעבוד.
Rhastago, מה דעתך עכשיו? אתה חושב שהמחשב מוציא אנלוגי על HDMI? אתה חושב שהטלויזיה יודעת להמיר HDMI לקומפ'?

הקטע שזה לא אותו הדבר.. VGA = RGB
בעוד שהטלויזיה שלך מצפה לקומפוננט שזה YPbPr
וה-HDMI במחשב שלך משדר רק בדיגיטלי..
בכל מקרה אני חושב שזה יגמר עם המלצה לממיר או טלויזיה חדשה (כרטיס מסך אחר לא תקף כאן כי זה לפטופ), תשאל בפורומים שנתתי לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית