הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ביתי

DWFFDSS

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי,
עקב חוסר זמן ללכת למכון חשבתי על להתאמן בבית.
התאמנתי תקופה של שנתיים במכון אבל זה היה לפני 10 שנים בערך ורציתי לשאול אם אקנה ספסל ומשקולות יד עד 24 ק"ג כל משקולת יש אפשרות להשיג תוצאה של מאסה? לא מחפש להיות מר עולם פשוט לתפוס מאסה או שאין ברירה וצריך יותר מגוון מכשירים/משקולות שיש רק במכון?

אם אקנה ספסל ומשקולות יד עד 24 ק"ג כל משקולת יש אפשרות להשיג תוצאה של מאסה?
כן (!)

שים לב שיש לך כמה אופציות למשקולות יד. אם תפרט על השיקולים שלך נוכל לעזור לך לבחור (תקציב, האם יש מגבלת מקום, עמידות, התעסקות עם החלפת משקל בין סטים):
1. משקולות בודדות
2. מתכווננות בעזרת פלטות:
2.1. הברגה (spinlock)
2.2. סוגר (פלסטיק קליפס או קפיץ)
3. מתכווננות בעזרת מנגנון (יש הרבה תתי סוגים)

במידה וחיסכון במקום\עלות זה שיקול, אז אתה יכול בהתחלה לוותר על ספסל (אפשר למצוא תרגילים חליפיים לתרגילים עם ספסל) ולראות אם אתה מתמיד באימונים מהבית.

אוסיף שמשקולות יד לא מאפשרות לעשות תנועה של משיכה אנכית (מתח\pulldown) לכן יעזור אם תשיג מוט מתח (או עוגן לגומייה שמדמה מתח אם אתה לא מספיק חזק עדיין).

• פותח/ת השרשור
כן (!)

שים לב שיש לך כמה אופציות למשקולות יד. אם תפרט על השיקולים שלך נוכל לעזור לך לבחור (תקציב, האם יש מגבלת מקום, עמידות, התעסקות עם החלפת משקל בין סטים):
1. משקולות בודדות
2. מתכווננות בעזרת פלטות:
2.1. הברגה (spinlock)
2.2. סוגר (פלסטיק קליפס או קפיץ)
3. מתכווננות בעזרת מנגנון (יש הרבה תתי סוגים)

במידה וחיסכון במקום\עלות זה שיקול, אז אתה יכול בהתחלה לוותר על ספסל (אפשר למצוא תרגילים חליפיים לתרגילים עם ספסל) ולראות אם אתה מתמיד באימונים מהבית.

אוסיף שמשקולות יד לא מאפשרות לעשות תנועה של משיכה אנכית (מתח\pulldown) לכן יעזור אם תשיג מוט מתח (או עוגן לגומייה שמדמה מתח אם אתה לא מספיק חזק עדיין).
בגדול מחפש משהו שלא יתפוס חדר שלם,חשבתי על משקולות מתכווננות של 24 קילו כל אחד נראה דווקא יחסית נוח וספסל אני מתכוון לקנות יד שנייה משהו לא יקר מתקפל

• פותח/ת השרשור
אם אתה סובל מחוסר זמן..
למה אתה חושב שיהיה לך מוטיבציה וזמן לאימון ביתי?
כי יש לי שעה וחצי פנויות ביום שמתחילות ב 21:30 בערב,מתוכם 40 דקות נסיעה הלוך חזור לחדר כושר עצמו למכון שנסגר בשעה 22:30,לא רוצה להגיע למכון כשאני לחוץ בזמן ויש לי 40 דקות בלחץ וזה אם אין תור במתקנים.בבית יש לי את האפשרות להתאמן בלי הלחץ זמן הזה זה לא עניין של מוטיבציה.

בגדול מחפש משהו שלא יתפוס חדר שלם,חשבתי על משקולות מתכווננות של 24 קילו כל אחד נראה דווקא יחסית נוח וספסל אני מתכוון לקנות יד שנייה משהו לא יקר מתקפל
נשמע טוב
תיזהר לא להפיל את המשקולות המתכווננות כי המנגנון יכול להישבר
ואם אתה קונה גם את המשקולות ביד 2 תוודא שהמנגנון תקין לכל אחד מהמשקלים

לא בדיוק כלא אני חוזר מהעבודה ואישתי הולכת לעבודה ויש תינוקת שנרדמת בשעות האלה.
דווקא בגלל זה הייתי ממליץ לך לצאת ולהתאוורר באימון בחדר כושר ולא בבית.

אין לך אופציה למצוא מכון ליד העבודה?
או לנסות למצוא סידור עם האישה שתוכל להתאמן פעמיים במהלך השבוע ועוד פעם במהלך הסופשבוע?

אתה צריך מתח בבית
תיק גב שתוכל לשים בו 20-30 קילו לשכיבות סמיכה
משקולות עד 20-25 קילו שיסדרו אותך לתרגילי ידיים וכתף אמצעית/אחורית
לגבי רגליים אפשר לעשות לאנגים וסקוואט עם משקולת לחזרות גבוהות
אפשר גם להוסיף מקבילים , עלות של 200 שקל בערך וזה בכלל יסגור לך את הפינה.
הספסל לא קריטי, יאפשר לך לבצע עוד קצת תרגילים כמו לחיצת כתפיים, פרפר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית