אני בחיטוב, תפריט די מאוזן, ממוצע ירידה שבועי של קרוב לאחוז ב3 החודשים האחרונים.
אני לוקח 2 מנות של אבקת חלבון ביום ומתלבט לגבי האבקה הבאה שאקנה, כשהשיקולים הם כמובן איכות לעומת מחיר.
האופציה הראשונה ולהבנתי האיכותית ביותר וגם היקרה ביותר היא אבקת חלבון רול וואן איזולט והידרוליזט
www.israelbody.org
האופציה השניה היא תשלובת חלבונים של אלפא - זולה משמעותית, אבל פחות נקיה (ערכים, סוכר, ממתיקים מלאכותיים).
www.tevabari.co.il
אשמח לתובנות בנוגע לאיכות האבקות וכמה משמעותי הפער ביניהן. פתוח גם להצעות נוספות לאבקות עם טעם.
אני לוקח 2 מנות של אבקת חלבון ביום ומתלבט לגבי האבקה הבאה שאקנה, כשהשיקולים הם כמובן איכות לעומת מחיר.
האופציה הראשונה ולהבנתי האיכותית ביותר וגם היקרה ביותר היא אבקת חלבון רול וואן איזולט והידרוליזט
אבקת חלבון איזולט והידרוליזט בטעם וניל טבעי 1.95 ק"ג Rule One | Israel Body
×ž×–×ž×™× ×™× ×בקת חלבון ×יזולט והידרוליזט ×‘×˜×¢× ×•× ×™×œ טבעי של רול וו×ן במחיר ×ž×©×ª×œ× ×•×ספקה מהירה עד הבית. הקליקו ×•×”×–×ž×™× ×• עכשיו >>
האופציה השניה היא תשלובת חלבונים של אלפא - זולה משמעותית, אבל פחות נקיה (ערכים, סוכר, ממתיקים מלאכותיים).
אלפא ALFA - אבקת החלבון מס' 1 בישראל - טבע בריא
אלפא עשויה מחלבון באיכות הגבוה ביותר, בעלת מרקם עשיר, טעם נדיר, ערבוב קל ועיכול מצויין.
האופציה השלישית היא אבקת חלבון של CGN בטעם שוקולד מריר - נראה שהיא באמצע בשתי בקטגוריות.אשמח לתובנות בנוגע לאיכות האבקות וכמה משמעותי הפער ביניהן. פתוח גם להצעות נוספות לאבקות עם טעם.