הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה|חיטוב

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
הקיצר חשבתי על תפריט עם ערכים כאלה

סה"כ קלוריות: 1752 קלוריות
סה"כ חלבון: 212.2 גרם
סה"כ שומן: 57 גרם
פחמימות :87.1 גרם
סה"כ כולסטרול: 815.6 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 7.8 גרם

איך הוא? בסדר לחיטוב? כיאילו אז היה לי 2000 קלוריות ו180 פחמימות ונמאס לי אני רוצה לסיים מהר... אז מה אתם אומרים תפריט כזה עם 4 אירובי בשבוע? אני יוכל לישמור על מאסת שריר בכלל? ועוד משו אפשר לעשות ככה פעם בשבוע-10 ימים כיאילו העמסה כזאת של 4000 קלוריות ו500 פחמימה?

זה שתאכל פחות פחמימות לא אומר שתתחטב מהר יותר ולפעמים גם לאט יותר (= פגיעה בביצועים = פחות עצימות באימונים = שריפה של פחות קלוריות ואולי גם איבוד שריר [קיצוני אבל קיים]).
העמסה טובה תהיה 500-1000 קלוריות מעל התחזוקה, 1.5 גרם חלבון לק"ג משקל, מקסימום פחמימה מינימום שומן. לא לעשות אימון אירובי באותו היום, אימון משקולות יכול לעזור למילוי הגליקוגן.

• פותח/ת השרשור
זה שתאכל פחות פחמימות לא אומר שתתחטב מהר יותר ולפעמים גם לאט יותר (= פגיעה בביצועים = פחות עצימות באימונים = שריפה של פחות קלוריות ואולי גם איבוד שריר [קיצוני אבל קיים]).
העמסה טובה תהיה 500-1000 קלוריות מעל התחזוקה, 1.5 גרם חלבון לק"ג משקל, מקסימום פחמימה מינימום שומן. לא לעשות אימון אירובי באותו היום, אימון משקולות יכול לעזור למילוי הגליקוגן.

תודה רבא!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית