הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה חדה בחיטוב

מאי 5457ו65

משתמש מתחיל
64
3
נק' מוניטין:
2
64
3
שלום,

התחלתי תהליך חיטוב לפני שבוע במשקל 89.9 ק"ג, ולאחר שבוע ירדתי למשקל 87.2 ק"ג. האם ירידה של 2.7 קילו בשבוע אינה נחשבת לקיצונית מדי?

אציין כמה פרטים עליי: אני בן 25, בגובה 1.80 מ', ומתאמן שלושה אימוני כוח בשבוע. בנוסף, אני רץ כ-10 ק"מ בשבוע ועובד בעבודה פעילה מאוד, שבה אני צועד כ-16,000 צעדים ביום (למעט יום שבת). התפריט שלי כולל 2,400 קלוריות

האם ירידה של 2.7 קילו בשבוע אינה נחשבת לקיצונית מדי?
לא, הירידה ההתחלתית היא לרוב נוזלים. ירידה קיצונית (אי איטית מידי) אפשר להעריך לאחר 2–3 שבועות של תהליך ולא בשבוע הראשון

מחזק את מה שנאמר למעלה.

בנוסף יש קפיצות במדידה במהלך היום. כדי להפחית שגיאת מדידה, תישקל כל יום בבוקר אחרי התפנות. המשקל השבועי זה ממוצע המדידות. קצב ירידה טוב ולא מהיר מדי זה 0.5-1 אחוז ממשקל הגוף.

• פותח/ת השרשור
מחזק את מה שנאמר למעלה.

בנוסף יש קפיצות במדידה במהלך היום. כדי להפחית שגיאת מדידה, תישקל כל יום בבוקר אחרי התפנות. המשקל השבועי זה ממוצע המדידות. קצב ירידה טוב ולא מהיר מדי זה 0.5-1 אחוז ממשקל הגוף.
כל יום בבוקר אני נמדד
ותודה על התשובה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

לא, הירידה ההתחלתית היא לרוב נוזלים. ירידה קיצונית (אי איטית מידי) אפשר להעריך לאחר 2–3 שבועות של תהליך ולא בשבוע הראשון
תודה

עברו עוד 10 ימים וירדתי עוד 2.1 קילו
קצב ירידה יומי ממוצע: 2.1/10=0.21
קצב ירידה שבועי: 0.21*7=1.47
קצב ירידה טוב ולא מהיר מדי זה 0.5-1 אחוז ממשקל הגוף.
כרגע אתה שוקל 90-5=85 קילו.
קצב ירידה שבועי רצוי: 0.425-0.85

ככל שהירידה מהירה יותר אתה בסיכון גבוה יותר לאיבוד מסת שריר.
איך אתה מרגיש באימונים? שומר על משקלי עבודה? מרגיש רעב במהלך היום? האם אתה מוכן לאבד מסת שריר כדי להגיע מהר יותר ליעד?

"עברו עוד 10 ימים וירדתי עוד 2.1 קילו. בסך הכול, ב-16 ימים ירדתי כמעט 5 קילו. האם זה עדיין נחשב תקין לירידה התחלתית?"

@Mike Bikov
תעלה קלוריות
מעכשיו והלאה השאיפה שלך לרדת מקסימום 800-900 גרם בשבוע

• פותח/ת השרשור
קצב ירידה יומי ממוצע: 2.1/10=0.21
קצב ירידה שבועי: 0.21*7=1.47

כרגע אתה שוקל 90-5=85 קילו.
קצב ירידה שבועי רצוי: 0.425-0.85

ככל שהירידה מהירה יותר אתה בסיכון גבוה יותר לאיבוד מסת שריר.
איך אתה מרגיש באימונים? שומר על משקלי עבודה? מרגיש רעב במהלך היום? האם אתה מוכן לאבד מסת שריר כדי להגיע מהר יותר ליעד?
אני לא רוצה לאבד שריר
המשקל העבודה זהים , אבל הרבה יותר קשה לי ואני יורד בחזרות
לדוגמא הייתי עושה במסה סקאוט - 95 קילו ל6 חזרות
עכשיו אני מצליח אותן משקל אבל 5 חזרות
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תעלה קלוריות
מעכשיו והלאה השאיפה שלך לרדת מקסימום 800-900 גרם בשבוע
"האם ייתכן שהירידה המשמעותית במשקל נובעת מכמות הצעדים שאני מבצע, למרות שאני צורך 2400 קלוריות ביום?"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית