שילוב של Mk וrad

barbaron121

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
בן 24
מתאמן שנה וחצי רוב הזמן הייתי בחיטוב בין לבין עשיתי מסה 4 חודש ואז חזרתי לחיטוב ועכשיו שוב מסה נקיה החלטתי לתת בוסט האמת חשבתי בהתחלה על להזריק לעשות סייקל 1 של 3 חודשים וזהו להפסיק ואז מישהו אמר עדיף להתחיל עם mk ו rad
ואני מכיר את mk שהוא מגביר תאבון ורעב זה הרוב מה שהוא עושה
והוא אמר לי לקחת את 2 הכדורים ביחד עכשיו למה לקחת mk אם אני לא מתקשה בלאכול ואני ישן טוב והוא אמר בלי קשר צריך לקחת..
אם אקח רק rad140 זה יביא את אותן תוצאות מאשר שתיהם ביחד?
או עדיף בכלל סייקל 3 חודש מינון נמוך וזהו
אשמח למענה רציני תודה רבה מראש

לא ברור מה המטרות שלך לכן אי אפשר לתת לך תשובה.
אני כן יכול להגיד לך שאמקיי נותן לך קצת כח ושינה והתאוששות, לא רק תיאבון. לכן הוא כן יכול לשדרג לך על ראד 140 אם יש לך כסף פנוי.
ושראד 140 יאבד את ההשפעה שלו אחרי 6 שבועות בערך עם אין לך בסיס טסט.
אבל לפני כל זה אתה צריך להתפלל שתקבל באמת ראד ואמקיי. ולא דיאנבול ועוד דיאנבול.

• פותח/ת השרשור
אני כן יכול להגיד לך שאמקיי נותן לך קצת כח ושינה והתאוששות, לא רק תיאבון. לכן הוא כן יכול לשדרג לך על ראד 140 אם יש לך כסף פנוי.
אבל לפני כל זה אתה צריך להתפלל שתקבל באמת ראד ואמקיי. ולא דיאנבול ועוד דיאנהמ

המטרה לתת בוסט של כמה חודשים ולחזור לטבעי
אז זהו שמעתי יש הרבה זיופים יש לי 2 סוחרים אחד מוכר בחצי מחיר מהיקר יותר בקשר לכדורים נגיד ודחפו לי משהו אחר יעשה ממש נזק לגוף?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

ובקשר לאחרי 6 שבועות שיאבד את ההשפעה מה זאת אומרת שאחרי 6 שבועות מהרגע שאני מפסיק אני יאבד את כל התוצאות?
האם יש למה לקחת ראד בלי טסט בנוסף?

כן יכול לעשות לך נזק רציני שייקח אותך אחורה כמה חודשים טובים במיוחד אם זה דיאנבול שייתן לך גיינו כפי שקרה לחבר שלי לא מזמן. ולפי רמת הידע שלך כפי שמשתמע לי לא בטוח שתוכל לצאת מזה בקלות. לגבי איבוד תוצאות, מנסיון שלי מראד לבד אתה תעלה איזה קילו וחצי שריר מעל הפוטנציאל הטבעי שלך בסייקל ראשון ותצליח לשמור איזה חצי מזה, אבל עם ירידה ניכרת בכח. בסייקל שני ספק אם תעלה משהו. אחרי 6 שבועות בסייקל עם סארמים לא עולים כלום כי הגוף מסתגל ומוריד טסט טבעי. לא שווה תמאמץ. בכל אופן עזוב אותך מסוחרים בסארמים קח רק חברה מוכרת מחו"ל, medil pharma, zphc, spectrum. והכי טוב וורטקס אם תצליח. אל תגע בסחורה ישראלית.

Back
למעלה תחתית