הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוצאות בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Berk0
  • פורסם בתאריך

Berk0

משתמש מתחיל
192
0
נק' מוניטין:
131
192
0
הכול פלוס מינוס בנורמה נוטה לגבוה מן הנורמה

פרט לדבר אחד מוזר red blood cell -rbc יצא 5.61
הנורמה היא 4.20-5.50

יש לציין ששבוע שלם לא התאמנתי לפני הבדיקה.

שאר הדברים שאולי מענינים

urea 36
creatinine 0.80
alt (gpt) 30
ast (got) 25
na` sodium 140
k+ potassium 4.1

בנוגע לוירולגיה

יצא ebv - past infection
cmv igG - pos
cmv - IgM - Neg

מה אומר העודף בכדוריות דם אדומות?

• פותח/ת השרשור
בגדול כבר שבוע שלא התאמנתי, נפלה עלי עייפות כרונית עצבנית, כול היום אני ישן, ורק רוצה לישון עוד יותר.

כנראה שהגעתי לאימון יתר ביחד עם ההתאוששות עכשיו ממחלת הנשיקה שיצא שיש לי נוגדנים אליה, אז אני טוחן כמו לא יודע מה, ובנתיים נח.. אחרי 3 חודשים של קריעת תחת במכון.. אין כמו שבוע ומשהו מנוחה ואז לחזור כמו שצריך.

אני בכלל בעד שבוע מנוחה כל 3 חודשים של אימון.
ואם יש מלך האימוני יתר אז זה אני, נכנסתי בגלל זה לבית חולים פעם :D

סתם התלהבות יתר מאפדרין בהתחלה, זה היה משהו כמו לפני שנתיים הייתי ילד מפגר ורציתי "להתחטב" בכל מחיר..
אכלתי 1200 קלוריות, לקחתי אז גם ארסן 75 מ"ג על 800 קפיאין ועשיתי 300-350 דקות אירובי בשבוע וזה היה עוד חורף ולא אכלתי כמעט ירקות או משהו בסיגנון גם לא מולטי ויטמין אולי איזה סלט אחד מסכן קטן ביום בקיצור קרסה לי המערכת חיסונית ומתברר שגם התחילה לצאת נגד עצמה ביחד עם זה היה לי חשש לדלקת ריאות ועשו לי CT ומה לא, בקיצור לא נעים.

לא יודע למה אבל נראה לי שלרוב האנשים פה כבר לא אכפת מהבריאות

לא יודע למה אבל נראה לי שלרוב האנשים פה כבר לא אכפת מהבריאות
אכפת אכפת, פשוט אתם ממש משנים לנו את מה שחשבנו שאנחנו יודעים ואז אנחנו תופסים תחת וחושבים שאנחנו יודעים יותר מדי ואז דופקים את עצמו 😣

נו הכי כיף, אין כמו שבוע בבית חולים מתחת לאיזה עירוי אנטיביוטיקה ישר לוריד 🤘

סתם התלהבות יתר מאפדרין בהתחלה, זה היה משהו כמו לפני שנתיים הייתי ילד מפגר ורציתי "להתחטב" בכל מחיר..
אכלתי 1200 קלוריות, לקחתי אז גם ארסן 75 מ"ג על 800 קפיאין ועשיתי 300-350 דקות אירובי בשבוע וזה היה עוד חורף ולא אכלתי כמעט ירקות או משהו בסיגנון גם לא מולטי ויטמין אולי איזה סלט אחד מסכן קטן ביום בקיצור קרסה לי המערכת חיסונית ומתברר שגם התחילה לצאת נגד עצמה ביחד עם זה היה לי חשש לדלקת ריאות ועשו לי CT ומה לא, בקיצור לא נעים.

ג'יז, טוב שאתה בחיים 😵

אגב, מה רע בסלט ביום? זה בערך כמות הירקות שאני אוכל, אולי עוד איזה מלפפון חמוץ וחצי עגבנייה בערב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית