הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחושה בזמן דיאטה דלת פחמימות

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4
מתחיל את השבוע השלישי ב UD2,בימים הדלים אני על 30-50 גרם פחמימה

בשבוע האחרון (בערך 7-8 ימים כבר) יש לי כאבי ראש וסחרחורות מטורפים,בקושי יכול להעביר את היום בלי כדורים,לא לדבר על התחשות הקאה שיש לי

היום בבוקר זה היה יותר חזק והקאתי בבוקר את כל מה שאכלתי בהעמסה אתמול (וזה היה הרבה)

בקיצור רציתי לדעת אם יכול להיות שזה נובע מחוסר פחמימה ממושך או שכדאי ללכת להבדק?

• פותח/ת השרשור
בכלל לא רעב,הרגשתי מצויין ואפילו יותר טוב מתמיד עד לפני הכאב ראש הזה,אולי זה גם מיגרנה,אין לי מושג
בכל מקרה חשבתי לעשות 3-4 ימים ניטראלי וללכת להבדק,יכול להיות שזה גם לחץ או משהו

ולא,התחלתי מאחוז שומן לא גבוהה כל כך,בסביבות ה 14~

זה ככה, הגוף שלך נכנס לשוק, אחרי כמה ימים זה עובר, תסבול את זה.
אם זה ממש בלתי נסבל מבחינתך - UD2 לא בשבילך.

• פותח/ת השרשור
בשבילי הכל נסבל,הקטע היה ששבוע שעבר היו לי 3 בגרויות (מחר האחרונה) וזה משגע את השכל
בכל מקרה אני חושב שאני אמשיך,אולי אני ירגיש יותר טוב אחרי הבגרות

תאורתית (ושוב זה רק תאורתית) אתה אמור להתרגל לזה כבר בשבוע השלישי ולא לסבול מתופעות דומות.

אולי זה פשוט לא בשבילך, שזה בסדר גמור יש מספיק דברים אחרים

אני גם ניסיתי את הדיאטה הזו במשך 4 שבועות - בשבוע השני התחילו סחרחורות, בחילות, תחושה שהאוכל בגרון - עד שאחרי אימון רגליים הגעתי הביתה והקאתי כל מה שהיה לי בבטן...
עזבתי את הדיאטה הזו - פשוט לא בשבילי...
ברגע שהחזרתי פחמימות בבוקר ואחרי אימון - חזרה ההרגשה הטובה והמוטיבציה להתאמן.
תנסה דיאטה אחרת...
ניסיתי הרבה פעמים כל מיני מחטבות למיניהן, עוד לא מצאתי את התפריט חיטוב מספר אחד בשבילי..

שמע לי לא בחילות ,אבל ההרגשה שאתה מרחף ולא כל כך מחובר למציאות נמשכת כל התקופה, המוח מתפקד הרבה יותר טוב עם פחמימות, ישנם גם מחקרים שבדקו את זה( עלייה של יכולות קוגניטיביות עקב צריכת פחמימות).

• פותח/ת השרשור
תודה,בכל מקרה אני חושב שאני אפרוש מהחיטוב עוד 3 שבועות,זה יעבור דיי מהר
אולי אני פשוט יעשה 5X5 לינארית,נראה כבר

תודה,בכל מקרה אני חושב שאני אפרוש מהחיטוב עוד 3 שבועות,זה יעבור דיי מהר
אולי אני פשוט יעשה 5X5 לינארית,נראה כבר

אל תפרוש מהחיטוב, אם לא הגעת לאן שרצית.
תעלה רק את כמות הפחמימות ואל תוותר.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לנסות לחטב קצת עם 5X5 הלינארי,אני לא הולך לפרוש לפני 11%~ בכל מקרה,מתכנן מאסה ארוכה מאוד אחרי זה

שמע לי לא בחילות ,אבל ההרגשה שאתה מרחף ולא כל כך מחובר למציאות נמשכת כל התקופה, המוח מתפקד הרבה יותר טוב עם פחמימות, ישנם גם מחקרים שבדקו את זה( עלייה של יכולות קוגניטיביות עקב צריכת פחמימות).

זה מסביר לי משהו בצורה חד משמעית - בלימודים לא קלטתי כלום, להקליד לא היה לי כוח והייתי נרדם בשיעורים מול המרצה אפילו שהייתי ישן טוב בלילה...

ואם דאוס לא היה כותב, לא היית מקשר את זה לדיאטה?

לא בהכרח...
חם באוניברסיטה ואני תמיד עייף בלימודים..
אבל מוטיבציה לנסות ולקלוט את החומר לא הייתה... הייתי עסוק בלשרוד בשיעורים, למרות שאני אוהב את השיעור של סוף היום.

יכול להיות שעברת מכמות גדולה של פחמימות לכמות דלה בבת אחת, זה יכול להופיע הדברים האלה במסגרת של ה2-3 שבועות הראשונים שאתה עדיין בה. מומלץ להעלות טיפה את הכמות פחמימה 50-100 ולראות איך אתה מרגיש (יכול להיות שזה בכלל קשור למשהו אחר, שים לב שזה התחיל בשבוע האחרון ולא לפני זה)

• פותח/ת השרשור
חח,נגמרה הבגרות האחרונה היום אז לא אכפת לי כל כך מההרגשה הזאת,בכל מקרה זה מרגיש קצת יותר טוב גם
אני ממשיך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית