שמן,לא רוסי,ויותר חלש ממך

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
עובד על עיקרון הSS כשהמאמנים לא מסתכלים 🚬🤪🚬
גיל 16(עוד חודשיים)
גובה 1.80+-
משקל 90
א.ש- 15-16.
אחרי חצי שנה של פיצולים ומעשי ליצנות החלטתי שהגיע הזמן לעבוד ברצינות הבעיה שנזכרתי בחיטוב-אבל מסתדרים עם מה שיש.
Workout A-
BENCH PRESS 3X5
SQUAT 3X5
DEADLIFT 1X5

Workout B-
SQUAT 3X5
PRESS 3X5
PULL UPS 3XF

שיאים נוכחיים:
סקוואט-האימון הראשון -30kg
דדליפט-האימון הראשון-50kg
בנץ' 72.5 3X3

אימון ראשון שבוע ראשון:
בנץ'- ליצנות עם המאמן,התחיל לחפור ולשחק לי במשקלים- 72.5x1x3 ,70x1x3

דדליפט- 50x1x5

סקוואט- 20X1X5, 30X1X5

נערך לאחרונה:
א. תגיד למאמן שלא יתערב.
ב. אתה לא תצליח להתאושש מאימונים כאלו בחיטוב. או שתעשה SS אם המטרה היא מסה או שתעבור למדקאו בחיטוב. יהיה לך יותר קל להתאושש.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
חשבתי על המדקאו אבל זו תוכנית למתאמנים יותר מתקדמים ממני. וSS מיועדת למתחילים מה שאומר שהיא בשבילי.
אני פשוט אעלה ב2.5 כל אימון בכל תרגיל ויעשה יותר ריסטים מSS רגיל.
ותודה רבה, נקווה שילך כמה שיותר חלק.✌️

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
22.6.10
משקל גוף בבוקר 89 קילו.

אימון שני שבוע ראשון:

Squat 3X5 35kg
Press 3X5 40kg
BOR לייצנות- 2X10, 1X5 אימון הבא אני לומד חתירה עם מוט.

הכל עלה אבל אני יעלה סרטונים לביקורת טכניקה של הסקוואט והפרס..
דפקתי היום קניבר-המבורגר 330 עם בייקון ואמנטל+צ'יפס.
לא שומר היום בכלל כי אני כבר 3 שבועות אוכל לפי תפריט ולא עשיתי צ'יטים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
25.6.10

דחיתי את האימון מאתמול להיום בגלל טקס הצטיינות באונ' ומי שנוסע איתי לא רצה ללכת בגלל פקקים והקטעים שהשומרים עושים לנו בחנייה,ולאוטובוס לא היה לי כח כי עשיתי טיול עם חברים באותו יום ונסעתי באיזה 6 אוטובוסים אז פשוט עשיתי אותו היום בבוקר.

אימון שלישי שבוע ראשון:

Squat 3X5 40kg
DeadLift 1X5 60kg סוף סוף גובה נורמלי לדדליפט,הרגיש לי יותר נוח והרגשתי את הזוקפים עובדים..
Bench Press 55kg

הבנץ' הרגיש לי כבד משום מה..כנראה בגלל שעשיתי אותו אחרון והייתי עייף כאילו רצתי 5 ק"מ.
סקוואט ודדליפט תרגילים מעייפים!
אחרי שכמעט הקאתי שלשום מהטעם של החביתה החלטתי לתת לי קצת הפסקה בחיטוב,היום אבא עושה על האש-לבבות כנפיים ועוד.. אז מחר אני חוזר למתכונת רגילה.

• פותח/ת השרשור
27.6.10

נרדמתי ב5 בבוקר בגלל לחץ מהבגרות בלשון וקמתי ב20 ל10,שוב מאותה סיבה.
זה כנראה מסביר את העייפות באימון.. היה לא קל,ואני לא מצליח להבין את הטכניקה של הסקוואטט 😣😣

אימון ראשון שבוע שני:

Squat 3X5 45kg
Press 42.5kg - 5,3F,5 איכשהו הגעתי לכשל בסט השני בחזרה השלישית,כנראה מטכניקה וחוסר מנוחה בין
הסטים..
Pullups 2F,3F.

היה לא קל בפרס ואם יהיה לי קשה ב45 אני כנראה אצטרך ריסט כבר(כנראה שהתחלתי גבוה מדי את הפרס שלי)
ובסקוואט המשקל קל לי אבל אני לא מפסיק לגלוש.. :\

קצב העלאה של 2.5 קילו מאימון לאימון הוא קצב נורמלי, שלא תוכל לעמוד בו במאזן קלורי שלילי, בלי קשר לכמות הפחמימות ואני כותב את זה מניסיון.
אנחנו שוב נראה פה מישהו שיתייאש מהר מהתוכנית ויכתוב "SS לא עובדת, עדיף פיצולים".

במיוחד בשבילך: YNDTP

• פותח/ת השרשור
אני אשמח אם תציעו לי תוכנית חלופית שאוכל להתקדם איתה יותר מבSS כרגע..
בינתיים קשה לי רק בפרס וזה בגלל שהתחלתי אותו גבוה יחסית בשבילי.
ואני לא יגיד שSS לא עובדת בשבילי אל תדאג,בחורף כשאני אעבור למסה אני אדאג להפציץ איתה.

זה תלוי מה הסגנון שלך. יש את התוכניות לחיטוב מהפורטל ולאחרונה נהייתה כאן אופנה לעשות את מדקאו (הלינארית של ביל סטאר) גם לחיטוב.

אם אתה מתחבר לסגנון של SS ותוכניות כח (כלומר סקוואט, לחיצה ומשיכה בכל אימון) יש מצב שמדקאו תתאים לך.

• פותח/ת השרשור
29.6.10

נרדמתי ב7 בבוקר וקמתי ב1 בצהריים אז לא חשבתי שיהיה לי אימון מדהים אבל היה בסדר..

אימון שני שבוע שני:

Bench Press 3X5 60kg
Squat 3X5 50kg
Deadlift 1X5 70kg

סרטונים מהיום:
דדליפט:

סקוואט

אני יודע שאני גולש,עובד על זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
1.7.10

אימון שלישי שבוע שני:

Squat 3X5 55kg
Press 3X5 45kg
Chin ups 3,4,1 משקל גוף בסופינציה..

אימון לא קשה,אני מרגיש שלקראת ה50 קילו בפרס אני אצטרך ריסט.. ואימון הבא פלטה ראשונה בסקוואט 👉👌
כרגע במתח אני מנסה להשתפר ולהגיע ל15X3 משקל גוף בסופינציה ואז אני אעבור לפרונציה וכשאגיע ל15X3 אוסיף משקל..

אין לך מה לעבוד על ה"גלישה" פרט להתחיל את התנועה מהתחת ולא מהחזה.

• פותח/ת השרשור
אימון ראשון שבוע שלישי:

סוף סוף פלטה בסקוואט! מצד אחד הרגשתי גאווה שזו הפלטה הראשונה שלי,ומצד שני התאכזבתי מאותה סיבה :🙁

Squat 3X5 60kg
Bench Press 3X5 65kg
DeadLift 3X5 80kg

אפילו שהדדליפט היה לא קל אני אמשיך בעליות של 10 עד ל2 פלטות!
והבנץ' היה לא פשוט,אני אעבור לעליות של 2.5..

ואלכס אני לא ממש הבנתי איך אפשר לעשות את זה אבל אני חושב שהטכניקה שלי משתפרת..

שמע, אתה חייב לעבוד קודם כל על הטכניקה.
עכשיו זה לא מורגש, במשקלים גבוהים יותר זה יגביל אותך.
תשב אחורה*

• פותח/ת השרשור
אימון שני שבוע שלישי:

באתי עם אנרגיות והרבה מוטיבציה לאימון בגלל ההמבורגר 330 עם בייקון שאכלתי בצהריים. חיטוב כנראה לא מתאים לי :🙁

Squat 3X5 65kg
Press 3X5 47.5kg
Chinups 5-2-3 משקל גוף בסופינציה

המתח היה ממש קשה,החזרה האחרונה בסט השלישי לקחה לי 10-15 שניות,פשוט רציתי לעשות אותה ולא לוותר והצלחתי 😃
הפרס היה לא קל וכמעט נתקעתי בסט האחרון אבל הייתי מלא במוטיבציה ולא אפשרתי לעצמי להיכשל פה.
והסקוואט היה קליל יחסית. אני מתחיל לקלוט את הטכניקה(ככה אמרו לי). אני אעלה סרטון אימון הבא ב70.

• פותח/ת השרשור
משקל בוקר 89~
אני הולך להקפיד עכשיו על תפריט אני ממש רוצה לרדת ל13-12%.
אימון שלישי שבוע שלישי:

בגלל שיעורים פרטיים במתמטיקה אתמול נאלצתי לדחות את האימון של אתמול להיום בבוקר.לא ישנתי כל הלילה,היה לי טיפול אצל רופא שיניים שגרם לחצי פרצוף שלי להיות משותק אבל מה שכן, ירדתי במשקל 🚬🤪🚬

Bench Press 3X5 67.5kg
Squat 3X5 70kg
Deadlift 1X5 90kg

הבנץ' עלה יפה מאוד ואימון הבא הולך להיות PR ראשון!
הסקוואט היה מאוד קשה,הרגיש לי כמו טון על הכתפיים. אני חושב שזה בגלל שלא ישנתי..
הדדליפט היה ממש קשה ביחס ל80,שוב אני מביא את חוסר השינה שלי ואת שאר הדברים שכתבתי למעלה שוב כתירוץ לכח שלי היום. בסוף סט העבודה האצבעות שלי היו מכופפות ולא הצלחתי ליישר אותן לאיזה 3 דקות,כנראה החזקתי מהאצבעות באחת מהחזרות.

• פותח/ת השרשור
משקל בוקר 89.1
סוף סוף מתחיל לחשוב פעמיים אם לאכול את העוגה הזאת או לאכול את ההמבורגר הזה ולאט לאט אני יורד..
אימון ראשון שבוע רביעי:

Squat 3X5 75kg
Press 3X5 50kg
Chin ups Bw 6(PR),3

במתח לא הספקתי לעשות את הסט האחרון כי אח שלי רצה לטוס כבר הביתה לראות את המשחק והוא הטרמפ שלי.. והצלחתי לעשות PR במספר החזרות.
בפרס היה פשוט כיף וקשה! ממש נהניתי להיאבק במוט!
בסט השני והשלישי התחלתי להיאבק כבר ב2 האחרונות ולהיתקע באמצע החזרות אבל נזכרתי במשהו שמישהי עשתה לי(:nono:) והיה לי RAGE מטורף והתחלתי לקלל בקולי קולות וזה ממש עזר להעלות את המוט!
בסט האחרון בחזרה האחרונה נתקעתי ל10 שניות באוויר והתחלתי לקלל ולצעוק וכל החדר משקולות היה בשוק ממני ובסוף הצלחתי כמו גדול לנעול ויצאתי משם מרוצה מכח הרצון שלי.
הסקוואט היה ממש קל בהשוואה לסקוואט של אימון קודם,מה שמראה שזה הכל תזונה נכונה ומספיק שעות שינה. אני אעלה אימון הבא סרטון של דדליפט, סקוואט ובנץ'(PR)

מחכה כבר ליום שלישי לעשות דדליפט של 2 פלטות וליום חמישי כי אז אני אהיה כבר אחרי הבגרות במתמטיקה:Banane36:

• פותח/ת השרשור
משקל בוקר 89.4 אין לי מושג למה אני עולה,היום דווקא שמרתי על תפריט חוץ מזה שהחלפתי קופסת טונה במעדן מולר.. :\

אימון שני שבוע רביעי:

Squat 3X5 80kg
DeadLift 1X5 100kg

סקוואט היה קשה אבל עלה...
דדליפט היה קשה!! אני אעלה תיכף סרטון.. ממה שראיתי הטכניקה הייתה ממש גרועה והגב עליון התעגל לי.. אני רואה שהולך להיות לי דומס מטורף בזוקפים.
על הבנץ' וויתרתי היום כי לא היה מי שישמור עלי והייתי לחוץ בזמן ממש..
עכשיו אני צריך ללכת כמו מנייאק לשיעור פרטי ללמוד לבגרות במתמטיקה מחר 😣😣😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית